Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała bardzo podobną Gabi tylko, że z jasno różowych róż:)
Miałam własnie spotkanie z florystką, no i juz wiem jaką będę miała wiązankę, będzie okrągła z jasno różowej eustomy tylko i wyłącznie. Stweirdziła że suknia jest tak słodka i delikatna że nic więcej nie potrzeba. Zaufam jej bo na prawdę dziewczyna się zna. :)
mentorka, druga jest ładniejsza :)
wyśle Ci na maila.
Niunia a maz jakąś fotke na której będziez się wzorowac?:)
Wiesz co ja będę miała na bok tylko, że zupełnie inną, ale 2 fryzura jest 1000 razy ładniejsza niż pierwsza:) Lux będziesz wyglądała, a z tego co pamiętam masz swoje śliczne długie włosy więc już całkiem będziesz extra wyglądać w tych włoskach:)
dziewczyny która fryzura ładniejsza?:)
image

Uploaded with ImageShack.us

image
Bo ja zamawiałam 4 m wstążki ( nie gotowe kokardy) a ona mówiła ze kokardka dla dziewczynki też będzie. Mam nadzieje, że jakaś inna dziewczyna zamawiała kokardkę dla dziewczynki małej i tej Pani się pomyliło. Powiedziałam że ja zamawiałam 4m wstązki a ona na 2 sekundy ucichła i powiedziała że przyjedzie to co było zamówione. Ok. Zobaczymy :)
Dlaczego mówisz, że pochrzaniły?
Moja suknia przyjedzie we wtorek. Ale na przymiarke umówiłam się na przyszłą sobotę na godz 10 rano. Jak narazie nie ma opóżnienia. Miało być 3 tyg przed ślubem i będzie. Zobaczymy jak to w praktyce będzie wyglądało. Ale obawiam się że pochrzaniły ze wstążką którą domówiłam dla dziewczynek. No ale zobaczymy.
uper że się udało z suknią:):)
trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia:D:D:D:D
Całe szczęście, że suknia już jest. Trzymamy kciki żeby było tak pięknie jak sobie wymarzyłaś!!!
Dzięki Gabi za wytłumaczenie o co chodzi hehe;)
czyli mogę mieć te normalne cristal, bo ja będę miała ten krótszy welon obszyty kryształkami to akurat będą pasowały te kolczyki, ale i tak jeszcze się z nimi wstrzymam do przymiarki, bo może w salonie mają jakieś fajne. Zobaczymy.

Martita a Ty już w tą sobotę będziesz przeżywała swój wielki dzień? Będziemy wszystkie trzymać kciuki:) no i koniecznie musisz pokazać nam zdjęcia jak wyglądałaś:)
Witajcie dziewczyny!! Dzisiaj odebrałam suknie i wreszcie jestem zadowolona....już myślałam że będzie klapa....ale wszystko jest ok...dostałam nawet 300 zł rabatu:)....jeju zaczynam się już stresować:)
Martita jak tylko znajdziesz chwilkę daj znać jak suknia.
powiem tak, one się pięknie mienią ale nie rzucają się w oczy:)
kolor tych kryształków chyba nie jest aż tak ważny skoro przymierzając je do sukni nawet nie zauważyłam:) ja będę miała welony z kryształkami, więc jakby mi się kolczyki jezcze świeciły to czułabym ię jak choinka......
Trudno :) Poszukam czegoś, te pierwsze co Ci pokazałam kosztują 450 zł :( mogę zapomnieć o nich. Ale na tej stronie jest kilka innych też fajnych więc może kupię żeby na przymiarkę zabrać.
Gabi nie wyrobię się z zakupem kryształów, bo tego modelu który pokazujesz nie mam pod ręką. Poza tym jak zamawiam kryształy to raczej większe ilości, a nic mi się większego nie szykuje :(

Niunia nie przejmuj się kolorem, Gabi dobrze Ci wytłumaczyła.
Kryształ pięknie będzie Ci się mienił.

Ja zaplanowałam sobie, że w weekend zajmę się biżu, żeby już odhaczyć kolejny punkt ;)
Niunia prawdę mówiąc to zależy jak bardzo chcesz się mienić. Ja chcę mniejsze delikatniejsze kolczyki niż Wy, daletego moje mogą być AB ale mierzyłam ostatnio wielkie kryształy AB i za kolorowo było. Zauważ że kryształki na sukience są malutkie więc im bardziej się mienią tym lepiej, w przeciwnym razie zupełnie nie byłoby ich widać. Te kolczyki co ja pokazałam są z kryształów AB (mienią się jak tęcza różnymi kolorami) a Wasze chyba bardziej jak diamenty. Błyszczą. Ja tak postrzegam tę różnicę.
do góry