Widok
tak to była moja sukienka szkoda że sie nie spotkałyśmy ja byłam tak za 15 piąta po mnie była jeszcze inna dziewczyna ale w jej przypadku to była totalna katastrofa co prawda miała inną sukienke niż nasza ale była strasznie niezadowolona w sumie nie dziwie się jej bo gorset był po prostu brzydko mówiąć spieprzony!myślałam że juz się tam popłacze ale jakoś się wstrzymała. Babka przy niej zadzwoniła do szefa i on zaproponował w zwiazku z tym zajściem satysfakcjonujący rabat i oczywiście sukienkę kolejny raz do poprawy, co więcej ta dziewczyna ma osobiście się spotkać z szefem!
Krótko mówiąc to nie wiem jakie to babki szyją i żeby mieć tyle poprawek!
Krótko mówiąc to nie wiem jakie to babki szyją i żeby mieć tyle poprawek!
to co tu opowiadacie to jakaś totalna maskara.. żeby wszystkie suknie przychodziły inne niż powinny......
ehh ja to bym zadzwoniła do Anegl i stanowzo chciała odpowiedzi dlaczego suknia przychodzi nie taka....... może wtedy wzieliby się do roboty. Bo wiadomo, jak widzą że człowiek się intersuje to od razu jest inaczej..
ehh ja to bym zadzwoniła do Anegl i stanowzo chciała odpowiedzi dlaczego suknia przychodzi nie taka....... może wtedy wzieliby się do roboty. Bo wiadomo, jak widzą że człowiek się intersuje to od razu jest inaczej..
Dziewczyny zauważcie, że kolejny raz chodzi o salon w Radomiu, powinnyście to zgłosić do Warszawy. Wydaje mi się że to wina sklepu, jakieś niekumate i leniwe baby, które źle wymiary podają. Niedługo moja przymiarka, wtedy zobaczymy czy w Warszawie pieprzą czy to wina Waszego salonu. Jeśli moja suknia będzie dobrze uszyta powinnyście się zgadać i jechać do Warszawy złożyć skargę na salon. Współczuje Wam bardzo stresu. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka bo i tak poziom mojego stresu jest aktualnie wyższy niż kiedykolwiek w przeszłości :)
Mentorko sukienka którą Ci wysłałam to sukienka świadkowej, do niej ma bardzo różowe ciemne buty, bedzie miała wiązankę musnietą tym właśnie intensywnym kolorem różu i jedną różę we włosach też w kolorze butów. sukienka jest bardzo jasna różowa jak nasza wstążka więc to wygląda troche tak jak Ty mi pokazywałaś te kolorowe buty do ślubu. Ja nie będę miała w wiązance tego koloru, moja będzie jasna.