Widok
no wczoraj policzylam same czapeczki wyszlo mi 23 :)
wiesz ale co znajde to ladniejsze...zwlaszcza ze teraz taki natlok rzeczy z Anglii...a tam jednak troche ladniejsze szyja..pozatym staram sie szukac tez duzo po trojmiescie..zawsze odpada za przesylke..
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
wiesz ale co znajde to ladniejsze...zwlaszcza ze teraz taki natlok rzeczy z Anglii...a tam jednak troche ladniejsze szyja..pozatym staram sie szukac tez duzo po trojmiescie..zawsze odpada za przesylke..
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
przy pierwszym dziecku popelnia sie wiele pomylek zakupowych na szczescie przy drugim jest to o wiele prostrze bo popierwsze ma sie doswiadczenie a po drugie zostaja rzeczy po pierwszym dziecku:)
ja jeszcze mam nadzieje ze mi sie uda miec coreczke wiec wszystkie ulubione ciuszki po moim synku trzymam w szafie juz jest pare workow,hi,hi
ja jeszcze mam nadzieje ze mi sie uda miec coreczke wiec wszystkie ulubione ciuszki po moim synku trzymam w szafie juz jest pare workow,hi,hi
a ja wlasnie zostawilam z meza pensji 200 zlotych zeby mial za co zyc do konca miesiaca a za reszte zrobilam czesc oplat i policzylam ze jak przyjdzie moja pensja to pojdzie w calosci na reszte oplat nie wiem za co kupie prezenty pod choinke a za co bede zyc to juz wogole nie mam pojecia nawet nie moge przeciagnac rzadnego rachunku na styczen bo to same raty:(
madziu czuje sie kiepsko zobaczymy popoludniu jak gripex podziala a co to dzis sie mielismy spotkac jak cos to daj znac piterowi ja do 20-tej w pracy jakos sie pozbieram do wieczora a teraz zmykam bo zaraz mam autobus i musze jeszcze kupic bilet bo wtym tygodniu dwa razy mnie kanary zlapaly piekny prezent pod choinke niema co 280 zl w plecy pa,pa dziewczynki do wieczora:)
Nicpoń, to było takie sobie zajęcie, nawet jako wolontariat... Najczęściej nawet największe optymistki z nas już załamywały ręce... Trafiały do nas kobiety niewykształcone, biedne, maltretowane... Na pomoc terapeuty albo prawnika musiały czekać długo, bo były kolejki.
W samym CPK nie działo się najlepiej, jakieś 1,5 roku temu oddział w Gdańsku rozwiązano, miał powstać nowy, ale już nic o tym nie wiem...
W samym CPK nie działo się najlepiej, jakieś 1,5 roku temu oddział w Gdańsku rozwiązano, miał powstać nowy, ale już nic o tym nie wiem...