Widok

starające się X - SZCZĘŚLIWY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i dużo pozytywnych fluidów:) ))))))

właśnie próbuję się wbić do jakiegoś lekarza w dniu dzisiejszym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
majls, serdeczne gratulacje!!!!
bardzo się cieszę, że tym razem tak szybciutko się udało:)
A ja właśnie dzięki Twoim opiniom i pozytywnych wypowiedziach trafiłam właśnie do Śliwińskiego:)
Agusia to zrób sobie bete bedziesz wiedziała czy to ciąża
No chyba zrobię ale i tak chyba test by coś wykazał, więc obawiam się innego powodu niż ciąża niestety.
wiesz jak jest z testami..ja już im za bardzo nie wierze ;/
hop bo spadamy ;)
macie jakąś receptę jak to zrobić żeby za bardzo nie chcieć maleństwa bo u mnie to już prawdopodobnie tylko psychika:(
chyba nie ma na to recepty..mowia, ze niby urlop dobrze wplywa bo sie odpoczywa i rozluznia ale nie za bardzo w to wierze
a ja znalazam recepte: po prostu znalazłam sobie zajęcia różne i mi to bardzo pomaga bo nie mam czasu myślec i się dołować, nie czytam też za dużo w necie o swoich problemach
ja pamiętam ciebie majls z weselnika, gratuluje serdecznie i życze szczęśliwych 9 miesięcy :))

a za pozostałe dziewczyny trzymam bardzo mocno kciuki :)
byliśy na urlopie i wetdy tylko myślałam że może właśnie teraz, na mnie niestety to nie działa:(
Dziewczyny zalamka, dzis dowiedzielismy sie na osrodku w Demptowie (Gdynia), ze najblizszy tyermin na jaki bysmy sie zalapali to jesien 2011!!!!! 2011...masakra jakas... szczeka mi opadla do samej ziemi. Spodziewalam sie, ze poczekamy po cichu liczac na jesien 2010, choc bardziej obstawiajac poczatek kolejnegio roku a tu az jesien!!!!!aaaaaaa!!!!Tyle dzieci czeka, a tu takie ogromniaste kolejki... do gdanskich osrodkow sie jak dotad nie dodzwonilismy...
melduję się w nowym szczęśliwym wątku! :)

Majls, serdeczne gratulacje i mnóstwo zdrówka, ja tak czułam, że to się tak skończy :)))

Słonko, nie traćcie ducha!
ech, jestem po wizycie u golonki i ciut żałuję

Jest zarodek, okazało sie, że mam macicę dwurożną???!!! a przy pierwszej ciąży nie miałam????stwierdził, że w drugim rogu jest płyn owodniowy, albo martwy zarodek, bo jest bardzo płaski, po tym ja się dopytywałam szczegóły, to usłyszałam, że to na 99% płyn owodniowy...i niech tak zostanie. W piątek jestem zapisana na usg ciązy w Medicoevrze i zobaczę co tam usłyszę.
Ogólnie niech zarodek się rozwija a druga komora....hm niech jest pusta.
Gratulacje. mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.
a mnie szlag dzis trafia bo mam owulacje a sie nie mozemy starac. z drugiej strony pozytywne jest to ze mam cykle jak w zegarku - 34dniowe z owulacja w 20-21 dniu (nie wiem dokladnie bo nie chodze na usg a wiem temperatury, sluzu i testow) Katies jest w londynie endokrynolog - ginekolog na Greenwich, w zielonej klinice. omow sie na wizyte to przy okazji odwiedzimy Ize bo to w naszych okolicach.
Witam wszystkie starajace sie przyszłe mamy jestem nowa na tym form ,ale chcialabym równiez załapac sie na te'' pozytywne fluidziki''. ;)
Z mężem staramy sie o dzidzie od 7 miesiecy wiec stałam sie troche niewolnikiem swoich cykli ,musze sobie chyba znalesc jakies inne zajecie bo niedługo zeswiruje ;( wszystkie moje dzieciate kolerzanki powtarzaja zebym sobie odpusciła to samo wyjdzie ,ale tak ciezko sobie odpuscic jak co miesiac ma sie'' tą'' nadzieje .Teraz lekarz zaproponował mi badanie kontrolne ,chodzi o monitoring owu. i troche sie niepokoje co moze wyjsc...
Hej ja również dołączam do nowego wątku bo poprzedni niestety ominęłam:( Gratulacje dla dziewczyn!
Witam nowe forumki ;)
slonko to rzeczywiście okropna wiadomość..chce się stworzyc dzieciaczkom nowy dom a ta biurokracja to wszystko utrudnia ;/
majls..po usg napewno wszystko sie wyjaśni..trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ;)
Asiiek, musi byc ok, doszłam do wniosku, że jednak na pewno jest 1 ładnie rozwijajćy sie zarodek, a to drugie, to pewnie płynowodniowy, który w efekcie zostanie wchłoniety, tylko co z ta macicą dwurożną, bez przegrody....do tej pory nikt tego nie odkrył????
Na Twoim miejscu poszłabym po usg jeszcze do innego lekarza, tak dla pewności ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry