Widok

tatuaże ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was lubi tatuaże? ;)

ja walsnie dojrzalam do kolejnego... i szukam inspiracji :D napewno chce na nadgarstku tylko nie wiem co...

no i mam super wzor na plecy ale to czekam na lepsze czasy bo troche kosztuje :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy któraś z Was tatuowała się w new school tatoo?na starym mieście. Umówiłam się na 27marca, w planach mam mtyw trzech motyli od najmniejszego do największego (jakieś 10cm na 10cm w sumie)w kolorze na plecach. Cena wstępnie ok 400zł. Może ktoś zna to studio??
Odświeżam wątek.Macie jakiś pomysł na tatuaż związany dzieckiem?Nie chcę raczej żadnego napisu może jakiś motyw oznaczający rodzicielstwo.Sama nie wiem.Często można spotkać motyw anioła ale to bardziej po stracie dziecka.
Za datę na nadgarstku placilam 150zl w tym 100 zł za samo przygotowanie stanowiska.
a ile placilas?
A robiłam w Sopocie w saveetat ;) dość drogo ale mega profesjonalnie.
Ja tez mam tatuaz, właśnie na nadgarstku, nic wielkiego..ale dla mnie mega ważne bo to rzymska data urodzenia mlodego..teraz myśle o kolejnym razEm z mężem zeby upamiętnić przełom w naszym życiu, który właśnie ma miejsce ;)
ja wlasnie jestem na etapie gojenia sie tatuazu.U mnie bylo tak ze 10 lat temu sobie robilam,wyszedl beznadziejnie i teraz,wkoncu bylam go poprawic.Ale juz mysle o nastepnym...
żaden dobrze zrobiony tatuaż się nie wytrze, może jedynie trochę zblaknąć po latach ale to jest związane z tym że jak się ruszamy to skóra pracuje i farba się rozchodzi

ja polecam tylko Maorysa z Sopotu
Dziewczyny,myślę nad jakimś tatuażem związanym z dziećmi.Albo jakaś sekwencja po łacinie albo coś związanego osobiście z moim synkiem.Macie jakieś takie tatuaże związane z Waszymi dziećmi?
na stopie slyszalam ze jak sie robi zima to sie wycieraja, czy to prawda??
ja mam na lewym nadgarstku imie syna, teraz mysle nad dorobieniem jeszcze daty urodzin pod, no i tez rozwazam stope.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.facebook.com/#!/pages/Bullet-Tattoo/208736625880079
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
To ja też dołączę :) Mam jeden, na razie , hehe, właśnie na lędźwiach i prawdę mówiąc, tak bardzo nie bolało. Więcej strachu najadłam się, zanim mi go zaczęli robić. Teraz marzę żeby zrobić na stopie, ale słyszałam, że to tu strasznie boli....:/ Tak więc cały czas się zastanawiam. No i nie mam jeszcze fajnego wzorku...
Pozdrawiam
Podbijam watek, bo szukam kogos kto robi tatuaze w domu. Znacie kogos takkiego?
Mam dwa tatuaże - pierwszy robiony jeszcze w liceum (nie miałam nawet 18 lat): czarnego konika morskiego na łopatce, a drugi robiłam już na studiach - mój własny projekt: kolorowego motyla w bluszczu na lędźwiach;
Na łopatce nic mnie nie bolało a tam na dole to masakra jakaś hehe teraz szykuje się do dorobienia ważki tam na dole; Mysle nad studiem w Sopocie (chyba seagull się nazywa) - facet nie jest tani ale widziałam u znajomego jego prace i były super :)
co do kolczyków. Miałam długo w języku... ale 2 miesiące temu stwierdziłam że już mi kolczyk w języku do szczęścia nie potrzebny ;)
Ale fajna sprawa ;D
:)
No i ja też się dołączę ;D

Lubie bardzo tatuaże i ból ( w moim przypadku ) podczas robienia tatuażu na karku, porównuję z bólem podczas porodu :)
Morał?
I mogę się tatuować i rodzić. ;)
Teraz w grudniu idziemy z mężem robić kolejne.
Ja wybrałam nadgarstek lewej ręki i chce jakąś ładną czcionką napisać imię synka ;)
Mąż będzie robił tatuaż na żebrach.

No i myślę że na nadgarstku zakończę robienie ;)
Hej :)
I ja dołąćzam do was Tatoo :) Dzis zrobiłam sobie własnie mój 1 tatuaż na stopie. Grrr.... bolało ;/ ale to taki ból jakby depilatorem jechac po delikatnym miejscu na łydce. No ale jak to mówią,chcesz być pięna to cierp :) Planuję potem na łydce by połączyc z tym na stopie :)
Mam kolegę tatuażyste, miał swoje studio w starogardzie,ale teraz tatuuje w domu u klienta. U mojego niemałża zrobił tak perfekcyjjnie tatuaz ze zdecydowąłam sie sama sobie zrobic :) No i mam :)
nad kostka gdzie jest sama skora bolalo ;) ale juz na łydce nie. ja mialam wrazenie jakbym sie zaciela maszynka ;))

ja ciagle nie mam pomyslu co na nadgarstku moge miec.. ale znalazlam wzor.. heh Małą Mi ;)) taka jak z pauliny czapki bo to moja mała Kochana Mała Mi ♥ tyloko nie wiem gdzie ją chce...
ja ostatnio przezylam depilacje laserowa, ktora tez nie nalezy do przyjemnych. Zastanawiam sie czy to podobny bol? Ktoras z was moze wie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwielbiam tatuaże:)
Mam dwa,na ramieniu pumę i na karku,plecach gwiazdki.
To prawda tatuaże wciągają,myślę o trzecim na wewnętrznej stronie przegubu:)
Chciałam jeszcze na stopie kwiatki które idą w okół kostki.

Tatuaż boli najbardziej na stopie,lędźwiach i właśnie na przegubach,nadgarstku.Wszędzie tam gdzie jest mało tłuszczyku.
Bolą bardziej kontury niż wypełnienie.
Ten koleś co robił mi tatu opowiadał,że przychodzili do niego napakowani kolesie,kozaki a mdlali jeden po drugim hihihihi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

do góry