Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jednak zmieniłam sukienkę. Niestety w GIOVANI jakoś źle wyglądałam. Zamówiłam inną z nowej kolekcji. Też tiulową tylko trochę mniej warstw i z przezroczystym gorsetem. Ale też jest śliczna.
23 lipca mam ślub, jak przymiarki, nie zmieniłaś zdania i zostajesz przy tej sukience?
Mentorko czy sprzedałas już suknie??
Witam :) Zgłasza się Panna młoda 2011:) suknia piękna, zakochałam się w niej od razu:) Suknia już zamówiona:) w kwietniu odbiór:) a potrzebna jest na czerwiec:)
sprzedam suknie Giovani
http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-suknie-Angel-model-GIOVANI-t195227,1,11.html
Ja mam 2 lipca. :) A Ty kiedy?
A kiedy masz ślub?
Cześć wszystkim miłośniczkom tej cudownej sukienki. Jestem z pod Warszawy i też podoba mi się GIOVANI. Jutro jadę ją mierzyć i dopiero okaże się czy będzie to moja sukienka. Mam nadzieję, że będę w niej wyglądać tak samo pięknie jak Wy dziewczyny. ;)
Zastanawiam się czyżby ta sukienka była następny sezon tak samo uwielbiana. Panny młode na 2011, które ta suknia powaliła na kolana jest Was może więcej? :)
Witam wszystkie "Giovaniczki".Ja również zakochałam się w tej suknie ale jednak nie mogę jej kupić na własność gdyż mieszkam za granicą i nie mam możliwości przyjazdu na te całe przymiarki wiec zamierzam odkupić.Mogę ewentualnie na własną rękę zrobić parę przeróbek względem mojej sylwetki.Dlatego też proszę o kontakt którąś z Was o kontakt.Jeśli macie swoją suknię do odsprzedania to piszcie!Mam nadzięję że mi się uda.Też chcę wygladac w niej jak księżniczka!
Moj wzrost 168 rozm 36-38
kasinta@poczta.onet.pl
5067115
Witam Was wszystkie.
Byłam w salonie w Gdańsku, mierzyłam tą sukienkę i strasznie mi się spodobała. Jeśli któraś z Was chciałaby ją sprzedać to zgłaszam swoje zainteresowanie. Potrzebuję rozmiaru 34-36 mam 168 wzrostu, wąskie biodra i nie za duży biust.
Kontakt:
e-mail: zanetakowalska19@wp.pl
gg:5360002
ja się zgadzam z Gabi, ten styl sukni pasuje szczupłym wysokim dziewczynom o długich nogach... no chyba że ktoś chce wyglądac jak beza:D
Zwróć uwagę, że dziewczyna ze zdjęć, które pokazujesz jest bardzo szczupła i bardzo wysoka. Jest prawie tak wysoka jak szafa, która stoi za nią. Myślę że ma 36 rozmiar i ok 180 cm wzrostu. Ale to tylko moje przypuszczenia.
Masz rozmiar 38 przy wzroście 160 i jeszcze chcesz 13 warstw tiulu??? I wielką halkę? o rany, odważne posunięcie.
Będziesz wyglądała jak wielkie ciastko z kremem. Bez urazy. Chyba że założysz 13 cm szpilki które Cie wydłużą. Takich sukienek jak pokazujesz na zdjęciu jest w Polsce bardzo duzo. Musisz tylko dobrze poszukać.
Reda czy ja również mogłabym prosic o zdjecia na maila??avemi@buziaczek.pl tez jestem dosc niska i boje się ze bede wygladac jak beza wiec chętnie obejrze "efekt" w tym wzroscie:)
myślę że da się osiągnąć taki efekt zmianą halki...
mój emeil: laborek@poczta.onet.pl
Byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia sukni dla tego wzrostu :)
reda a prześlesz mi zdjęcie jak wyglądałaś w tej sukni? Też mam tyle wzrostu i chce zobaczyć jakby to wyglądało
mi osobiście aż tak obszerna się nie podoba, ponieważ mam 160 cm wzrostu to obawiałam się że w giovanii bede wyglądać jak bombka, ale tak nie było. jak chcesz moge przesłać zdjęcia na maila
pozdro
chciałabym uzyskac taki efekt
http://www.facebook.com/album.php?aid=96339&id=31767371265

niestety u nas w Polsce nie robia takich sukien a wielka szkoda bo juz od ponad roku szukam swojej wymarzonej prawdziwej ksiezniczki no ale nie usmiecha mi sie leciec do londynu po suknie i placic za nia jakos 3-4 tysiace funtow, ale maja przecudne suknie :) no i giovanni przypadla mi do gustu.
Jak jeszcze ktos tu zaglada to niech mi napisze czy taka halka mogla by byc dobra do tej sukni
a czy te pnne mlode ktore maja juz suknie moga mi powiedziec czy ta halka nadalaby sie to tej suknie chodzi mi o uzyskanie jak najwekszej objetosciowo sukni oto linki do ogromnych halek
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350410211823&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180584895895&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
do góry