Widok
oj to wciąga :)))))))))
po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)
poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)
poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
mam 2:)
Jeden na łopatce- własnie tribal- rozmiary 5cm x 5cm.
W grudniu 2009 roku zrobiłam drugi nad kostką- większy nieco- 6cm x 7cm- motyl w zaroslach e skrzydłami wieeelkimi!
Teraz 3 ci bedzie za rok, albo na nadgarstku własnie albo na szyi.Z tyłu.
Ja chcę rok moich urodzin.
Risika, ja też je kocham, a jak pisze Agunia- wciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeden na łopatce- własnie tribal- rozmiary 5cm x 5cm.
W grudniu 2009 roku zrobiłam drugi nad kostką- większy nieco- 6cm x 7cm- motyl w zaroslach e skrzydłami wieeelkimi!
Teraz 3 ci bedzie za rok, albo na nadgarstku własnie albo na szyi.Z tyłu.
Ja chcę rok moich urodzin.
Risika, ja też je kocham, a jak pisze Agunia- wciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe no wiem wiem ze wciaga ;-) ja sie tyle lat zbieralam ale balam sie bolu.. i to nie bylo takie straszne wcale :D
na karku tez mi sie podoba...
tez mysle nad napisem jakims. ale brak pomyslu co by to moglo byc... ale mam na to mega ochote ;)
i jeszcze kolczyk w jezyku... heh ale wszyscy mi mowia ze mnie porabalo i ze za stara jestem ;/
na karku tez mi sie podoba...
tez mysle nad napisem jakims. ale brak pomyslu co by to moglo byc... ale mam na to mega ochote ;)
i jeszcze kolczyk w jezyku... heh ale wszyscy mi mowia ze mnie porabalo i ze za stara jestem ;/
Ja wlasnie wczoraj myslalam o tatuazu kolejny raz :) A tatuażu wciąz brak... Boje sie no..... :/
Ale postanowilam, ze robie na 3--ste urodziny, a to juz niedlugo :D
Chce zrobic na ramieniu, ale tak z przodu, w okolicy ramiączka od stanika mniej więcej :D
Moj maz ma na stopie z boku, zacządzący prawie na spod, ale starł mu sie bardzo mimo, ze raz byl juz poprawiany...
Ale postanowilam, ze robie na 3--ste urodziny, a to juz niedlugo :D
Chce zrobic na ramieniu, ale tak z przodu, w okolicy ramiączka od stanika mniej więcej :D
Moj maz ma na stopie z boku, zacządzący prawie na spod, ale starł mu sie bardzo mimo, ze raz byl juz poprawiany...
ja mam dwa, jeden na udzie, motylek, drugi na calej stopie i bolalo jak cholera, trzeciego nie planuje , bo wsrod tatuazystow jest opinia, ze jest malo ludzi z jednym tattoo, a jeszcze mniej z dwoma, minelo ok.10lat jak zdecydowalam sie na drugi hihi,
maz nie ma zadnego i nie ma zamiaru jak na razie...
ale tatuaze wciagaja i bardzo podoba mi sie ta sztuka, duzo bardziej niz kolczykowanie, moze dlatego, ze mam wiele dziewczyn , znajomych z kolczykami w sutkach i to jest ekstrema, a do tego spokojnie karmia piersia, ale kolczyk trzeba wyjac...
maz nie ma zadnego i nie ma zamiaru jak na razie...
ale tatuaze wciagaja i bardzo podoba mi sie ta sztuka, duzo bardziej niz kolczykowanie, moze dlatego, ze mam wiele dziewczyn , znajomych z kolczykami w sutkach i to jest ekstrema, a do tego spokojnie karmia piersia, ale kolczyk trzeba wyjac...
Uwielbiam tatuaże:)
Mam dwa,na ramieniu pumę i na karku,plecach gwiazdki.
To prawda tatuaże wciągają,myślę o trzecim na wewnętrznej stronie przegubu:)
Chciałam jeszcze na stopie kwiatki które idą w okół kostki.
Tatuaż boli najbardziej na stopie,lędźwiach i właśnie na przegubach,nadgarstku.Wszędzie tam gdzie jest mało tłuszczyku.
Bolą bardziej kontury niż wypełnienie.
Ten koleś co robił mi tatu opowiadał,że przychodzili do niego napakowani kolesie,kozaki a mdlali jeden po drugim hihihihi.
Mam dwa,na ramieniu pumę i na karku,plecach gwiazdki.
To prawda tatuaże wciągają,myślę o trzecim na wewnętrznej stronie przegubu:)
Chciałam jeszcze na stopie kwiatki które idą w okół kostki.
Tatuaż boli najbardziej na stopie,lędźwiach i właśnie na przegubach,nadgarstku.Wszędzie tam gdzie jest mało tłuszczyku.
Bolą bardziej kontury niż wypełnienie.
Ten koleś co robił mi tatu opowiadał,że przychodzili do niego napakowani kolesie,kozaki a mdlali jeden po drugim hihihihi.
nad kostka gdzie jest sama skora bolalo ;) ale juz na łydce nie. ja mialam wrazenie jakbym sie zaciela maszynka ;))
ja ciagle nie mam pomyslu co na nadgarstku moge miec.. ale znalazlam wzor.. heh Małą Mi ;)) taka jak z pauliny czapki bo to moja mała Kochana Mała Mi ♥ tyloko nie wiem gdzie ją chce...
ja ciagle nie mam pomyslu co na nadgarstku moge miec.. ale znalazlam wzor.. heh Małą Mi ;)) taka jak z pauliny czapki bo to moja mała Kochana Mała Mi ♥ tyloko nie wiem gdzie ją chce...
Hej :)
I ja dołąćzam do was Tatoo :) Dzis zrobiłam sobie własnie mój 1 tatuaż na stopie. Grrr.... bolało ;/ ale to taki ból jakby depilatorem jechac po delikatnym miejscu na łydce. No ale jak to mówią,chcesz być pięna to cierp :) Planuję potem na łydce by połączyc z tym na stopie :)
Mam kolegę tatuażyste, miał swoje studio w starogardzie,ale teraz tatuuje w domu u klienta. U mojego niemałża zrobił tak perfekcyjjnie tatuaz ze zdecydowąłam sie sama sobie zrobic :) No i mam :)
I ja dołąćzam do was Tatoo :) Dzis zrobiłam sobie własnie mój 1 tatuaż na stopie. Grrr.... bolało ;/ ale to taki ból jakby depilatorem jechac po delikatnym miejscu na łydce. No ale jak to mówią,chcesz być pięna to cierp :) Planuję potem na łydce by połączyc z tym na stopie :)
Mam kolegę tatuażyste, miał swoje studio w starogardzie,ale teraz tatuuje w domu u klienta. U mojego niemałża zrobił tak perfekcyjjnie tatuaz ze zdecydowąłam sie sama sobie zrobic :) No i mam :)
No i ja też się dołączę ;D
Lubie bardzo tatuaże i ból ( w moim przypadku ) podczas robienia tatuażu na karku, porównuję z bólem podczas porodu :)
Morał?
I mogę się tatuować i rodzić. ;)
Teraz w grudniu idziemy z mężem robić kolejne.
Ja wybrałam nadgarstek lewej ręki i chce jakąś ładną czcionką napisać imię synka ;)
Mąż będzie robił tatuaż na żebrach.
:)
No i myślę że na nadgarstku zakończę robienie ;)
Lubie bardzo tatuaże i ból ( w moim przypadku ) podczas robienia tatuażu na karku, porównuję z bólem podczas porodu :)
Morał?
I mogę się tatuować i rodzić. ;)
Teraz w grudniu idziemy z mężem robić kolejne.
Ja wybrałam nadgarstek lewej ręki i chce jakąś ładną czcionką napisać imię synka ;)
Mąż będzie robił tatuaż na żebrach.
No i myślę że na nadgarstku zakończę robienie ;)
Mam dwa tatuaże - pierwszy robiony jeszcze w liceum (nie miałam nawet 18 lat): czarnego konika morskiego na łopatce, a drugi robiłam już na studiach - mój własny projekt: kolorowego motyla w bluszczu na lędźwiach;
Na łopatce nic mnie nie bolało a tam na dole to masakra jakaś hehe teraz szykuje się do dorobienia ważki tam na dole; Mysle nad studiem w Sopocie (chyba seagull się nazywa) - facet nie jest tani ale widziałam u znajomego jego prace i były super :)
Na łopatce nic mnie nie bolało a tam na dole to masakra jakaś hehe teraz szykuje się do dorobienia ważki tam na dole; Mysle nad studiem w Sopocie (chyba seagull się nazywa) - facet nie jest tani ale widziałam u znajomego jego prace i były super :)
To ja też dołączę :) Mam jeden, na razie , hehe, właśnie na lędźwiach i prawdę mówiąc, tak bardzo nie bolało. Więcej strachu najadłam się, zanim mi go zaczęli robić. Teraz marzę żeby zrobić na stopie, ale słyszałam, że to tu strasznie boli....:/ Tak więc cały czas się zastanawiam. No i nie mam jeszcze fajnego wzorku...
Pozdrawiam
Pozdrawiam