Widok
oj to wciąga :)))))))))
po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)
poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)
poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
mam 2:)
Jeden na łopatce- własnie tribal- rozmiary 5cm x 5cm.
W grudniu 2009 roku zrobiłam drugi nad kostką- większy nieco- 6cm x 7cm- motyl w zaroslach e skrzydłami wieeelkimi!
Teraz 3 ci bedzie za rok, albo na nadgarstku własnie albo na szyi.Z tyłu.
Ja chcę rok moich urodzin.
Risika, ja też je kocham, a jak pisze Agunia- wciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeden na łopatce- własnie tribal- rozmiary 5cm x 5cm.
W grudniu 2009 roku zrobiłam drugi nad kostką- większy nieco- 6cm x 7cm- motyl w zaroslach e skrzydłami wieeelkimi!
Teraz 3 ci bedzie za rok, albo na nadgarstku własnie albo na szyi.Z tyłu.
Ja chcę rok moich urodzin.
Risika, ja też je kocham, a jak pisze Agunia- wciaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe no wiem wiem ze wciaga ;-) ja sie tyle lat zbieralam ale balam sie bolu.. i to nie bylo takie straszne wcale :D
na karku tez mi sie podoba...
tez mysle nad napisem jakims. ale brak pomyslu co by to moglo byc... ale mam na to mega ochote ;)
i jeszcze kolczyk w jezyku... heh ale wszyscy mi mowia ze mnie porabalo i ze za stara jestem ;/
na karku tez mi sie podoba...
tez mysle nad napisem jakims. ale brak pomyslu co by to moglo byc... ale mam na to mega ochote ;)
i jeszcze kolczyk w jezyku... heh ale wszyscy mi mowia ze mnie porabalo i ze za stara jestem ;/
Ja wlasnie wczoraj myslalam o tatuazu kolejny raz :) A tatuażu wciąz brak... Boje sie no..... :/
Ale postanowilam, ze robie na 3--ste urodziny, a to juz niedlugo :D
Chce zrobic na ramieniu, ale tak z przodu, w okolicy ramiączka od stanika mniej więcej :D
Moj maz ma na stopie z boku, zacządzący prawie na spod, ale starł mu sie bardzo mimo, ze raz byl juz poprawiany...
Ale postanowilam, ze robie na 3--ste urodziny, a to juz niedlugo :D
Chce zrobic na ramieniu, ale tak z przodu, w okolicy ramiączka od stanika mniej więcej :D
Moj maz ma na stopie z boku, zacządzący prawie na spod, ale starł mu sie bardzo mimo, ze raz byl juz poprawiany...