Widok

tatuaże ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was lubi tatuaże? ;)

ja walsnie dojrzalam do kolejnego... i szukam inspiracji :D napewno chce na nadgarstku tylko nie wiem co...

no i mam super wzor na plecy ale to czekam na lepsze czasy bo troche kosztuje :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nad pierwszym tatuażem długo się zastanawiałam,więc jak go robiłam byłam pewna że go naprawdę chcę.Po za tym ten tatuaż znaczy dla mnie wiele,bo ma głębszy sens a nie jest tylko chwilowym kaprysem.Teraz też dam sobie kilka miesięcy do namysłu.Jak pojedziemy do Polski w maju to pewnie pójdę zrobić.
Ja mam 3 tatuaże. Na łopatce, lędźwiach i stopie. No i mam fajnego znajomego co robi tatuaże. Z mojego polecenia robił już chyba 10 osobom w tym udało mi się namówić mojego tatę na tatuaż. Ma znak zodiaku lwa na ramieniu-w prezencie urodzinowym....
hehe Trotka tak czytam Twoja wypowiedz i myslalam ze moze jestes moja kolezanka bo w zeszlym roku tez Tacie fundnela tatoo na urodziny tyle ze rybki na ramieniu :D
..tatusie tatusiami, ale oby nasze dzieci nie przejęły miłości do tatuaży we wczesnym wieku:)

image
ja mam dwa, jeden na udzie, motylek, drugi na calej stopie i bolalo jak cholera, trzeciego nie planuje , bo wsrod tatuazystow jest opinia, ze jest malo ludzi z jednym tattoo, a jeszcze mniej z dwoma, minelo ok.10lat jak zdecydowalam sie na drugi hihi,
maz nie ma zadnego i nie ma zamiaru jak na razie...
ale tatuaze wciagaja i bardzo podoba mi sie ta sztuka, duzo bardziej niz kolczykowanie, moze dlatego, ze mam wiele dziewczyn , znajomych z kolczykami w sutkach i to jest ekstrema, a do tego spokojnie karmia piersia, ale kolczyk trzeba wyjac...
oo fujjj kolczyki w sutkach bleee

hehe Aniu to pewnie an szczescie tylko henna :P
Oł dżi:(...tylko nie kolczyki w sutkach!!!!!!

Grrrr....obrzydliwe!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja od dłuższego czasu choruje na jakiegoś stwora morskiego na lędzwiach, ale nie zebralam sie przed ciążą i teraz odczekuje. Powiedzcie gdzie najbardziej boli?
Uwielbiam tatuaże:)
Mam dwa,na ramieniu pumę i na karku,plecach gwiazdki.
To prawda tatuaże wciągają,myślę o trzecim na wewnętrznej stronie przegubu:)
Chciałam jeszcze na stopie kwiatki które idą w okół kostki.

Tatuaż boli najbardziej na stopie,lędźwiach i właśnie na przegubach,nadgarstku.Wszędzie tam gdzie jest mało tłuszczyku.
Bolą bardziej kontury niż wypełnienie.
Ten koleś co robił mi tatu opowiadał,że przychodzili do niego napakowani kolesie,kozaki a mdlali jeden po drugim hihihihi.
ja ostatnio przezylam depilacje laserowa, ktora tez nie nalezy do przyjemnych. Zastanawiam sie czy to podobny bol? Ktoras z was moze wie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nad kostka gdzie jest sama skora bolalo ;) ale juz na łydce nie. ja mialam wrazenie jakbym sie zaciela maszynka ;))

ja ciagle nie mam pomyslu co na nadgarstku moge miec.. ale znalazlam wzor.. heh Małą Mi ;)) taka jak z pauliny czapki bo to moja mała Kochana Mała Mi ♥ tyloko nie wiem gdzie ją chce...
Hej :)
I ja dołąćzam do was Tatoo :) Dzis zrobiłam sobie własnie mój 1 tatuaż na stopie. Grrr.... bolało ;/ ale to taki ból jakby depilatorem jechac po delikatnym miejscu na łydce. No ale jak to mówią,chcesz być pięna to cierp :) Planuję potem na łydce by połączyc z tym na stopie :)
Mam kolegę tatuażyste, miał swoje studio w starogardzie,ale teraz tatuuje w domu u klienta. U mojego niemałża zrobił tak perfekcyjjnie tatuaz ze zdecydowąłam sie sama sobie zrobic :) No i mam :)
No i ja też się dołączę ;D

Lubie bardzo tatuaże i ból ( w moim przypadku ) podczas robienia tatuażu na karku, porównuję z bólem podczas porodu :)
Morał?
I mogę się tatuować i rodzić. ;)
Teraz w grudniu idziemy z mężem robić kolejne.
Ja wybrałam nadgarstek lewej ręki i chce jakąś ładną czcionką napisać imię synka ;)
Mąż będzie robił tatuaż na żebrach.
:)

No i myślę że na nadgarstku zakończę robienie ;)
co do kolczyków. Miałam długo w języku... ale 2 miesiące temu stwierdziłam że już mi kolczyk w języku do szczęścia nie potrzebny ;)
Ale fajna sprawa ;D
Mam dwa tatuaże - pierwszy robiony jeszcze w liceum (nie miałam nawet 18 lat): czarnego konika morskiego na łopatce, a drugi robiłam już na studiach - mój własny projekt: kolorowego motyla w bluszczu na lędźwiach;
Na łopatce nic mnie nie bolało a tam na dole to masakra jakaś hehe teraz szykuje się do dorobienia ważki tam na dole; Mysle nad studiem w Sopocie (chyba seagull się nazywa) - facet nie jest tani ale widziałam u znajomego jego prace i były super :)
Podbijam watek, bo szukam kogos kto robi tatuaze w domu. Znacie kogos takkiego?
To ja też dołączę :) Mam jeden, na razie , hehe, właśnie na lędźwiach i prawdę mówiąc, tak bardzo nie bolało. Więcej strachu najadłam się, zanim mi go zaczęli robić. Teraz marzę żeby zrobić na stopie, ale słyszałam, że to tu strasznie boli....:/ Tak więc cały czas się zastanawiam. No i nie mam jeszcze fajnego wzorku...
Pozdrawiam
na stopie slyszalam ze jak sie robi zima to sie wycieraja, czy to prawda??
ja mam na lewym nadgarstku imie syna, teraz mysle nad dorobieniem jeszcze daty urodzin pod, no i tez rozwazam stope.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny,myślę nad jakimś tatuażem związanym z dziećmi.Albo jakaś sekwencja po łacinie albo coś związanego osobiście z moim synkiem.Macie jakieś takie tatuaże związane z Waszymi dziećmi?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry