Widok
Cześć Niunia my własnie wrócilismy z wczasów. Było super ale się skończyło :) Sesję w plenerze mieliśmy dopiero 2 tyg temu więc na zdjęcia jeszcze muszę trochępoczekać. Ale czekam z niecierpliwością na Twoje. I... Chyba też sprzedam swoją suknię :) Jednak. Emocje już opadły i szkoda żeby taka piekna suknia wisiała na strychu zamiast na jakies kolejnej szczęśliwej damie :) Mój meil g43riel4@yahoo.com.
Szkoda mi jej no ale cóż. :)
Jak ją założyłam po 3 tyg od wesele na sesję w plenerze to po wszystkim nie mogłam się doczekać kiedy już ją zdejmę. Jest w praktycznie w idealnym stanie. sesja trwała 1,5 godz tylko. Nie wchodziłam w niej do wody ani nic z tych rzeczy. Jest lekko naddarta z jednej strony na wierzchniej warstwie tiulu. Koraliki wydaje mi sie że ma wszystkie. Nie ma plam itp. Także zainteresowane zapraszam :)
Szkoda mi jej no ale cóż. :)
Jak ją założyłam po 3 tyg od wesele na sesję w plenerze to po wszystkim nie mogłam się doczekać kiedy już ją zdejmę. Jest w praktycznie w idealnym stanie. sesja trwała 1,5 godz tylko. Nie wchodziłam w niej do wody ani nic z tych rzeczy. Jest lekko naddarta z jednej strony na wierzchniej warstwie tiulu. Koraliki wydaje mi sie że ma wszystkie. Nie ma plam itp. Także zainteresowane zapraszam :)
No to dziewczyny ja tez jestem juz po......
Co mam Wam powiedziec...... najcudowneijszy dzien ....szkoda ze tak szybko sie skonczyl..... ale suknia spowodowala ze czulam sie najpiekniejsza panna mloda na swiecie!!! Dzieci mowily na mnie ksiezniczka i chcialy mnie zabrac do domu zebym z nimi mieszkala ;)))
Wczoraj mielismy sesje w plenerze podchodzili do mnie ludzie na ulicy i pytali skad jak ... i gdzie taka piekna suknia..... ludzie na weselu tez byli zachwyceni suknia!!! A najbardziej moj narzeczony ;) a teraz juz maz. Nie ma co tu gadac dziewczyny uwazamze to byl strzal w 10 ze wybralysmy takie suknie!!!!!!!!
BUziaki kochane i zycze Wam cudownego zycia!!!!!
Ps. suknia porwala sie ale bardzo delikatnie na dole..... przytne kawalek tiulu...
Nawet mi sie nie pobrudzila na weselu a uwierzie tanczylam non stop, ale wczoraj bylam nad morzem na sesji i wtedy sila rzeczy troszke sie pobrudzila ale zawioze ja do pralni i bedzie oki ;))))
Fajnie moc sie czuc jak ksiezniczka chociaz raz w zyciu!!!!
Co mam Wam powiedziec...... najcudowneijszy dzien ....szkoda ze tak szybko sie skonczyl..... ale suknia spowodowala ze czulam sie najpiekniejsza panna mloda na swiecie!!! Dzieci mowily na mnie ksiezniczka i chcialy mnie zabrac do domu zebym z nimi mieszkala ;)))
Wczoraj mielismy sesje w plenerze podchodzili do mnie ludzie na ulicy i pytali skad jak ... i gdzie taka piekna suknia..... ludzie na weselu tez byli zachwyceni suknia!!! A najbardziej moj narzeczony ;) a teraz juz maz. Nie ma co tu gadac dziewczyny uwazamze to byl strzal w 10 ze wybralysmy takie suknie!!!!!!!!
BUziaki kochane i zycze Wam cudownego zycia!!!!!
Ps. suknia porwala sie ale bardzo delikatnie na dole..... przytne kawalek tiulu...
Nawet mi sie nie pobrudzila na weselu a uwierzie tanczylam non stop, ale wczoraj bylam nad morzem na sesji i wtedy sila rzeczy troszke sie pobrudzila ale zawioze ja do pralni i bedzie oki ;))))
Fajnie moc sie czuc jak ksiezniczka chociaz raz w zyciu!!!!
Ojeja to faktycznie....... z tym kosciolem... dzieki za cenne na pewno rady... Panie w salonie skrocily mi ja bardziej moze nic pozostalym ale stwierdzam ze nie ma to znaczeni bo tak jak mowisz ciuchcia wiec sie czlowiek pochyli i bach ktos moze nadepnac!!
dzieki bardzo za kciuki , ja caly czas ogladam fotki sukni ktore wczoraj robila i kolezanka jak ja przymierzalam jakos sie na nia napatrzec nie moge, aczkolwiek przyznam szczerze, ze ona na zdjeciu nie wyglada tak efektownie jak na zywo..... ale moze to tylko moje odczucia ;)
Dzisiaj ostatni dzien w pracy ;) a ja sie nie moge skupic doslownie!
dzieki bardzo za kciuki , ja caly czas ogladam fotki sukni ktore wczoraj robila i kolezanka jak ja przymierzalam jakos sie na nia napatrzec nie moge, aczkolwiek przyznam szczerze, ze ona na zdjeciu nie wyglada tak efektownie jak na zywo..... ale moze to tylko moje odczucia ;)
Dzisiaj ostatni dzien w pracy ;) a ja sie nie moge skupic doslownie!
Zaneta najbardziej depczą wtedy jak się tańczy w kółku za ręce lub w ciuchci, wiesz te rózne zabawy, poprostu musisz uważać. W ciuchci staraj się zawsze prowadzić, wtedy bedzię Ci łatwiej podnieśc ją ciut do góry. Ja kilka razy zaliczyłabym upadek. Pierwszy na schodkach do kościoła wchodząć. Wyobrażasz sobie? Tłum ludzi na mnie patrzy a ja nadepnęłam na sukienkę i o mały włos nie wylądowałam na kolanach :) Nie wiem, moja nie jest podarta mimo że ja nie miałam w planach jej sprzedać i serio nie uważałam i świetnie się bawiłam. Tak jak pisze Mentorka partnerzy i mnie obracali bo suknia pieknie się kręci. Grunt to nie trafić na Pana który nie potrafi tańczyć lub pijanego heh. Ale to wszystko jest wpisane w wesele :) Dobrze będzie. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało.
No a z takich ciekawszych rzeczy to moja wstazka ma inny kolor niz Twoja ale tez jest ladna nic juz ne bede zmieniac. Panie w salonie mi ja troche skrocily bo slyszaly wlasnie opinie ze bardzo dziewczyny dra ten tiul.... i nie ukrywam ze chcialam ja sprzedac po weselu...wiec mam nadzieje ze bedzie co sprzedawac!! Nie chce zeby mi zalegała w domu ;(