Widok

wkładka dla noworodka do fotelika samochodowego

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny,
dostałam dziś fotelik samochodowy dla mojej córci i okazalo się że jednak nie ma wkładki dla noworodków, koleżanka mówi że mysli że nie jest konieczna bo i tak zimowe dzieci są ciepło ubrane i te wszyskie kombinezoniki dobrze opatulają. Nie wiem co o tym mysleć. Czy to aby bezpieczne?
Szukac i dokupic tą wkładkę czy odpuscić?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bardzo krótko używałam tej wkładki, jakoś dla mnie mała dziwnie, nie wygodnie była w nim ułożona (a mam MaxiCosi Cabrio) ale potrzebna jest bo przede wszystkim trzyma główkę by nie latała w czasie jazdy samochodem. Jeśli możesz to dokup lub ułóż np kocyk pod pupcie i plecki a jego boki z dwóch stron przy główce zwiń by zabezpieczyć główkę.
~~~~~~~~~~~~*Ślubowaliśmy 14 lipca 2007*~~~~~~~~~~~~
imageimage
my mamy wkladke, ale w ogole nie uzywalismy, bo faktycznie jakos nieforemnie dziecko w tym lezalo.
mamy podusie pod pupa i ciutke podwyzszona glowke.
image
image
ja używałam wkładki dopóki nie ubierałam kombinezonu. W kominezonie wydawało mi sie,że Jasiek ma mało miejsca i nie mogłam tej wkłądki dobrze mu podłożyć, więc wyjełam i teraz jest ok
ja mam fotelik maxi cosi i od samego poczatku nie uzywalismy wkladki bo maly jakos w kombinezoniku nie miescil sie w niej dobrze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

do góry