Widok
młoda żonko dla pewności spróbuj przełożyć wizytę o ten tydzień wcześniej, na zaświadczeniu od gina do becikowego musisz mieć napisane że byłaś pod jego opieką najpóźniej od 9 tygodnia
mnie termin wypada na 4 stycznia, chyba będę najwcześniejsza :) a u Was jak wypadają terminy, może zrobimy już zalążek listy ?
mnie termin wypada na 4 stycznia, chyba będę najwcześniejsza :) a u Was jak wypadają terminy, może zrobimy już zalążek listy ?
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
mdłości prawie nie mam - czasem na głodny żołądek.
mam za to bóle głowy.
i też śpię co chwila. wcześniej nie potrafiłam zasnąć w ciągu dnia a teraz mam melodię :) najgorzej wytrzymać cały dzień w pracy. zwłaszcza że nikt jeszcze nie wie...
jutro ide badać progesteron i zobaczymy czy nie bedzie trzeba luteiny brac...
do jakiego lekarza chodzisz?
mam za to bóle głowy.
i też śpię co chwila. wcześniej nie potrafiłam zasnąć w ciągu dnia a teraz mam melodię :) najgorzej wytrzymać cały dzień w pracy. zwłaszcza że nikt jeszcze nie wie...
jutro ide badać progesteron i zobaczymy czy nie bedzie trzeba luteiny brac...
do jakiego lekarza chodzisz?
aktualizacja
Salambo - 4 stycznia
trzydziestka - 27 stycznia
młoda żonka - 2 lutego
ja niestety obecnie mieszkam w Warszawie, ale tak jak przy poprzedniej ciąży chodzę do dwóch lekarzy - prywatnie do mojej fantastycznej pani doktor i państwowo najbliżej domu, państwowo chodzę po to żeby dodatkowo nie płacić za badania, bo to też jest niemały koszt
na USG jak będę u rodziców w Gdańsku, to zawsze do dr Brzóski do Invicty - jest rewelacyjna
ja w poprzedniej ciąży nie płaciłam za żadne badania, wszystkie miałam bezpłatnie, chyba że chciałam zrobić coś sama dla siebie,
Salambo - 4 stycznia
trzydziestka - 27 stycznia
młoda żonka - 2 lutego
ja niestety obecnie mieszkam w Warszawie, ale tak jak przy poprzedniej ciąży chodzę do dwóch lekarzy - prywatnie do mojej fantastycznej pani doktor i państwowo najbliżej domu, państwowo chodzę po to żeby dodatkowo nie płacić za badania, bo to też jest niemały koszt
na USG jak będę u rodziców w Gdańsku, to zawsze do dr Brzóski do Invicty - jest rewelacyjna
ja w poprzedniej ciąży nie płaciłam za żadne badania, wszystkie miałam bezpłatnie, chyba że chciałam zrobić coś sama dla siebie,
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011