Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mentorko mi mówiły w salonie ze jak chce te buty od nich to powinnam 2 miesiące wcześniej zamówić. Wiesz coś o czasie realizacji?
ja butów jeszcze nia mam ale będę zamawiała w salonie w którym kupuje suknie, mają tam buciki z firmy witt. Podoba mi się fakt że sama moge sobie "stworzyć" własne buty. Do danego fasonu dobieram zdobienia, materiał, wysokość obcasa i nawet mi trochę poszerzą bo mam szeroką stopę:)

jezeli chodzi o suknie to dla mnie jest to trochę dziwne.... przecież salony składają zamówienie w orygianlnym salonie angel a salon w którym kupujemy robi tylko poprawki czyli dopasowuje suknie do naszej figury która mogła się zmienić od czasu zakaupu.... czyli po której stronie leży wina za te pomyłki?????? ale mnie nastraszyłyście :/
Powiem Ci ze trochę mnie przerażasz, słyszałaś już wcześniej jakieś negatywne opinie o tym salonie, mi babki powiedziały, że zazwyczaj kończy się na jednej max 2 przymiarkach.

Buty kupowałaś przez internet?

No i trzymaj się, głowa do góry, musi być dobrze ;)
Witajcie!! Wczoraj byłam na przymiarce..już 3:/ i niestety będę miała 4. Warstwy mi dołożyli ale znowu się wkurzyłam bo tym razem krzywo była ucięta....z lewego boku było tak wychapane że masakra...buty prawie mi było widać....a poza tym trochę krzywo przy gorsecie zszyli a te koronki i cekiny na gorsecie są nie takie jak na oryginale...także jak widzicie znowu poprawek w brud...nastepna przymiarka 28 lipca a wesele 7 sierpnia....ciekawe co to będzzie:/...a jeżeli chodzi o buty to dzisiaj mi przyszły...mama mi odbierze je i jak już będę miała w domu to wyślę foto do mentorki i wstawi:)
brrrrrrrrrrrr pajęczyny przyszłam zgarnąć bo coś zero ruchu u nas ;)

Dziewczyny, a buty już kupiłyście?
zreszta kolor wstążki nie gra teraz roli bo na ostatniej przymiarce w ogóle jej nie było..na pierwszej przymiarce była na mnie za mała ale na drugą przymiarkę chyba nie poprawili jej..
no a tak w ogóle ile masz wzrostu??...bo była ta suknia jakaś krótka
wiązanie w mojej sukni jest troszkę inne...z innego modelu sukni....juz odebrałaś ta suknie???
Cześć...przepraszam że sie nie odzywałam ale nie było mnie w domu....ja mam różową kokardę a z tyłu mam troszkę inne wiązanie...a Ty zmieniałaś cos z tyłu??
Witam dziewczyny,
bardzo zmartwiła mnie wypowiedz Martity. Też jestem z Radomia i zamiawiałam ta samą sukienkę na 24 lipca. Mam w niej 5 lub 6 (dokładnie nie pamietam) warstw tiulu- tyle chciałam. Coś czuję, że mogli dać Ci do przymiarki moja sukienke. Napisz jaką miałaś kokardę - jaki kolor?
odpisz prosze szybko
Bardzo ładne kolczyki...:)
Gabi, śliczne te kolczyki:) ja takich nie widziałam ale zauważyłam że nie w każdym aparcie jest to samo :/
image

Ja jeszcze nie wiem czy poprawiny zrobimy ale sukienkę już mam.
Jesli się odbedą to w niej idę. Jest ładniejsza niż na zdjęciu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, czy macie sukienkę na poprawiny ?? Jaki kolor/ styl ?? Może macie jakieś zdjęcia ?? Czy też w różowej tonacji ??
Gabi kolczyki przepiekne:)
a pajączek Martity też świetny, jeszcze czegos takiego nie widziałam muszę przyznać:)
ale z ta przymiarką Martity to chyba cyrk jakiś, nieporozumienie po prostu, nie rozumiem jak można coś takiego zrobić, tyle kasy się płaci i jeszcze jak się trzeba denerwowac..szok...
image

Uploaded with ImageShack.us

Te są przepiękne i kosztują tylko 124 zł w Aparcie

Mentorka ma podobne tylko że jesli dobrze widziałam na zdjęciu w telefonie, to ten dolny migdał jest większy a zamiast tych listków jest sznur cyrkoni. Kolczyki są cudowne i na zdjęciu widać że pięknie się mienią więc w rzeczywistości prawdopodobnie jeszcze cudowniej
Cieszę się że się Wam podoba wszystko:)....tego pajączka nabyłam w salonie Angel w Radomiu...może w tych salonach gdzie zamawiacie suknie też jest...na początku przymierzałam go razem z welonem i też wyglądało to ciekawie...
Marta nigdy nie widziałam takiej ozdoby, ja ogólnie mało szperam po tego typu ozdobach, ale wygląda świetnie, kolczyki prościutkie ale będą bardzo dobrze wyglądały.
dziewczyny przed chwilą kupiłam kolczyki w aparcie, są piękne:) niestety aparat mi nie działa a nie umiem przerzuca zdjęć z komórki na kompa:( a na ich stronie internetowej nie znalazałm:(
we fryzurce byłam akurat na przymiarce i powiem Wam że bardzo ładnie pasowała...wyglądałam tak romantycznie:)
do góry