Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz skończ, ten temat powinien być zamkniety!! po co podsycasz??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
wstydu plotkary suwaczki nie macie!!!
DZIECKO ZGINĘŁO!!!! A WY JAK TE PRZEKUPKI JAZGOCZECIE!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ojjka i dobrze, że nie podałaś linka, bo chciałam właśnie w ten sposób sprawdzić, jak daleko mogłabyś się posunąć podając linka nk na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oliv - zgadzam się z Twoją długą wypowiedzią.

Ojjka - jakoś tak miałam dziwne przeczucie, że to ktoś z "tego" osiedla...
...żal czytać niektórych waszych komentarzy...
też jestem zdania, że ta kobieta już sama siebie ukarała....i smutne to bardzo, że jej stan depresyjny miał taki finał i że nikt jej wcześniej nie pomógł...z całego serca jej współczuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ksiądz co czyta nazwisko na mszy powinien się walnąc w swój tępy łeb, zero wyczucia i taktu jak słowo daje...i wtedy są sensacje, plotki w warzywniaku, domysły itp,itd
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny i ja się wypowiem...zaznzaczam ze to co sie stało jest okrutne, nie mieszczące się w głowie, aż człowieka ściska w gardle...ale....no właśnie...ale.....i zaznaczam nie usprawiedliwiam matki żeby była jasnośc, ale też nie obwiniam w 100 % te z was, która doświadczyły depresji poporodowej (zaznaczam depresji nie baby bluesa, którty trwa kilka dni)wie o czym teraz napiszę...kiedyś był o tym wątek. Tylko te który to przeszły wiedzą jak to jest i jakie straszne myśli nawiedzają wtedy kobietę, myśli które powodują pozniej jeszcze większe poczucie winy. Jeśli ta kobieta faktycznie od kilku lat leczyła leczyła się na depresję to tak winię, ale jej rodzinę , przyjaciół, sąsiadów. Podkreślam jeśli tak faktycznie jest. Depresja to ciężka choroba, która "lubi wracac" i jeśli ona leżała na odziale przez rok to nie mam więcej pytań. A co z tymi co siedzą na kamerach (potocznie pisząc) nie zauważyli kobiety z dzieckiem, na pewnie pustym molo, bo kto chodzi o 7 rano na molo w ziąb??i nie zauważyli jak wrzuca do wody dziecko???gdzie oni byli???? i powiem wam coś jeszcze według mnie kazda pielęgniarka i każdy lekarz pierwszego kontaktu powinien byc przeszkolony jak rozpoznac depresję, jak odczytac sygnały które taka chora osoba wysyła i interweniowac.tak jest w krajach skandynawskich gdzie są wyczuleni na tym punkcie.
nie napisałam nic złego.
nie podałam żadnych danych.
A więcej można było dowiedzieć się z gazet.

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Boze, jakie niektore z Was sa straszne! Po co Wam link do ich profilu??? Jakies niezdrowe podniecenie ta sprawa. Mi by chyba peklo serce jakbym zobaczyla zdjecie tego biednego Malenstwa!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie napisze po czym można dojść czytając twojego posta, ale można. Trzeba mieć trochę wyobraźni jak się zamieszcza takie informacje. Wbrew pozorom internet nie jest taki anonimowy jak nam się wydaje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
słucham????
gdzie niby???
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podałaś takie informacje, po których b. łatwo znaleźć o kogo chodzi. Po co to?
kkasia1 a co ja takiego niby podawałam???!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt nie podesłał mi linku do strony tej rodziny na nk.
jest to rodzina z mojego byłego osiedla.
sama znalazłam profil, a że jest nie zablokowany to mam prawo wejść i zobaczyć jak każdy inny.
Nikomu nie udostępniłam ani nie udostępniłam profilu który znalazłam także nie życzę sobie mówienia o mnie hiena.

poza tym ksiądz podał nazwisko w kościele wyczytując zmarłych..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ojjka, nie podawaj, niech już ten malutki aniołek spoczywa w spokoju.
Matka dziecka niestety, ale kiedyś zrozumie co zrobiła i całe swoje życie będzie za to odpowiadać :(
Tak, tak, ty już zdecydowanie dość na podawałaś,
nie podam.
stała się niewyobrażalna tragedia.
Matka do końca swoich dni będzie żyła ze świadomością, że zabiła własne dziecko, nie wyobrażam sobie gorszej kary.

Nie wiecie i obyście nigdy nie wiedziały, co dzieje się w chorej głowie.
Łatwo oceniać z cieplej kanapy, mając kochającego męża, za sobą normalne dzieciństwo i młodość, coś na koncie, coś w lodówce.

Nie umiem i nie chcę oceniać. Żadna z nas nie była przy tym jak matka wrzuciła, czy też wskoczyła z córką do lodowatej wody.

A wchodzenie na profil i podsyłanie sobie linków to zachowanie hien.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteście ohydne, poszukiwacze taniej sensacji.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjka podaj mi linka do profilu tej rodziny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry