Widok

thermomix a termomaster pomocy:)!!

prosze moze ktos zna te drugie urzadzenie teraz jest na gruponie w dobrej cenie ale nigdzie nie moge znalezc czy to jest to samo, tylko firma inna, i teraz mam zagwostke bo chcialabym kupic, a nie moge nigdzie znalezc opini a nie chce pozniej zalowac moze ktos mi pomoze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
od razu do admina zadnej reklamy nie robie i zadnych profitow nie chce ale wklejam ten link bo moze ktos to zna bo jak dla mnie nie chce tyle kasy wykladac a okarze sie ze lipa:)
http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/inpost/4359085
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znam tej drugiej firmy ale uwazam ze thermomix jest wart tych pieniedzy. Ja mam jeszcze stara wersje, ma chyba z 10 lat i caly czas bezawaryjny, czesto sie przydaje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no własnie:) ja też szukałam z ciekawości i nigdzie nic nie ma. Jakiś czas temu kupiłam termomixa i się trochę zaskoczyłam tą ofertą Grupona, bo różnica w cenie ogromna a wygląd niemal identyczny. Myślałam, ze firma która produkuje Termomixa ma licencję, sama nie wiem co o tym mysleć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry