Widok

fotograf amator, ale z pasją :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny szukam dla przyjaciółki kogoś kto zrobi im ładne fotki na ślubie i weselu i w plenerze. Nie chodzi mi o kogoś kto się tym zawodowo zajmuje tylko o kogoś dla kogo jest to pasja i zajęcie dodatkowe. Dziewczyna jest na świecie sama jak palec i sama opłaca swoje wesele dlatego liczy się każdy grosz, a wiadomo chciałaby mieć piekne fotki. Może znacie kogoś takiego? ślub i wesele jest 28 sierpnia (piątek) w Chwaszczynie. Będę wdzięczna za wszystkie polecenia i namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę to wykonać:)paulinagolebiewska22@wp.pl
okruszku no właśnie szukam sprawdzonego, nie chcę "obcego" z ogłoszenia
ps chyba ze masz kogos sprawdzonego na 100%....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinko ja Ci odradzam takiego amatora z doświadczenia! Sami wybraliśmy pana który pasjonuje sie fotografią, ale tak naprawde to nic o tym nie wie... nie potrafił sie w ogole zorganizowac, nie potrafil wlasciwie w ogole sie zachowac, a zdjecia... w podobnym stylu jak goscie robili... także odradzam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
faktycznie zapomniałam! dzięki!
Karolciu odezwij sie do naszej dawnej forumki Jusi, ona i jej mąż zajmuja sie fotografia slubna i z tego co wiem to ich wielka pasja.

jak wejdziesz na jej konto na Nk to jest tam stronka do obejrzenia ich zdjęć.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry