Widok

tatuaże ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was lubi tatuaże? ;)

ja walsnie dojrzalam do kolejnego... i szukam inspiracji :D napewno chce na nadgarstku tylko nie wiem co...

no i mam super wzor na plecy ale to czekam na lepsze czasy bo troche kosztuje :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja uwielbiam!
mam jeden, ale już mam wzór i miejsce na kolejne, czekam jednak do wiosny żeby sobie kaskę uzbierać ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja lubie, ale zalezy jakie.
lubię tribalowe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj to wciąga :)))))))))

po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)

poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
ja lubie roze. gotyckie :D

ale mam teraz parcie na cos na nadgarstku ale nie znalazlam jak an razie nic co mnie zachwycilo :(
gdybym miala znajomego tatuażystę to zrobiłabym już teraz, no ale muszę wybrać fajne studio bo niektóre nie wzbudzają mojej sympatii...

myślalałm o studiu w wejherowie, może ceny bylyby bardziej przystępne ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja swój mam 6 lat i jak na razie wyglada ok :)
ja robilam w studio lezec na wzgorzu. ale maja dosyc drogo.. moi znajomi polecaja na morskiej w stoczni tam koles troche mniej bierze. ale i tak min 100we :)

ja sie troche boje ze na nadgarstku bedzie mega bolalo... hmm
mam 2:)

Jeden na łopatce- własnie tribal- rozmiary 5cm x 5cm.

W grudniu 2009 roku zrobiłam drugi nad kostką- większy nieco- 6cm x 7cm- motyl w zaroslach e skrzydłami wieeelkimi!

Teraz 3 ci bedzie za rok, albo na nadgarstku własnie albo na szyi.Z tyłu.

Ja chcę rok moich urodzin.

Risika, ja też je kocham, a jak pisze Agunia- wciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image

image

oooo tatuaże są boskie, choć nie wszystkie :) heh
Ja zawsze byłam przeciwna tatuażom zawsze mówiłam że to głupota aż pewnego ranka od tak sobie wstałam i poszłam zrobić tatuaż na nodze przy kostce motylek :) heh no i teraz bardzo bym chciała zrobić drugi.
Strasznie to wciąga
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ceny: ja za łopatke-4 lata temu- płaciłam jakieś 300zł.
Teraz za kostkę- 450zł.

BOLI NAD KOSTKĄ JAK CHOOOLERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podejrzewam, że nadgarstek też;/
image

image

hehe no wiem wiem ze wciaga ;-) ja sie tyle lat zbieralam ale balam sie bolu.. i to nie bylo takie straszne wcale :D

na karku tez mi sie podoba...

tez mysle nad napisem jakims. ale brak pomyslu co by to moglo byc... ale mam na to mega ochote ;)

i jeszcze kolczyk w jezyku... heh ale wszyscy mi mowia ze mnie porabalo i ze za stara jestem ;/
Ania- ja tez mam motyla, poniżej karku :)
ja mam jeden, na mostku, między piersiami od 10 lat, teraz zbieram na pięknego Feniksa na plecach, ale to wydatek koło 1000 zł
ja mam trzy- na ramieniu, dookoła kostki (noga) i odcinek lędźwiowy kręgosłupa
wciąga oj wciąga :)
robiąc kolejny, odświeżam poprzednie- w cenie nowego oczywiście
no wlasnie moja przerobiona roza harleya davidsona na plecach tez mnie ma ok 600 zl kosztowac ;/
ja tylko czekam az skończę karmić malutką i w nagrodę za wielki wysiłek jakim jest poród zrobie sobie tatuaż! pierwszy! marzę już o nim od dłuższego czasu!!!!!
aaaaaaaaaaaaa nie moge sie doczekać!
Risika ja też właśnie myślę o jakiś napisie na karku lub ręce lecz nie mam żadnych pomysłów. A kolczyk to z chęcią bym sobie zrobiła na języku lecz bardzo się boje :)
Ja mam tatuaż na karku.To data naszego ślubu napisana chińskimi znakami,mąż ma też tylko że na całych plecach.Poprosiłam o przetłumaczenia koleżankę z pracy,Chinkę oczywiście;-)Teraz chciałabym trochę odświeżyć mój,tzn.może wpleść między znaki jakieś wijące się pnącze albo coś w tym stylu.
image

image
Ja wlasnie wczoraj myslalam o tatuazu kolejny raz :) A tatuażu wciąz brak... Boje sie no..... :/
Ale postanowilam, ze robie na 3--ste urodziny, a to juz niedlugo :D

Chce zrobic na ramieniu, ale tak z przodu, w okolicy ramiączka od stanika mniej więcej :D

Moj maz ma na stopie z boku, zacządzący prawie na spod, ale starł mu sie bardzo mimo, ze raz byl juz poprawiany...
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

płyta indukcyjna czy gazowa? (23 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry