Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
GABI nie martw się ja też już przeżywam, ale suknie zabieram dopiero w pietk bo nie mam jej gdzie trzymać:) jest piękna zobaczymy teraz zy bedzie wygodna;)
My nadal nie wiemy do czego tańczymy pierwszy taniec :) A Wy Niunia? Co wybraliście?
śliczna suknia, też będę szukała coś w tym stylu, albo i nawet taką samą
Gabi, my nie będziemy tańczyc walca, bo za sztucznie to wyglada stwierdzilismy i nasz 1 taniec bedzie tradycyjny, a piosenka w suie też , bo nie wiedzielismy cowybrac i w koncu bedzie wilka milosc krajewskiego:)
Cześć dziewczyny
Kolejne info do Trójmiejskich panien młodych, moja przymiarka przełożona z dzisiaj na jutro, zobaczymy czy coś się jeszcze nie zmieni ;)
o rany mam nadzieję że u mnie przekładać nie będą (prawie 200 km muszę przejechać na tą przymiarkę)
Kamila daj znać jak będziesz po :)
wspolczuje wam dziewczyny bo sama wiem jaki stres mialam z moja pierwsza suknia w salonie Elja,tyle nerwow ze szok.Ale cale szczescie ze oddali pieniazki i trafilam na moja wymarzona suknie Angel w innym salonie.Dla mnie bylo juz niewazne ze 2 razy drozsza od tej wczesniejszej ale za to jaki efekt:)))))Zobaczycie ze na slubie uslyszycie tyle komplementow ze szok:)))Wrazie czego mam ja na sprzedaz:))
Suknia cudowna !!!

Potwierdzam nie zaprzeczam :)
Bylam ta szczesciara i widzialam ja na zywo !!!
Podsumowując:
Jutro ślub. :)
Dzisiaj panie z salonu zadzwoniły że welon długi nie przyszedł i już nie przyjdzie. Dopiero w poniedziałek. ( DOBRE!!) Nawalił Angel w Warszawie. Na szczęście panie w salonie w Płońsku stanęły na głowie i ściągnęły mi z salonu zaprzyjaźnionego identyczny 3,5m i mam. Co prawda jeszcze go nie widziałam bo odebrali mi go rodzice a ja dopiero wróciłam do domu ale wisi u nich w sypialni.
Co dalej... Idę spać. Jutro wielki dzień. Podobno. Jeszcze nie dotarło ale tak mówią :) Trzymajcie kciuki, żeby nam pogoda nie nawaliła.
Gabi trzymam kciuki!!! Za pogodę również bo dziś mam panieński.

Ja wczoraj byłam na przymiarce i towarzyszyła mi Żaneta (jaka ona śliczna :*), pani w salonie zgłupiała, zwątpiła która z nas ma dziś przymiarkę.
Suknia przyszła śliczna, welony również, są oba. Muszą mi suknie skrócić na długości, ale to akurat mnie nie dziwi i w pełni się tego spodziewałam.
Także odbiór we wtorek.
Dodatkowo przy wiązaniu dostałam nie materiałowe szlówki tylko takie okucia srebrne, śliczne. Panie w Langorii nie ściemniały, że suknie przychodzą śliczne., także Mentorko będzie dobrze, tylko nastaw się że dostaniesz suknie później. Żaneta jeszcze raz wielkie dzięki :*
Tak szlóweczki są okrągłe z kryształkami :) Ja się.. nudzę :) Ciekawe co u Niuni :) Mentorko i Kamilo na Waszych dzisiejszych panieńskich uważajcie na krtań, szczególnie Ty Kamila, ja przez tydzień miałam chrypkę :) Bawcie się dobrze. :**
Kamila ja też mam dzisiaj panieński:) fajnie że na twojej przymiarce wszystko ok:) cieszę się bardzo:D:D:D

Gabi, dzisiaj wielki dzień trzymam kciuki Kochana żeby wszystko się udało... ehhh :):):):)
ehh :)

w środę mam przymiarkę sukni, mam nadzieję że będzie dobrze:)
w tym tygodniu fryzura i makijaż próbny, farbowanie i pełno załatwiania ... od rana wisze na telefonie, fotograf sobie "leci w kulki", usadzam gości przy stole, ale wiem że będzie dobrze:)

a jak tam u Was nastroje?:)
Dzisiaj przymierzałam suknie w langorii. Pani mi szczerze mówła że jeśli bym chciała zamówić to lepiej tak 5 miesięcy wcześniej bo się nie wyrabiają. Mma nadzieje że u was wszystko będzie na czas i bez zbędnego stresu
Ja w piatek bylam na przymiarce suknie z Kamila tzn ona przymierzala ;) niestety naszych sukni Mentorko jeszcze nie ma.....
Ja poki co przygotowuje sie do wieczoru panienskiego sobotniego :) az sie boje pomyslec co ta moja swiadkowa wymyslila ;) Bedzie sie dzialo ;) ogolnie frekwencja na 4 + na 28 zaproszonych przyjada 24 dziewczyny ;)... atak najbardziej to martwi mnie pogoda liczylam szczerze mowiac na cieply wrzesien i sie chyba przeliczyłam... ta sobota tez byla zimna.....
moja suknia przyjedzie jutro, przymiarke mam w środe:)
pogoda mnie martwi, niestety nie mamy na nią wpływu:D byle nie padało:)
Mentorko o której masz przymiarkę?
Ja powinnam dziś odbierać suknie ale nie dam rady podjechać do Gdańska.
Na jutro chcę się umówić tylko nie wiem czy czas będą miały, na tej przymiarce ponad godzinę byłam, także Mentorko zarezerwuj sobie trochę czasu.
Mentorko chyba już wiem o której, ja odbieram suknię przed Tobą ;)
ja mam wizyte w salonie o 10.00 i mam czas do 14.30 bo wtedy ide na czesanie próbne:)
do smerfetki: też zamawia,suknie w radomiu na 11 września kiedy masz następną przymiarke?
Martita dodała jakieś zdjęcia dziewczyny?wcale nic sie nie odezwała
do góry