Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam szukam sukni w rozmiarze 38 moj wzrost to 160 ale dluzsze tez moga byc koniecznie 13 warstw tiuli zalezy mi na tym zeby byla jak najabrdziej obszerna prosze o kontakt i zdjecia na meila sandrinka@buziaczek.pl
sprzedam swoją Giovani roz. 36,
dziewczyny, kamienie swarovskiego można zamienić na cyrkonie wtedy też suknia się tak nie mieni i cena niższa;)
ewa jeśli nie chcesz mieć tylu świecidełek to porozmawiaj w salonie może ich kosztem obniżą cenę. Moja kuzynka też w niej jest zakochana i rozmawiała o cenie. Wiem że cena uzależniona jest od ilości tiulu i od zdobień na gorsecie A jeśli ich nie chcesz to może opuszczą cenę.
Moja kuzynka czeka do targów ślubnych bo w zeszłym roku z salonu rozdawali kupony rabatowe Więc sumując wszystko cena nie wychodzi taka straszna
A jednak warto mieć oryginał:)
Zdjęcia dziewczyn na forum są na to świetnym dowodem.
Gdy patrzę na nie żałuję że gdy ja brałam ślub jeszcze nie było tego modelu
Piękna
Kamilcia dzięki Ci :* suknia już kupiona chociaż to jest podróba z całkiem innej firmy z mojego miasta :D a masz jakieś zdjęcia jak w niej wyglądałaś?
Adusia może zechcesz kupić moją - w stylu angel giovani. oryginalną demetrios 982 ;)
uważam, że cena nie jest wygórowana:
http://allegro.pl/demetrios-982-z-salonu-lissa-ferrera-i1293429581.html
Przymierzałam oryginał i jest piękny ;) ale suknia w świetle bardzo się mieni :) coś tam może być na niej ale w mniejszej ilości ;) no i niesyty ta w salonie przekracza mój budżet dlatego zobaczymy może taniej wyjdzie uszycie :)
Adusia a przymierzałaś oryginał? Ja wiem czy tam jest tak dużo świecidełek? Jesli masz dobrą krawcową to może Ci zrobi ładnie ale żeby Ci efektu nie popsuła bo suknia zupełnie straci urok.

Kamila jak to nie jesteś ze zdjęć zadowolona? :( To co masz na nk jest super. Wszystkie Wam spierdzielili?
Dzięki za info ;) no właśnie nie chcę mieć tyle świecidełek na sukni jak w oryginale dlatego chcę szyć :) w środę idę do pracowni i zobaczymy co mi tam Pani powie ;)
Ewa ja mam właśnie tyle wzrostu, suknie miałam z 7 warstwami, ale spokojnie 10 mogło zostać.
Chcesz kupić nową?

Adusia suknia jest w całości, a halka na kołach w tym przypadku najwięcej daje, materiał jest leciutki więc konstrukcja jest konieczna.
Co do szycia jesteś pewna że ci się to opłaci, chyba że nie chcesz tak samo wyszywanej jak ta oryginalna. Ja pytałam krawcowej czy dałaby rade mi tak wyhaftować suknie powiedziała że nie jest to łatwe, poza tym koszt wychodził niewiele mniej niż kupno nowej, ale jeżeli masz sprawdzoną krawcową to jak najbardziej.
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, czy osoba niska będzię ładnie w niej wyglądać (ok.158-160)? oczywiście dół wtedy nie będzie taki rozszerzany i będzie mniej warstw tiulu. Zakochałam się w niej jak ją przymierzyłam.
Hej dziewczyny mam do was pytanie :) chciała bym szyć suknie angel giovanni i jestem ciekawa czy to jednoczęściowa suknia czy osobna ma gorset i dół spódnicę :) no i czy koniecznie musi być do tej suknie halka na kołach czy taki ładny efekt da się utworzyć w jakiś inny sposób ;) z góry dzięki za pomoc :)
Gabi ja strasznie zawiedziona jestem naszymi fotkami, poza tym muszę je wrzucić do neta, sama pewnie widziałaś że na nk mam tylko jedno. Mówię Ci porażka jest ;(
O hej Kamila, kiedy nam swoje fotki wyślesz? Ja swoje od fotografa dopiero za dwa tyg odbieram, własnie do niego dzwoniłam, No ale w piatek odbieram już film :D
Kupiłam tę etolę, ale i tak jej nie założyłam podczas ślubu, miałam ją tylko 5min na sesji. http://allegro.pl/szykowna-etola-szal-futerko-i1290148960.html#gallery , miałam tę z liska.

A tak z innej beczki, strasznie mocno Was wszystkie ściskam :*
Dziewczyny jakie bolerko do tej sukni?
to jak bedziesz miala to wyslij koniecznie:)
Super zdjęcia, dzięki. Ja jeszcze swoich nie mam :(
Gabi wysłałam Ci maila wczoraj;)
do góry