Widok
ja butów jeszcze nia mam ale będę zamawiała w salonie w którym kupuje suknie, mają tam buciki z firmy witt. Podoba mi się fakt że sama moge sobie "stworzyć" własne buty. Do danego fasonu dobieram zdobienia, materiał, wysokość obcasa i nawet mi trochę poszerzą bo mam szeroką stopę:)
jezeli chodzi o suknie to dla mnie jest to trochę dziwne.... przecież salony składają zamówienie w orygianlnym salonie angel a salon w którym kupujemy robi tylko poprawki czyli dopasowuje suknie do naszej figury która mogła się zmienić od czasu zakaupu.... czyli po której stronie leży wina za te pomyłki?????? ale mnie nastraszyłyście :/
jezeli chodzi o suknie to dla mnie jest to trochę dziwne.... przecież salony składają zamówienie w orygianlnym salonie angel a salon w którym kupujemy robi tylko poprawki czyli dopasowuje suknie do naszej figury która mogła się zmienić od czasu zakaupu.... czyli po której stronie leży wina za te pomyłki?????? ale mnie nastraszyłyście :/
Witajcie!! Wczoraj byłam na przymiarce..już 3:/ i niestety będę miała 4. Warstwy mi dołożyli ale znowu się wkurzyłam bo tym razem krzywo była ucięta....z lewego boku było tak wychapane że masakra...buty prawie mi było widać....a poza tym trochę krzywo przy gorsecie zszyli a te koronki i cekiny na gorsecie są nie takie jak na oryginale...także jak widzicie znowu poprawek w brud...nastepna przymiarka 28 lipca a wesele 7 sierpnia....ciekawe co to będzzie:/...a jeżeli chodzi o buty to dzisiaj mi przyszły...mama mi odbierze je i jak już będę miała w domu to wyślę foto do mentorki i wstawi:)
Witam dziewczyny,
bardzo zmartwiła mnie wypowiedz Martity. Też jestem z Radomia i zamiawiałam ta samą sukienkę na 24 lipca. Mam w niej 5 lub 6 (dokładnie nie pamietam) warstw tiulu- tyle chciałam. Coś czuję, że mogli dać Ci do przymiarki moja sukienke. Napisz jaką miałaś kokardę - jaki kolor?
odpisz prosze szybko
bardzo zmartwiła mnie wypowiedz Martity. Też jestem z Radomia i zamiawiałam ta samą sukienkę na 24 lipca. Mam w niej 5 lub 6 (dokładnie nie pamietam) warstw tiulu- tyle chciałam. Coś czuję, że mogli dać Ci do przymiarki moja sukienke. Napisz jaką miałaś kokardę - jaki kolor?
odpisz prosze szybko

Uploaded with ImageShack.us
Te są przepiękne i kosztują tylko 124 zł w Aparcie
Mentorka ma podobne tylko że jesli dobrze widziałam na zdjęciu w telefonie, to ten dolny migdał jest większy a zamiast tych listków jest sznur cyrkoni. Kolczyki są cudowne i na zdjęciu widać że pięknie się mienią więc w rzeczywistości prawdopodobnie jeszcze cudowniej