Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Gabi za wytłumaczenie o co chodzi hehe;)
czyli mogę mieć te normalne cristal, bo ja będę miała ten krótszy welon obszyty kryształkami to akurat będą pasowały te kolczyki, ale i tak jeszcze się z nimi wstrzymam do przymiarki, bo może w salonie mają jakieś fajne. Zobaczymy.

Martita a Ty już w tą sobotę będziesz przeżywała swój wielki dzień? Będziemy wszystkie trzymać kciuki:) no i koniecznie musisz pokazać nam zdjęcia jak wyglądałaś:)
Całe szczęście, że suknia już jest. Trzymamy kciki żeby było tak pięknie jak sobie wymarzyłaś!!!
uper że się udało z suknią:):)
trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia:D:D:D:D
Moja suknia przyjedzie we wtorek. Ale na przymiarke umówiłam się na przyszłą sobotę na godz 10 rano. Jak narazie nie ma opóżnienia. Miało być 3 tyg przed ślubem i będzie. Zobaczymy jak to w praktyce będzie wyglądało. Ale obawiam się że pochrzaniły ze wstążką którą domówiłam dla dziewczynek. No ale zobaczymy.
Dlaczego mówisz, że pochrzaniły?
Bo ja zamawiałam 4 m wstążki ( nie gotowe kokardy) a ona mówiła ze kokardka dla dziewczynki też będzie. Mam nadzieje, że jakaś inna dziewczyna zamawiała kokardkę dla dziewczynki małej i tej Pani się pomyliło. Powiedziałam że ja zamawiałam 4m wstązki a ona na 2 sekundy ucichła i powiedziała że przyjedzie to co było zamówione. Ok. Zobaczymy :)
dziewczyny która fryzura ładniejsza?:)
image

Uploaded with ImageShack.us

image
Wiesz co ja będę miała na bok tylko, że zupełnie inną, ale 2 fryzura jest 1000 razy ładniejsza niż pierwsza:) Lux będziesz wyglądała, a z tego co pamiętam masz swoje śliczne długie włosy więc już całkiem będziesz extra wyglądać w tych włoskach:)
Niunia a maz jakąś fotke na której będziez się wzorowac?:)
wyśle Ci na maila.
mentorka, druga jest ładniejsza :)
Miałam własnie spotkanie z florystką, no i juz wiem jaką będę miała wiązankę, będzie okrągła z jasno różowej eustomy tylko i wyłącznie. Stweirdziła że suknia jest tak słodka i delikatna że nic więcej nie potrzeba. Zaufam jej bo na prawdę dziewczyna się zna. :)
Ja będę miała bardzo podobną Gabi tylko, że z jasno różowych róż:)
martita, mamy nadzieję że wszystko poszło dobrze:) czekamy na fotki:):):):)
Chciałam wam powiedzieć - tak troszkę z boku tematu - że z jednej strony obserwuję was z lekkim rozbawieniem, ale z drugiej - podziwiam. Kiedyś (etap szkoły podstawowej?) nie do pomyślenia było, żeby mieć taką samą bluzkę / spódnicę / torbę / sukienkę jak koleżanka, a Wy wręcz przeciwnie - stworzyłyście świetną wspólnotę "od kiecki". Nie wiem, czego to dowodzi (czy w ogóle czegoś), ale jest strasznie fajne ;-)

To tak na marginesie. Mam nadzieję, że wszystkim Wam się sukienka spisze na medal ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cissus my nie jesteśmy kumpelkami z piaskownicy, nawet się nie znamy i nie idziemy na ten sam bal :) A fajnie jest porozmawiać z kimś kto aktualnie czuje to co Ty i myśli nieustannie o tym samym. Jesteśmy na tym samym etapie życie i do tego będziemy miały taką samą suknię :) Czy nam sie to podoba czy nie :) A z pewnością każda z nas wierzy, że i tak będzie wyglądała wyjątkowo bo każda z nas jest inna :)
A dowodzi to tylko tego że wszystkie jesteśmy pewne siebie i nie czujemy się źle czy mniej wyjątkowo tylko dlatego, że koleżanka z forum wybrała taką samą suknię ślubną - proste :)
Powiem więcej - suknia ślubna zbliża ludzi hehe. ;)))
Dla mnie to nie musi niczego dowodzić. I nie musicie mi tego tłumaczyć. Po prostu - fajna sprawa.
ja powiem tak, fajnie jest porozmawiac z kimś kto będzie miał taką samą kieckę:) możemy porozmawiać na temat dodatków typu bukiet, biżuteria czy fryzura:)
tutaj też martita opisywała swoje przeboje z suknią dzięki czemu wiemy na co zwrócić uwagę podczas przymiarki:)
czyli jednym słowem, bardzo przydatny wątek:):):):)
Zgadzam się z Wami Mentorko i Gabi w każdym calu:D
hej dziewczyny, ja juz po, suknia sie spisala, wszyscy ja chwalili, ale uwazajacie przy odbiorze, ja swoja odbieralam w Warszawie i np krzywo mi wszyli material pod sznurowanie, a nie chcialam miec golych plecow i krzywo tez obcieli (czego przy odbiorze nie zauwazylam). Moja mama stwierdzila, ze jak na takie pieniadze, to odwalaja chale, mowiac kolokwialnie.
A co do proponowanych fryzur, widze ze przwijaja sie fale i loki, przemyslcie to, ja wyprobowalam i fale i naprawde elegancki kok i musze przyznac, ze przy calej "ciezkosci" naszej sukni, nikomu nie polecam rozpuszczonych wlosow, wtedy za duzo sie dzieje, nie wiadomo, jak nawet usiasc w samochodzie, bo trzeba pilonowac sukni, welonu, a tu jeszcze wlosy przeszkadzaja.
W kazdym badz razie, ludzie naprawde byli pod wrazeniem sukienki, co nie zmienia faktu, ze panie z salonu daly ciala:)
do góry