Widok

test negatywny :) :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej wczoraj mialam watpliwosci, dzisiaj zrobilam test i w ciazy nie jestem, z jednej strony strasznie mi przykro bo juz sie nastawilam, ze bede mamusia :)) no ale z drugiej dobrze, bo planowalismy pare m-cy pozniej. a tak przy okazji, poleccie mi dobrego ginekologa, bo jezeli to nie ciaza, to co z moim okresem?!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam przesunięcia ze stresu...przed egzaminami przed slubem

image
image
anette, przykro mi, ż enegatywny, niedawno byłam w tej samej sytuacji, też myślałam, ze za jakiś czas dopiero, ale jak już myślałam, ze jestem, to sie bardzo przyzwyczaiłam do tej myśli, a tu amba...

ale nie ma tego złego, porobimy badania, szczepienia, poodrzywiamy sie zdreowo, i bedziemy robić dzidzię :)

tak :)) powiedz mi jeszcze beata, czy chodzisz do flisowej w pruszczu? ja chce z niej zrezygnowac, ale nie wiem do kogo isc...

a i podobno mam PCO ale drugi lekarz tego nie potwierdza :)

image
image
ja nie wiem dlaczego mi sie tak spoznia- odstawilam 3m-ce temu pigulki, 1 okres spoznil mi sie tydzien, a ten juz 3 tyg

u Flisowej byłam RAZ i to pierwszy raz, i mnie poważnie do siebie zraziła, narolbiła mi wstydu na korytarzu, i wogule niefajnie sie czułam
niedy wiecej do niej nie pójde

w pruszczu do Krystosiak chodziłam, ale ona ponoć jest dobra jak sienic nie dzieje, a jak sie jakies problemy zaczną, to złe diagnnozy stawia i wogule jest niefajna

ostatnio byłamw Gdańsku, w invikcie, byłam baaardzo zadowolona z P. Ewy Paszkiewicz, byłam zachwycona

chyba sie tam przeniose z badaniami i prowadzeniem ciąży

hmmm... to w madisonie? tez slyszalam ze tam jest ok, ale dlugo sie chyba czeka, to tez jest NFZ, nie?

ja też jak musze, to chodze do invicty, nie trafiłam na nikogo strasznego, jesi nie zalezy ci na konkretnej lekarce to od reki mozna pojsc do kogokolwiek a potem sprobowac dostac sie do kogos innego, ja juz 4 lekarzy odwiedzialm-wszyscy oki

image
Anette, powodów opóźnienia okresu może być sto. Pamiętaj, że te krwawienia, które miałaś biorąc tabletki, były wywoływane chemicznie. Właściwie nie miały nic wspólnego z Twoim zdrowiem.

Po odstawieniu tabletek np. mogły się ujawnić dopiero Twoje kłopoty z hormonami rozrodczymi, maskowane przez lata braniem tabletek. Mogły tabletki coś rozregulować. U mnie się okazało, że mam niedoczynność tarczycy - a właściwie chorobę Hashimoto, której jednym z głównych objawów są wydłużone cykle miesiączkowe (ale ta choroba może dotyczyć tylko niewielkiego odsetka kobiet, więc sobie nie wmawiaj, chyba że masz też inne objawy ;)).
powiedzcie mi tylko jaki jest koszt takiej wizyty zebym sie przygotowala... :))

w Madisonie i na dwodcy, koło głownej poczty
wizyta 60zł prywatnie, lub z NFZ, ale sie czeka dłużej

to nie jest źle w miarę cena

image

ja byłam prywatnie na wizycie, a dostałam skierowanie na USG gin, juz z NFZ, i nie musiałam płacić kolejny raz za wizyte i usg

NFZ zerwał umowę z Invictą, w związku z czym nie ma już wizyt na fundusz.
o ****, niedobrze....
a skąd to wiesz?

image
widze, że działa tutaj cenzura:(((

image
to samo ci wygwiazdkołało?
to ja tez spróbuje

:)

a teraz popełnie literówkę
fukk

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry