Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam jeszcze że wzięłam sobie numer do szefa i zadzwonię do niego jutro.....powiem mu żeby miał na uwadze porządny rabat....w poniedziałek będę jechała już 6 raz do nich i uważam że mi się należy
oczywiście że Ci się należy, tak wogóle to sami powinni zaproponować...
a wkońcu byłaś na przymiarce? bo wcześniej pisałaś że będą szyli nową suknie:)
tak to była moja sukienka szkoda że sie nie spotkałyśmy ja byłam tak za 15 piąta po mnie była jeszcze inna dziewczyna ale w jej przypadku to była totalna katastrofa co prawda miała inną sukienke niż nasza ale była strasznie niezadowolona w sumie nie dziwie się jej bo gorset był po prostu brzydko mówiąć spieprzony!myślałam że juz się tam popłacze ale jakoś się wstrzymała. Babka przy niej zadzwoniła do szefa i on zaproponował w zwiazku z tym zajściem satysfakcjonujący rabat i oczywiście sukienkę kolejny raz do poprawy, co więcej ta dziewczyna ma osobiście się spotkać z szefem!
Krótko mówiąc to nie wiem jakie to babki szyją i żeby mieć tyle poprawek!
też jestem zdania ze należy Ci się tak jak powiedziałaś porządny rabat i nie nie myślą że zwiodą Cie byle czym!
A tak zapomniałam ślub mam 11 września
A jeszcze takie pytanko do martity czy ta moja sukienka powinna tak sobie wisieć czy powinna być zapakowana i dopiero jak przyjde powinni ja otworzyć?
Właśnie na manekinie wydawało mi się że była nowa sukienka giovani nie ta co kiedyś przymierzałam decydując sie na ten model.
to co tu opowiadacie to jakaś totalna maskara.. żeby wszystkie suknie przychodziły inne niż powinny......
ehh ja to bym zadzwoniła do Anegl i stanowzo chciała odpowiedzi dlaczego suknia przychodzi nie taka....... może wtedy wzieliby się do roboty. Bo wiadomo, jak widzą że człowiek się intersuje to od razu jest inaczej..
Dziewczyny zauważcie, że kolejny raz chodzi o salon w Radomiu, powinnyście to zgłosić do Warszawy. Wydaje mi się że to wina sklepu, jakieś niekumate i leniwe baby, które źle wymiary podają. Niedługo moja przymiarka, wtedy zobaczymy czy w Warszawie pieprzą czy to wina Waszego salonu. Jeśli moja suknia będzie dobrze uszyta powinnyście się zgadać i jechać do Warszawy złożyć skargę na salon. Współczuje Wam bardzo stresu. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka bo i tak poziom mojego stresu jest aktualnie wyższy niż kiedykolwiek w przeszłości :)
A czy te poprawki robi Warszawa czy indywidualnie każdy salon? Mi się wydaje że Pani z którą rozmawiałam powiedziała żebym się nie stresowała bo suknia na pewno przyjedzie taka jak powinna a jeśli się okaże że np schudłam to szybko "ZROBIMY PANI POPRAWECZKI". Czyli kto? Żałuje, że nie zapytałam.
Gabi mi się zdaje, że masz rację z tymi poprawkami. Wydaje mi się że babki w Gdańsku mówiły o miejscowej krawcowej, ale ręki sobie uciąć nie dam.
Troszkę by ich kosztowało wywożenie sukienek po kilka razy, poza tym to dodatkowy czas zwłoki.
Hey salon w Gdansku ma swoja krawcowa na miejscu bo pytalam. Zreszta na logike zbyt duzy koszt bylby przewozu a taka krawcowa nie pracuje na etat a placa jej za kazda "popawkę".
Kamila a ty też masz suknie z Langorii? kiedy masz przymiarke?
No właśnie czyli dobrze myślałam z tą krawcową.

Mentorko no w umowie zapisane jest że 05.08, ale Pani mówiła mi już przy zakupie, że może być poślizg. Szczerze to jeszcze o tym nie myślę, zacznę się zastanawiać jak ok 2 tyg przed weselem nie będą dzwoniły ;)
Gabi dobrze myślisz i dziewczyny też. Ja się o to pytałam i każdy salon współpracujący z Angel robi poprawki na miejscu, maja swoją krawcową, bo na pewno nie opłaca im się zawozić sukienek z powrotem do Angel.
szczerze mówiąc wcześniej wogóle nie przypuszczałam, że z suknią którą się kupuje za tyle pieniędzy mogą być takie problemy... ehhh trochę się zaczełam stresować, no bo wiadomo suknia ważna sprawa:D
Mentorko sukienka którą Ci wysłałam to sukienka świadkowej, do niej ma bardzo różowe ciemne buty, bedzie miała wiązankę musnietą tym właśnie intensywnym kolorem różu i jedną różę we włosach też w kolorze butów. sukienka jest bardzo jasna różowa jak nasza wstążka więc to wygląda troche tak jak Ty mi pokazywałaś te kolorowe buty do ślubu. Ja nie będę miała w wiązance tego koloru, moja będzie jasna.
Trójmiejskie panny młode mam dla Was newsa.
Dzwoniła do mnie wczoraj Pani z Langorii z wiadomością, że przymiarkę mam 23.08 (ślub 04.09). Powiedziała, że jeżeli uda się żeby sukienka była wcześniej da mi znać.
Mówiła, że główna krawcowa Angel jest bardzo ciężko chora i dlatego te opóźnienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o matko...........
Żaneta już Ci mówiłam, będzie dobrze, głowa do góry.
Pani mi powiedziała, że mam się nie martwić, pewnie jedyna poprawka jaka będzie to skrócenie, oczywiście wspomniałam o akcjach z Radomia, podobno nigdy im się tata sytuacja nie zdarzyła i sama była w szoku.
o jaaa... :( mam nadzieję że będzie na czas.
A teraz trochę z innej beczki.

image

Uploaded with [URL=http://imageshack

Jak Wam się podobają?? Jadę je dzisiaj zamówić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No mam nadzieje Kamilko, napisz mi ktore buty w koncu wybralas ;) Te nasze wspolne musze Ci powiedziec sa mega wygodne i takie sliczne!!!! Doszly do Ciebie te drugie??? :) Ale jaja te same sukienki i te same buciki ;)
do góry