Widok

fotograf

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam pytanie wiecie czy gdzieś na chełmie lub na ujeścisku ewentualnie na morenia jest fotograf gdzie zdjęcia do dowodu odbiera się tego samego dnia pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. wiem, ze na chelmie na pawilonach kolo kosciola byl fotograf i mozna bylo zdjecia odebrac tego samego dnia. zaklad miescil sie na pietrze.

image
image
Delka ma racje, nie dawno sama tam robiłam.dostajesz od nich płyte jakbys potem chciała jeszcze raz wywołac.koszt 30zł albo 35zł nie pamietam dokładnie (tylko ze ja robiłam dyplomowe).
a może znacie dokładny adres bo ja nie znam jeszcze gdańska za dobrze
wystarczy jak znajdziesz kosciol Urszuli Ledóchowskiej na ulicy Cieszyńskiego, kazdy na chelmie wie gdzie on jest. jak juz bedziesz przy kosciele to nie sposob nie trafic na pawilony w sensie centrum handlowe, jest zaraz za kosciolem na gorze. potem, tylko wejsc na pietro na lewa strone i isc do samego konca:) jak znajdziesz kosciol do fotografa trafisz napewno:)

image
image
zwlaszcza ze jest mega napis centrum handlowe ;)

dokladnie:)))

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry