Widok

test ciążowy - bardzo blada 2ga kreska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was też tak miał? test zrobiłam dziś - 26 dc, po południu....1 krecha wyraźna, druga bladziuchna..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy myślicie, że juro rano powinna być już ciemniejsza?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dwie kreski to ciąza - bez względu czy jasna czy ciemna. Zrób bthcg dzień po dniu i zobacz czy Ci mega szybko rośnie. Jak wzrasta szybko to dobrze, a jak mało to może być ciąża pozamaciczna. Bądź dobrej myśli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale taką bladą, bladą, bardzo bladą? :) boli mnie też brzuch jak na okres....jutro powinnam odstawić luteinę....chyba tego nie zrobię....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
większość moich koleżanek miało bladą kreskę, ja też raz miałam. zrób test i betę !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zrobie, ale do jutra chyba zeschizuje :):):) zaczynam się zastanawiać czy widzę coś czego nie ma, ale patrze na ten test po raz setny i ją widzę.....blada jak jasna cholera, ale jest.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy najwczesnie wyszedl wam pozytywny test?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem pewna, że to ciąża! zrób betę ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrob jutro rano z porannego moczu! te popoludniu nie zawsze wychodza, bo male stezenie hormonu/ zbyt rozwodniony mocz. jesli teraz wyszla bladziuchna to jest szansa, ze rano bedzie ciemniejsza.

albo zamiast testu z rana lec na bhcg i bedziesz wiedziala na 100% i nie bedziesz sie musiala domyslac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry