Widok

tatuaże ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was lubi tatuaże? ;)

ja walsnie dojrzalam do kolejnego... i szukam inspiracji :D napewno chce na nadgarstku tylko nie wiem co...

no i mam super wzor na plecy ale to czekam na lepsze czasy bo troche kosztuje :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja uwielbiam!
mam jeden, ale już mam wzór i miejsce na kolejne, czekam jednak do wiosny żeby sobie kaskę uzbierać ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja lubie, ale zalezy jakie.
lubię tribalowe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja lubie roze. gotyckie :D

ale mam teraz parcie na cos na nadgarstku ale nie znalazlam jak an razie nic co mnie zachwycilo :(
gdybym miala znajomego tatuażystę to zrobiłabym już teraz, no ale muszę wybrać fajne studio bo niektóre nie wzbudzają mojej sympatii...

myślalałm o studiu w wejherowie, może ceny bylyby bardziej przystępne ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
oj to wciąga :)))))))))

po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)

poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
ja swój mam 6 lat i jak na razie wyglada ok :)
ja robilam w studio lezec na wzgorzu. ale maja dosyc drogo.. moi znajomi polecaja na morskiej w stoczni tam koles troche mniej bierze. ale i tak min 100we :)

ja sie troche boje ze na nadgarstku bedzie mega bolalo... hmm
mam 2:)

Jeden na łopatce- własnie tribal- rozmiary 5cm x 5cm.

W grudniu 2009 roku zrobiłam drugi nad kostką- większy nieco- 6cm x 7cm- motyl w zaroslach e skrzydłami wieeelkimi!

Teraz 3 ci bedzie za rok, albo na nadgarstku własnie albo na szyi.Z tyłu.

Ja chcę rok moich urodzin.

Risika, ja też je kocham, a jak pisze Agunia- wciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image

image

Ceny: ja za łopatke-4 lata temu- płaciłam jakieś 300zł.
Teraz za kostkę- 450zł.

BOLI NAD KOSTKĄ JAK CHOOOLERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podejrzewam, że nadgarstek też;/
image

image

oooo tatuaże są boskie, choć nie wszystkie :) heh
Ja zawsze byłam przeciwna tatuażom zawsze mówiłam że to głupota aż pewnego ranka od tak sobie wstałam i poszłam zrobić tatuaż na nodze przy kostce motylek :) heh no i teraz bardzo bym chciała zrobić drugi.
Strasznie to wciąga
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe no wiem wiem ze wciaga ;-) ja sie tyle lat zbieralam ale balam sie bolu.. i to nie bylo takie straszne wcale :D

na karku tez mi sie podoba...

tez mysle nad napisem jakims. ale brak pomyslu co by to moglo byc... ale mam na to mega ochote ;)

i jeszcze kolczyk w jezyku... heh ale wszyscy mi mowia ze mnie porabalo i ze za stara jestem ;/
Ania- ja tez mam motyla, poniżej karku :)
ja mam jeden, na mostku, między piersiami od 10 lat, teraz zbieram na pięknego Feniksa na plecach, ale to wydatek koło 1000 zł
ja mam trzy- na ramieniu, dookoła kostki (noga) i odcinek lędźwiowy kręgosłupa
wciąga oj wciąga :)
robiąc kolejny, odświeżam poprzednie- w cenie nowego oczywiście
no wlasnie moja przerobiona roza harleya davidsona na plecach tez mnie ma ok 600 zl kosztowac ;/
ja tylko czekam az skończę karmić malutką i w nagrodę za wielki wysiłek jakim jest poród zrobie sobie tatuaż! pierwszy! marzę już o nim od dłuższego czasu!!!!!
aaaaaaaaaaaaa nie moge sie doczekać!
Risika ja też właśnie myślę o jakiś napisie na karku lub ręce lecz nie mam żadnych pomysłów. A kolczyk to z chęcią bym sobie zrobiła na języku lecz bardzo się boje :)
Ja mam tatuaż na karku.To data naszego ślubu napisana chińskimi znakami,mąż ma też tylko że na całych plecach.Poprosiłam o przetłumaczenia koleżankę z pracy,Chinkę oczywiście;-)Teraz chciałabym trochę odświeżyć mój,tzn.może wpleść między znaki jakieś wijące się pnącze albo coś w tym stylu.
image

image
Ja wlasnie wczoraj myslalam o tatuazu kolejny raz :) A tatuażu wciąz brak... Boje sie no..... :/
Ale postanowilam, ze robie na 3--ste urodziny, a to juz niedlugo :D

Chce zrobic na ramieniu, ale tak z przodu, w okolicy ramiączka od stanika mniej więcej :D

Moj maz ma na stopie z boku, zacządzący prawie na spod, ale starł mu sie bardzo mimo, ze raz byl juz poprawiany...
image
Nad pierwszym tatuażem długo się zastanawiałam,więc jak go robiłam byłam pewna że go naprawdę chcę.Po za tym ten tatuaż znaczy dla mnie wiele,bo ma głębszy sens a nie jest tylko chwilowym kaprysem.Teraz też dam sobie kilka miesięcy do namysłu.Jak pojedziemy do Polski w maju to pewnie pójdę zrobić.
image

image
Ja mam 3 tatuaże. Na łopatce, lędźwiach i stopie. No i mam fajnego znajomego co robi tatuaże. Z mojego polecenia robił już chyba 10 osobom w tym udało mi się namówić mojego tatę na tatuaż. Ma znak zodiaku lwa na ramieniu-w prezencie urodzinowym....
image

image
hehe Trotka tak czytam Twoja wypowiedz i myslalam ze moze jestes moja kolezanka bo w zeszlym roku tez Tacie fundnela tatoo na urodziny tyle ze rybki na ramieniu :D
..tatusie tatusiami, ale oby nasze dzieci nie przejęły miłości do tatuaży we wczesnym wieku:)

image
image

image

ja mam dwa, jeden na udzie, motylek, drugi na calej stopie i bolalo jak cholera, trzeciego nie planuje , bo wsrod tatuazystow jest opinia, ze jest malo ludzi z jednym tattoo, a jeszcze mniej z dwoma, minelo ok.10lat jak zdecydowalam sie na drugi hihi,
maz nie ma zadnego i nie ma zamiaru jak na razie...
ale tatuaze wciagaja i bardzo podoba mi sie ta sztuka, duzo bardziej niz kolczykowanie, moze dlatego, ze mam wiele dziewczyn , znajomych z kolczykami w sutkach i to jest ekstrema, a do tego spokojnie karmia piersia, ale kolczyk trzeba wyjac...
image

image
oo fujjj kolczyki w sutkach bleee

hehe Aniu to pewnie an szczescie tylko henna :P
Oł dżi:(...tylko nie kolczyki w sutkach!!!!!!

Grrrr....obrzydliwe!!!!
image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja od dłuższego czasu choruje na jakiegoś stwora morskiego na lędzwiach, ale nie zebralam sie przed ciążą i teraz odczekuje. Powiedzcie gdzie najbardziej boli?
Uwielbiam tatuaże:)
Mam dwa,na ramieniu pumę i na karku,plecach gwiazdki.
To prawda tatuaże wciągają,myślę o trzecim na wewnętrznej stronie przegubu:)
Chciałam jeszcze na stopie kwiatki które idą w okół kostki.

Tatuaż boli najbardziej na stopie,lędźwiach i właśnie na przegubach,nadgarstku.Wszędzie tam gdzie jest mało tłuszczyku.
Bolą bardziej kontury niż wypełnienie.
Ten koleś co robił mi tatu opowiadał,że przychodzili do niego napakowani kolesie,kozaki a mdlali jeden po drugim hihihihi.
ja ostatnio przezylam depilacje laserowa, ktora tez nie nalezy do przyjemnych. Zastanawiam sie czy to podobny bol? Ktoras z was moze wie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nad kostka gdzie jest sama skora bolalo ;) ale juz na łydce nie. ja mialam wrazenie jakbym sie zaciela maszynka ;))

ja ciagle nie mam pomyslu co na nadgarstku moge miec.. ale znalazlam wzor.. heh Małą Mi ;)) taka jak z pauliny czapki bo to moja mała Kochana Mała Mi ♥ tyloko nie wiem gdzie ją chce...
Hej :)
I ja dołąćzam do was Tatoo :) Dzis zrobiłam sobie własnie mój 1 tatuaż na stopie. Grrr.... bolało ;/ ale to taki ból jakby depilatorem jechac po delikatnym miejscu na łydce. No ale jak to mówią,chcesz być pięna to cierp :) Planuję potem na łydce by połączyc z tym na stopie :)
Mam kolegę tatuażyste, miał swoje studio w starogardzie,ale teraz tatuuje w domu u klienta. U mojego niemałża zrobił tak perfekcyjjnie tatuaz ze zdecydowąłam sie sama sobie zrobic :) No i mam :)
No i ja też się dołączę ;D

Lubie bardzo tatuaże i ból ( w moim przypadku ) podczas robienia tatuażu na karku, porównuję z bólem podczas porodu :)
Morał?
I mogę się tatuować i rodzić. ;)
Teraz w grudniu idziemy z mężem robić kolejne.
Ja wybrałam nadgarstek lewej ręki i chce jakąś ładną czcionką napisać imię synka ;)
Mąż będzie robił tatuaż na żebrach.
:)

No i myślę że na nadgarstku zakończę robienie ;)
co do kolczyków. Miałam długo w języku... ale 2 miesiące temu stwierdziłam że już mi kolczyk w języku do szczęścia nie potrzebny ;)
Ale fajna sprawa ;D
Mam dwa tatuaże - pierwszy robiony jeszcze w liceum (nie miałam nawet 18 lat): czarnego konika morskiego na łopatce, a drugi robiłam już na studiach - mój własny projekt: kolorowego motyla w bluszczu na lędźwiach;
Na łopatce nic mnie nie bolało a tam na dole to masakra jakaś hehe teraz szykuje się do dorobienia ważki tam na dole; Mysle nad studiem w Sopocie (chyba seagull się nazywa) - facet nie jest tani ale widziałam u znajomego jego prace i były super :)
Podbijam watek, bo szukam kogos kto robi tatuaze w domu. Znacie kogos takkiego?
To ja też dołączę :) Mam jeden, na razie , hehe, właśnie na lędźwiach i prawdę mówiąc, tak bardzo nie bolało. Więcej strachu najadłam się, zanim mi go zaczęli robić. Teraz marzę żeby zrobić na stopie, ale słyszałam, że to tu strasznie boli....:/ Tak więc cały czas się zastanawiam. No i nie mam jeszcze fajnego wzorku...
Pozdrawiam
http://www.facebook.com/#!/pages/Bullet-Tattoo/208736625880079
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
na stopie slyszalam ze jak sie robi zima to sie wycieraja, czy to prawda??
ja mam na lewym nadgarstku imie syna, teraz mysle nad dorobieniem jeszcze daty urodzin pod, no i tez rozwazam stope.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny,myślę nad jakimś tatuażem związanym z dziećmi.Albo jakaś sekwencja po łacinie albo coś związanego osobiście z moim synkiem.Macie jakieś takie tatuaże związane z Waszymi dziećmi?
żaden dobrze zrobiony tatuaż się nie wytrze, może jedynie trochę zblaknąć po latach ale to jest związane z tym że jak się ruszamy to skóra pracuje i farba się rozchodzi

ja polecam tylko Maorysa z Sopotu
ja wlasnie jestem na etapie gojenia sie tatuazu.U mnie bylo tak ze 10 lat temu sobie robilam,wyszedl beznadziejnie i teraz,wkoncu bylam go poprawic.Ale juz mysle o nastepnym...
Ja tez mam tatuaz, właśnie na nadgarstku, nic wielkiego..ale dla mnie mega ważne bo to rzymska data urodzenia mlodego..teraz myśle o kolejnym razEm z mężem zeby upamiętnić przełom w naszym życiu, który właśnie ma miejsce ;)
A robiłam w Sopocie w saveetat ;) dość drogo ale mega profesjonalnie.
a ile placilas?
Za datę na nadgarstku placilam 150zl w tym 100 zł za samo przygotowanie stanowiska.
Odświeżam wątek.Macie jakiś pomysł na tatuaż związany dzieckiem?Nie chcę raczej żadnego napisu może jakiś motyw oznaczający rodzicielstwo.Sama nie wiem.Często można spotkać motyw anioła ale to bardziej po stracie dziecka.
a czy któraś z Was tatuowała się w new school tatoo?na starym mieście. Umówiłam się na 27marca, w planach mam mtyw trzech motyli od najmniejszego do największego (jakieś 10cm na 10cm w sumie)w kolorze na plecach. Cena wstępnie ok 400zł. Może ktoś zna to studio??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry