Widok

starające się X - SZCZĘŚLIWY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i dużo pozytywnych fluidów:) ))))))

właśnie próbuję się wbić do jakiegoś lekarza w dniu dzisiejszym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WoW!!! no to moje gratulacje :))) super, ze tak szybciutko ;)
Zlozylismy dzis dokumenty do osrodka, jestesmy zapisani na kurs styczniowy i pani z osrodka dodala nam duzej dawki optymizmu i radosci mowiac ze ostatnio sie krotko czeka na dzidziusia, o ile to jest chlopiec bo na dziewczynke ponoc nawet 2 lata. My chcemy chlopca... ostatnio bylo duzo par, do ktorych synek trafil po 3 miesiacach :) Az mi sie buzia smieje jak pomysle ze za roczek i troszke bede mama !!!!!Huraaaaa!!!!
mysle, ze 2,5 lepiej niech sie organizm przyzwyczaji do tej gumki :)
a my dzisiaj idziemy do osrodka z dokumentami a jednoczesnie...
konczymy pierwszy miesiac stosowania terapii gumkowej... Najgorsze jest to, ze tak masakrycznie korci, zeby jednak bez tym bardziej w dniu owulacji... ale sie nie dalam :) Dziewczyny jak mysliscie lepiej kolejny miesiac robic tak, ze do owu gumki a od owu i z owu bez? Czy to za krotko na ta terapie i powinnismy dac sobie jeszcze miesiac, co w sumei daloby 2,5? 1,5 czy 2,5 oto jest pytanie... juz slyszalam tak rozne opinie...
oj przykro mi ;( to tym razem bedzie wszystko dobrze :)

noooo czekanie to jest masakra, ale co zrobić trzeba sie pomęczyć
Dzięki i powodzenia! Najgorsze jest to czekanie i niepewność. :(
Ja już byłam raz w ciąży - 3 lata temu,ale niestety w 18 tygodniu przestało bić serduszko maluszkowi. :(
Dopiero teraz zdecydowałam się na kolejne podejście i mam nadzieje,że jak się uda zajść w ciążę,to tym razem nie będzie żadnych przykrych niespodzianek.
u mnie jeszcze 3 dni czekania na @ zobaczymy co będzie tym razem ..
Witamy w gronie staraczek ;)
Witam dziewczyny!
Od dłuższego czasu podczytuję Was i w tym miesiącu postanowiłam dołączyć do Waszej fajnej paczki ;)
Ja też zaczęłam starania od lutego i zobaczymy za parę dni,czy coś z tego wyszło,czy nie,bo @ powinnam dostać jutro,albo pojutrze.
4 dni temu wydawało mi się,że zaraz dostanę,bo tak się czułam,jakby już,już miała przyjść i od 2 tygodni mam większe i pobolewające piersi,ale to był jakiś fałszywy alarm.
Pozdrawiam i wszystkim życzę SZCZĘŚLIWYCH KRÓTKICH WĄTKÓW!

BlueBell: taki wynik jest raczej mało wiarygodny. Ja zawsze testy robiłam 2 tyg po stosunku (bo zawsze miałam jakieś przeczucia, że coś si,ę ze mną dzieje dziwnego) a ogólnie przyjęte jest, żeby je robić w dniu spodziewanej miesiączki.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby przytulanka były owocne i żebyś zamknęła ten wątek :-D
lepsza beta, ja juz przestałam wierzyć w testy sikane......po nich tylko szok przerzyłam jak zobaczyłam gigantyczny wynik bety hcg
po trzech dobach od zapłodnienia to raczej test jeszcze nie wykryje ciązy, poczekaj moze jeszcze z dwa tygodnie i zrób test albo idz na bete, powodzenia :)
Blubell jestem przykładem że testy nie zawsze pokaża prawdę, tylko test z krwi jest wiarygodny. W domu robiłam tydzień po tygodniu 2 testy i za każdym razem jedna kreska, tydzień później poszłam na krew i szok wynik bety HCG 3431, aktualnie mija mi 7 tc i myslenie pozytywne. Zrób za tydzień krew i może coś sie już pojawi...:)
Mam pytanie do bardziej doświadczonych staraczek: czy czułość testów ciążowych jest różna i jaki test polecacie? I jeszcze jedno: czy to możliwe aby test wykrył ciążę po 3 dobach od zapłodnienia? Ile czasu powinno minąć? Dzięki z góry. Miłego dnia Dziewczyny ... i więcej słoneczka!!!
witam staraczki ;)
Blue Bell trzymam kciuki za Ciebie.Daj znać kiedy będziesz testować.
no trzymamy kciuki bardzo mocno:)
kurcze widze, ze nawet nie co lekarz, ale co kraj to inne poglady.. ja jednak mimo wszystko odczekam 3cykle i w tym czasie powalcze z moja nadwaga:) bo niestety do szczuplych nie naleze, a jak zrzuce jeszcze 10kg to bedzie mi latwiej w ciazy:)a moze tez łatwiej bedzie w nią zajść:) juz 3kg za mna, taki to cel sobie znalazlam zeby nie myslec o tym co bylo:)
Poza tym wszystkiego najlepszego dziewczeta z okazji naszego świeta:) a co! zycze wszystkim cudownego dnia i spelnienia naszych marzen o małym pieknym zdrowym bobasku:)
to trzymamy kciuki ;)

kto testuje w najbliższym czasie??? :)
No dziewczyny - u mnie w końcu owulacja była!!! Ale się cieszę! Odstawiłam ten przepisany przez gin Duphaston i odrazu owu się pojawiła!
Przytulanki też były - a jakże :) i to nie raz :):):)
teraz PROSZĘ o trzymanie kciuków i dobre fluidy!!!
też słyszałam, że kobiece narządy po wyczyszczeniu są bardziej podatne na zapłodnienie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry