Widok

test negatywny :) :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej wczoraj mialam watpliwosci, dzisiaj zrobilam test i w ciazy nie jestem, z jednej strony strasznie mi przykro bo juz sie nastawilam, ze bede mamusia :)) no ale z drugiej dobrze, bo planowalismy pare m-cy pozniej. a tak przy okazji, poleccie mi dobrego ginekologa, bo jezeli to nie ciaza, to co z moim okresem?!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm... ciesz sie ze nie jestem sama, ale jednoczesnie wspolczuje nam wszystkim, nie wiedzialam ze tabletki powoduja takie komplikacje...

buuu...ja też bym chciała nie uważać...ale wpierw musze jakąś pracę złapać cholercia

ja tez nie myslalam. kurcze myslalam ze odstawie tabletki, 6 miechów odpękam "dla pewności" i będziemy działać, a tu takie przeszkody... na kolejne 6 miesiecy conajmniej cos czuje :( ale dobrze przynajmniej ze na dobrego ginekologa trafilam

a do kogo chodzisz?? ja musze koniecznie zmienic, bo moja "pani" jest zdrowo j e b n i e t a - ciekawe czy unikne cenzury :)))

dr. zalewski przyjmuje w gdyni na starowiejskiej

uu... gdynia, szkoda bo szukam czegos w gdansku.. pojde jutro do tej mojej p i z d y i zobacze co ona powie....

heheheeh :)

anetka, a czemu sie o tej pani ta n i e p o c h l e b n i e
wyrazasz?

image
dziewczyny, nie martwcie się,że i Was torbiele dopadną...nie każdy to ma!
brałam tabletki 7lat i byc może po odstawieniu rozregulowało mi się wszystko i hormony powariowały...poczekam jeszcze trochę, napewno znikną

Anulka
moja pani doktor jest na maxa wulgarna i to nie tylko moje zdanie, drze ryja na kazdego, robi straszna popeline w poczekalni i do tego po co drugiej pacjentce wychodzi na szluge....
a co do pigulek to ja bralam przez 4 lata i w sumie bylo mi z tym dobrze, mam nadzieje, ze wszystko jakos pomyslnie sie ulozy i nie bede za dlugo sie musiala kurowac...

Znowu się wkurzyłam? Dominika, bez badań dostaniesz luteinę i się zobaczy??? Wypisz, wymaluj to, co przechodzą dziewczyny z forum tarczycowego... Spóźnia im się okres i dostają luteinę. Dopiero po kilku wizytach lekarz wreszcie wpada na pomysł, że może badania zrobi, wychodzi niedoczynność i okazuje się, że ta luteina do niczego nie była potrzebna. Ech, życie...
Agatha ja też dostałam luteinę ale po to żeby wywołać okres i zrobić badania w odpowiednim dniu cyklu

no dziewczyny to prawda, ja z powodu choroby tarczycy mam objawy podobne do PCO, choc do konca jeszcze nie jest zdiagnozowane....

teraz biore tyroksyne i pod opieka endokrynologa mi sie uregulowaly miesiaczki

image
hmmm, nie wiem o czym mowicie :)) przestancie mnie straszyc jakimis lekami... bosz, ale przynajmniej jutro bede przygotowana na rozmowe z pania p i e r d o l n i e t a ;)

Asia, ale wiesz, że PCO lubi sobie współwystępować z "tarczycą". Masz Hashimoto?
anette ile masz lat?jeżeli mogę wiedzieć?
Asiu, nie podejrzewam, zeby chciala mnie naciągnąć. Po prostu powiedziala: "Po co marnować czas na starania, może lepiej pomyśleć o in vitro". Ale badania, które zleca pewnemu laboratorium są sporo droższe niż w Inviccie (np. prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem, u Niej płaciłam 120 zł, a w Inviccie 70 lub 80). Pozdrawiam i zycze powodzenia.
P.S. Też mam problemy z tarczycą - niedoczynność. Biorę Euthyrox.
a an co jest ta luteina?

to jest hormon, daje się go na wywołanie krwawienia

kala79 ja tez biorę Euthyrox - skoro miałaś takie problemy to może już powinnam przestać uważać....
i próbowac zajść

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry