Widok
Siwa34 a ile masz lat ja mam 30 jeśli starasz się dłużej niż pół roku to radzę ci idz do gin na monitoring będziesz wiedziała czy rosną i pękają pęcherzyki.To bardzo ważne aby nie marnować czasu. Ja jestem wkurzona na siebie że dopiero po 1,5roku zdecydowałam się na wizytę. Przynajmniej będziesz miała pewność czy ok z owulką.Możesz też we własnym zakresie wykonać badania hormonalne.U mnie okazało się że nie pękają pęcherzyki i jestem na lekach stymulujących.
też Wam tego zycze, aby te wredne @ nie przychodziły, kiedy ich nie chcemy:)
Ja oczekiwałam @, bo chciałam zajść w ciąże bardziej latem, a tu @ nie było, pamietam jak robiłam testy w domu i po jedenej kresce.....i szok jaki przezyłam jak zobaczyłam bete.....ach zapamietam to na całe zycie, i planowanie ciązy tym razem mi nie wyszo...he he he
z całego serca życzę Wam takich niespodzianek, jak ja miałam tydzień temu:)
Ja oczekiwałam @, bo chciałam zajść w ciąże bardziej latem, a tu @ nie było, pamietam jak robiłam testy w domu i po jedenej kresce.....i szok jaki przezyłam jak zobaczyłam bete.....ach zapamietam to na całe zycie, i planowanie ciązy tym razem mi nie wyszo...he he he
z całego serca życzę Wam takich niespodzianek, jak ja miałam tydzień temu:)
Slonko, to fantastycznie, że za kilka miesięcy zostaniesz mamą adoptusia - synusia. Ja za tydzień na podglądanie naszego milimetra i serduszka razem.
Samopoczucie koszmarne, w pierwszej ciązy nie miałam aż tak akrutnych zawrotów głowy, mdłości. normalnie az mną rzuca chwilami. ALe cóz niech się zdrowo rozwja mały robaczek, dla niego/ niej zrobię wszystko.
A kiedy reszta testuje?
Samopoczucie koszmarne, w pierwszej ciązy nie miałam aż tak akrutnych zawrotów głowy, mdłości. normalnie az mną rzuca chwilami. ALe cóz niech się zdrowo rozwja mały robaczek, dla niego/ niej zrobię wszystko.
A kiedy reszta testuje?