Widok

starające się X - SZCZĘŚLIWY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i dużo pozytywnych fluidów:) ))))))

właśnie próbuję się wbić do jakiegoś lekarza w dniu dzisiejszym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WoW!!! no to moje gratulacje :))) super, ze tak szybciutko ;)
Zlozylismy dzis dokumenty do osrodka, jestesmy zapisani na kurs styczniowy i pani z osrodka dodala nam duzej dawki optymizmu i radosci mowiac ze ostatnio sie krotko czeka na dzidziusia, o ile to jest chlopiec bo na dziewczynke ponoc nawet 2 lata. My chcemy chlopca... ostatnio bylo duzo par, do ktorych synek trafil po 3 miesiacach :) Az mi sie buzia smieje jak pomysle ze za roczek i troszke bede mama !!!!!Huraaaaa!!!!
mysle, ze 2,5 lepiej niech sie organizm przyzwyczaji do tej gumki :)
a my dzisiaj idziemy do osrodka z dokumentami a jednoczesnie...
konczymy pierwszy miesiac stosowania terapii gumkowej... Najgorsze jest to, ze tak masakrycznie korci, zeby jednak bez tym bardziej w dniu owulacji... ale sie nie dalam :) Dziewczyny jak mysliscie lepiej kolejny miesiac robic tak, ze do owu gumki a od owu i z owu bez? Czy to za krotko na ta terapie i powinnismy dac sobie jeszcze miesiac, co w sumei daloby 2,5? 1,5 czy 2,5 oto jest pytanie... juz slyszalam tak rozne opinie...
oj przykro mi ;( to tym razem bedzie wszystko dobrze :)

noooo czekanie to jest masakra, ale co zrobić trzeba sie pomęczyć
Dzięki i powodzenia! Najgorsze jest to czekanie i niepewność. :(
Ja już byłam raz w ciąży - 3 lata temu,ale niestety w 18 tygodniu przestało bić serduszko maluszkowi. :(
Dopiero teraz zdecydowałam się na kolejne podejście i mam nadzieje,że jak się uda zajść w ciążę,to tym razem nie będzie żadnych przykrych niespodzianek.
u mnie jeszcze 3 dni czekania na @ zobaczymy co będzie tym razem ..
Witamy w gronie staraczek ;)
Witam dziewczyny!
Od dłuższego czasu podczytuję Was i w tym miesiącu postanowiłam dołączyć do Waszej fajnej paczki ;)
Ja też zaczęłam starania od lutego i zobaczymy za parę dni,czy coś z tego wyszło,czy nie,bo @ powinnam dostać jutro,albo pojutrze.
4 dni temu wydawało mi się,że zaraz dostanę,bo tak się czułam,jakby już,już miała przyjść i od 2 tygodni mam większe i pobolewające piersi,ale to był jakiś fałszywy alarm.
Pozdrawiam i wszystkim życzę SZCZĘŚLIWYCH KRÓTKICH WĄTKÓW!

BlueBell: taki wynik jest raczej mało wiarygodny. Ja zawsze testy robiłam 2 tyg po stosunku (bo zawsze miałam jakieś przeczucia, że coś si,ę ze mną dzieje dziwnego) a ogólnie przyjęte jest, żeby je robić w dniu spodziewanej miesiączki.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby przytulanka były owocne i żebyś zamknęła ten wątek :-D
lepsza beta, ja juz przestałam wierzyć w testy sikane......po nich tylko szok przerzyłam jak zobaczyłam gigantyczny wynik bety hcg
po trzech dobach od zapłodnienia to raczej test jeszcze nie wykryje ciązy, poczekaj moze jeszcze z dwa tygodnie i zrób test albo idz na bete, powodzenia :)
Blubell jestem przykładem że testy nie zawsze pokaża prawdę, tylko test z krwi jest wiarygodny. W domu robiłam tydzień po tygodniu 2 testy i za każdym razem jedna kreska, tydzień później poszłam na krew i szok wynik bety HCG 3431, aktualnie mija mi 7 tc i myslenie pozytywne. Zrób za tydzień krew i może coś sie już pojawi...:)
Mam pytanie do bardziej doświadczonych staraczek: czy czułość testów ciążowych jest różna i jaki test polecacie? I jeszcze jedno: czy to możliwe aby test wykrył ciążę po 3 dobach od zapłodnienia? Ile czasu powinno minąć? Dzięki z góry. Miłego dnia Dziewczyny ... i więcej słoneczka!!!
witam staraczki ;)
Blue Bell trzymam kciuki za Ciebie.Daj znać kiedy będziesz testować.
no trzymamy kciuki bardzo mocno:)
kurcze widze, ze nawet nie co lekarz, ale co kraj to inne poglady.. ja jednak mimo wszystko odczekam 3cykle i w tym czasie powalcze z moja nadwaga:) bo niestety do szczuplych nie naleze, a jak zrzuce jeszcze 10kg to bedzie mi latwiej w ciazy:)a moze tez łatwiej bedzie w nią zajść:) juz 3kg za mna, taki to cel sobie znalazlam zeby nie myslec o tym co bylo:)
Poza tym wszystkiego najlepszego dziewczeta z okazji naszego świeta:) a co! zycze wszystkim cudownego dnia i spelnienia naszych marzen o małym pieknym zdrowym bobasku:)
to trzymamy kciuki ;)

kto testuje w najbliższym czasie??? :)
No dziewczyny - u mnie w końcu owulacja była!!! Ale się cieszę! Odstawiłam ten przepisany przez gin Duphaston i odrazu owu się pojawiła!
Przytulanki też były - a jakże :) i to nie raz :):):)
teraz PROSZĘ o trzymanie kciuków i dobre fluidy!!!
też słyszałam, że kobiece narządy po wyczyszczeniu są bardziej podatne na zapłodnienie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry