Widok

wieczorny...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, co porabiacie? ja powinnam sie uczyc,ale jakos mi sie nie chce,jak zwykle.... :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patina no przeczucia mam mieszane,choc wolalabym mieć dobre :) ale wiadomo obawy sa zawsze :) jesli chodzi o menu to ostatecznie bede je zatwierdzac pod koniec maja, ale juz wiem,ze duzo rzeczy odrzuce i pare dodam,sa elastyczni takze nie bedzie problemu. Co do otoczenia, to Pan Jurek zapewnial mnie, ze do czerwca bedzie trawka, ogrodek itp, zobaczymy.... jak nie to niech lepiej ucieka :) no na skm nic sie nie poradzi :)

a wiecie szukam sztucznych gozdzikow,wiecie moze gdzie je mozna kupic :)? w sabinexie w rumi byly beznadziejne..

ja tez upatrywalam duzy plus w tych pokojach...a z tymi trzema salami..jak bylismy za pierwszym razem, to pani nam mowila o ogrodku miedzy dwiema salami, i ze tak faknie, stoliczki, kwiatki itd, a za drugim razem nagle jej sie wymsknelo, ze zamias stoliczkow, bedzie trzecia sala:)ja mialam juz obiekcie myslac o 2 weselach, lae trzecie... duzo zalezy od terminu, jaki chcecie. my chcielismy wakacje- wiadomo slubny sezon, wiec nie zakladalismy,ze bedziemy mieli tam jako jedyni impreze
Oleńka, a bierzecie pokoje dla gosci? Ile was za nie policzył?
nie bierzemy pokoi. przyjezdni goscie beda spac u rodzicow w domu.ale z tego co mi mowili,pokoj kosztowalby 120zł :)

Dzięki za info :) jak tylko bedziesz miała jakies nowe informacje to pisz, bede czekała na Twoją relacje, ale na pewno bedzie super. sala jest bajeczna!!!
napewno napisze relacje, mam nadzieje,ze bedzie super :) a sala fakt,bajeczna, to wlasnie ona zadecydowala o moim wyborze :) a poza tym pan Jakubek mam nadzieje sprawi ze zabawa bedzie przednia :)

a propo dziewczyny potrzebuje konsultantki avon, sama nia bylam,ale zrezygnowalam, a potrzebuje 2 drobnych rzeczy, jest ktoras z was?

a ja myśle .........bo i mam o czym...........

Też jestem:)
Jutro szkoła:( jakoś przepełnia mnie pesymizm, chciałabym, że by w koncu były wakacje, praca sama sie napisała i sesja "sama" zdała:P

Cytrynkaaa mam nadzieje,ze o samych dobrych rzeczach?:)
a u mnie nic nowego:) czyli nic mi się nie chce;P dzisiaj czuję się jednak usprawiedliwona - wykończyła mnie wycieczka do Człuchowa:)

słuchajcie a ja jutro mam panenskie, masakra normalnie 20 babeczek u mnie w domu hihihi

podejście trzecie...

chciałam Ci napisać, że zapowiada się fajna imprezka ale mnie z forum wywala :(

no w końcu :)

jest tu jeszcze kto?

ja, jak zwykle :) cos kurde chyba musze isc do lekarza bo masakra,spac w nocy nie moge :/ juz od paru miesiecy, leze ogladam
"Inni" na polsacie :)

ja właśnie pije meliske - rewelacyjnie mi się po tym śpi:) miłego oglądania...

spac to ja nie moge.............

hop, hop, do gory:)
do góry