Widok

tatuaże ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was lubi tatuaże? ;)

ja walsnie dojrzalam do kolejnego... i szukam inspiracji :D napewno chce na nadgarstku tylko nie wiem co...

no i mam super wzor na plecy ale to czekam na lepsze czasy bo troche kosztuje :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robilam w studio lezec na wzgorzu. ale maja dosyc drogo.. moi znajomi polecaja na morskiej w stoczni tam koles troche mniej bierze. ale i tak min 100we :)

ja sie troche boje ze na nadgarstku bedzie mega bolalo... hmm
ja swój mam 6 lat i jak na razie wyglada ok :)
gdybym miala znajomego tatuażystę to zrobiłabym już teraz, no ale muszę wybrać fajne studio bo niektóre nie wzbudzają mojej sympatii...

myślalałm o studiu w wejherowie, może ceny bylyby bardziej przystępne ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja lubie roze. gotyckie :D

ale mam teraz parcie na cos na nadgarstku ale nie znalazlam jak an razie nic co mnie zachwycilo :(
oj to wciąga :)))))))))

po zrobieniu pierwszego już myślałam o kolejnych :] ale jednak dałam sobie spokój ;)

poprawiacie/odświeżacie swoje tatuaże? ja mam już ponad 11 lat i nic z nim nie robiłam :P a mój ex miał zagwarantowane odświeżenie tatuażu chyba po roku czy po dwóch od zrobienia (w tym samym salonie, tylko robił jakieś 3 lata po mnie)
ja lubie, ale zalezy jakie.
lubię tribalowe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja uwielbiam!
mam jeden, ale już mam wzór i miejsce na kolejne, czekam jednak do wiosny żeby sobie kaskę uzbierać ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry