Widok

szpilki dla kogo ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam z tym problem, mam 170 cm wzrostu, czy nosicie szpilki, albo w ogóle buty na obcasach przy takim bądź większym wzroście ? jak ja założę takie buty i stoję między ludźmi, powiedzmy np. w kościele na mszy, to mi się wydaje, że wyglądam jak wielkolud jakiś, a wszyscy są dużo niżsi hehehe i drugie pytanie na co dzień śmigam na płaskim, bo wiadomo za dzieckiem :))) a jak już ubiorę te obcasy od święta, to po godzinie odpadają mi nogi, czy jest możliwe, że jedne buty na wysokim obcasie mogą być wygodniejsze od drugich???? mam teraz dwie uroczystości duże rodzinne i muszę być w takich butach bo to jest eleganckie i się zastanawiam czy kupić inne i może będą wygodniejsze ? matko jak aj to przeżyję :))))))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie dla mnie.. He he.. :) najlepiej czuje się na płaskim.. nie lubię szpilek, ale podobają mi się.. Rzadko kiedy je zakładam.. Też czasami dziwnie się czułam pomiędzy niższymi ludźmi.. :) wzrost taki jak Ty.. ale jak stoję przy moim to się czuje dobrze.. :) bo on ma 193 cm, więc nadal jestem niższa.. ;)

Wygoda.. na ten temat dużo nie wiem, bo szkilki rzadko kiedy noszę.. Ale jedne od drugich mogą być wygodniejsze, bo mam jedne, których w życiu nie oddam bo mogę w nich całą noc przetańczyć.. ;D i nogi nie bolą..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry