Widok

śliczny kościół

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dla mnie najśliczniejszy w Trójmieście jest kościół św. Bernarda w Sopocie - ten ołtarz i okolica! Zawsze marzyłam o ślubie właśnie w takim kościele i udało nam się tam zarezerwować termin:-) a czy wy macie też swoje ulubione/wymarzone kościoły w Trójmieście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też ma w Bernardzie. Pozdrawiam.
Też bardzo chciałam tam mieć ślub. I nawet miałam zarezerwowaną godzinę na 24.06.06... ale musieliśmy zmienić termin i na 10.06 została już tylko 13.00 albo 19.00 :( więc niestety...
A kościół faktycznie przepiękny, no i połozenie w lesie, cisza, spokój....
Nasz ślub będzie w Mikołaju w Gdańsku, też ładny kościół ale niestety otoczeniu sporo brakuje.
my będziemy mieć w NSPJ w Gdyni, tylko, ze na dole w małym Kościele, górny nam się nie podoba, a dolny jest klimatyczny :)
dla mnie też bernard rewelacja, mamy tam ślub w sierpniu !!
Ładny tez jest bardzo kościół w Sopocie na brodwinie, Mikołaj przepiekny, tez na Czarnej i garnizonowy we wrezszcu
Ja tez w Bernardzie. Poleciła nam go pani ze Skarpowej, pojechaliśmy, zobaczyliśmy i zakochaliśmy się w tym kościółku :) Uroczy jest.

Ja najbardziej lubię Mikołaja
dziewczyny z bernarda ! kiedy macie ślub? znajdzie sie ktoś kto ma 19 sierpnia??
ja planuje równie 19 siepnia własnie w Bernardzie , mam tylko nadzieje ze bedą jeszcze wolne godzinki:]
my mamy na 15:30 i na 16:30, zaraz po nas jest jakiś slub, więc lepiej sie pospiesz! Fajnie by było brac slub tego samego dnia!
a jak sie zaptrujesz na dekorację kościoła???jezeli tam są ślubu dokładnie co godzinę to musi być niezła prędkość??
byłam tam na dwóch ślubach. Rzeczywiście super :) ale z tym pośpiechem to rzeczywiście ciężko. trochę to wygląda jak w fabryce, jeden ślub za drugim.
to troszku zwałka, jutro zamierzam tam zadzwonic w sprawie terminu i godziny ale o 19 to raczej bym nie chciała, orientujecie sie czy wszytskie sluby odprawiane są tam tylko cały zcas przez 1 ksiedza czy sie zamieniaja??
Właśnie kameralność tego miejsca zadecydowała o wyborze.
Tulla, a kiedy Ty planujesz slub??
a czy ktoś ma może ślub w Bernardzie 26 sierpnia???

Chyba najwcześniej z Was niestety. Już 18 lutego.
A czy ma ktios moze slub w Bernardzie 29 lipca?? Wlasnie wtedy tam slubujemy... Mimo ze jest juz moim mezem,nie moge sie juz doczekac ...bo to w koncu nie czysta formalnosc i zlozenie przysiegi malzenskiej a przysiega milosci...i to w tym wszystkim jest piekne:-) A sam kosciol-cudowny...

do stokrotki: narazie nic nie wiemy jak to wygląda tam z dekoracjami itd. też boje sie tego że to bedzie taki przerób: para za parą ale trudno, pocieszające jest to ze są dwa wejscia do kościóla :jedno jest ustalone jako te, kórym się wchodzi, drgim sie wychodzi więc nikt na nikogo nie powinien wpaść. Gdybyście zaklepali tam termin na 19 daj znać !!
czy Bernard to jest ten z przeszklonym prezbiterium i widokiem na drzewa?
do góry