Widok

wnętrostwo- czy ktoś miał taki problem ze swoim synkiem, jakich specjalistów polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w tytule, proszę o porady, dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a do jakiego lekarza chodzicie?i czy można pójść ze zwykłym skierowaniem od lekarza pediatry?moj lekarz lekceważy problem i każe czekać i nic nie robić, a ja się martwię, do jakiego lekarza chodzicie?
Mój ma 11 miesięcy i jedno jądro również nie jest w mosznie. Co więcej nie jest nawet w kanale pachwinowym. przynajmniej nie było jeszcze 3 miesiące temu. Mamy już na październik wyznaczoną operację. Ja jeszcze się łudzę, że może do tego czasu zejdzie.
Na kontrolę chodzimy do szpitala wojewódzkiego.
moj ma 10 miesiecy
a w jakim wieku masz synka? mój ma niezstąpione jąderka, ale podobno do 3 miesiąca mają znaleźć się na miejscu
dopiero teraz doczytałam, że aż 97% noworodków ma już wszystko na miejscu, więc mój synek jest w tych 3% tylko, myślałam, że częściej się to zdarza...
podbijam
może ktoś mial do czynienia
podbijam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie na wakacje z rocznym dzieckiem?? (29 odpowiedzi)

Hej, intensywanie szukam miejsca, w które mogłabym pojechać z rocznym synkiem. Zależy mi przede...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

do góry