Widok
spadające rajstopy
co robię nie tal? kupuję rajstopy w dobrym rozmiarze i wiecznie mi spadają;/ już nie wiem co mama robi;/ jak kupię mniejsze to mam problem z ubraniem a jak kupuję zgodnie z tabelką to mi spadają;/
dzisiaj cały dzień w sukience i jestem bardzo sfrustrowana ;/ ciągle pod brzuch mi schodzą;/
co robię nie tak? czy wszystkie tak macie?
dzisiaj cały dzień w sukience i jestem bardzo sfrustrowana ;/ ciągle pod brzuch mi schodzą;/
co robię nie tak? czy wszystkie tak macie?
Ja zawsze noszę majtki na rajstopy ; w lecie nie noszę pod :-)
A w zimie jak mam i pod i na rajstopach to przynajmniej cieplej...
A poza tym polecam Ci rajstopy Gatta one z reguły leżą jak ulał i nie zjeżdżają.
Zależy jeszcze jaką masz figurę ; ja mam 174 wzrostu i 92 w biodrach -więc na długość 4, a na obwód bioder 2/3... dlatego problem.
Do spodni to proponuję bokserki bo sie tak nie odznaczają .
Pozdrawiam
A w zimie jak mam i pod i na rajstopach to przynajmniej cieplej...
A poza tym polecam Ci rajstopy Gatta one z reguły leżą jak ulał i nie zjeżdżają.
Zależy jeszcze jaką masz figurę ; ja mam 174 wzrostu i 92 w biodrach -więc na długość 4, a na obwód bioder 2/3... dlatego problem.
Do spodni to proponuję bokserki bo sie tak nie odznaczają .
Pozdrawiam
Wypróbowałam niezły pomysł ...W zimie noszę dwie pary majtek; stringi pod rajstopy i bokserki na nie.
W lecie jak było ciepło to nosiłam tylko jedne na...
Na prawdę super nic nie uwiera ,nie wpija się, nie drapie.
Tylko muszą być rajstopy z milutką częścią majteczkową, ale takie sobie ostatnio kupuję .
Pozdrawiam i polecam innym .
W lecie jak było ciepło to nosiłam tylko jedne na...
Na prawdę super nic nie uwiera ,nie wpija się, nie drapie.
Tylko muszą być rajstopy z milutką częścią majteczkową, ale takie sobie ostatnio kupuję .
Pozdrawiam i polecam innym .
Drugie majtki w kolorze rajstop na rajstopy. Jeśli podwieje to nic ciekawego nikt nie zobaczy. I masz komfort w tym temacie. Jeśli jest ciepło jedna para na rajstopy, a wewnątrz tylko wkładkę se wkleisz i będzie wygodnie. Ja mam ten sam problem z size++.
Drugim rozwiązaniem są samonośki jeśli silikon ci na udach nie przeszkadza.
Drugim rozwiązaniem są samonośki jeśli silikon ci na udach nie przeszkadza.