Widok

wózek bexa b4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was ma ten wózeczek? Jak sie sprawuje? Czy wogóle ktoś widział go w jakimś sklepie z wózkami w Trójmieście abym mogła go oglądnąć na żywo?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dostałam super zdjęcia na mailia od Pani ze sklepu "osito",wystawiaja te wózki na necie.
Ja kupiłam tydz.temu(a raczej zaliczkowałam:) bexe b4 kolor s8,wydaje mi sie ze 4kołówka jest stabilniejsza,w sklepie w którym sobie zamówiłam ten wózek stala b3,niby ok ale po drodze przed moim domem jezdzi b3 i strasznie telepie tymi kołami(baaardzo dziurawa droga)
Jutro mam mieć wózek do sklepu przywieziony ale że sie tam narazie nie wybieram(najwcześniej 5 maja)to nic wiecej nie napisze o b4.
A no i cena-w sklepie kupuje wózek(bez fotelika-bo mam już inny) 990zł a w necie jest po 1299zł.
Warto zadzwonic do producenta i zapytać o cene-napewno jest niższa niż w necie.Pozdrawiam
Dziewczynki a prześlijcie kilka fotek wózeczka :)
Nie mogę się zdecydować czy B3 czy B4 mam jakiś miesiąc na decyzję.
Hej ja dzis wlasnie otrzymalam ten wozeczek tylko Bexa B3:)Jestem bardzo zadowlona kolor S1 jest superrrr.... Angelika tam z boku masz dziirki co trezba wlozyc ten daszek :)POLECAM kazdemu tylko narazie smierdzi guma hehehe juz za meiisac wyprubuje:) bo mam termin juz nie moge sie doczekac
Witam! Jestem świeżo po zakupie wózka Bexa B4 zamówiłam go przez internet, nie widząc wcześniej i jestem bardzo zadowolona!! Amortyzacja świetna, można zawieszenie ,,zmienić" na twarde i miękkie:) miękkie mi siębardziej podoba:D Gondola, spacerówka super się prezentują!! Fotelik z reszta też! Tylko mam jeden problem bo nie mogę rozgryść jak reguluje się daszek w spacerówce-może ktoś pomoże?? A sparecówke rozkłada się momentalnie, jednym pociągnięciem ręki-super! Kolor wózka to S6 super wygląda!
hej!!!
ladny ten wozeczek. Powiedzcie mi dziewczyny czy z praktycznego punktu wdzenia jest on ciezki ?? jak się go prowadzi po sniegu?? I gdzie go mozna kupic ??
Pozdrawiam
Mam ten czerwono czarny fajnie wyglada:)Najpierw zamowilam ten turkusowy ale okazalo sie ze to bardziej seledyn niz turkus i wymienilam na czerwony. Ten seledyn bardzo jasny i az razil w oczy:)
dziekuję za opinie, czekam na nowe;) a jaki kolorek masz tego wózeczka bo ja niemogę się zdecydować
image
hej ja mam ten wozek bexa b4 caly zestaw i jestem bardzo zadowolona. Skretny, dobrze sie go prowadzi. Narazie korzystam z gondoli, ktora jest naprawde spora i chociaz moj synek ma juz prawie 6 miesiecy jeszcze sie w niej miesci. spacerowka super juz nie moge sie doczekac kiedy sie do niej przesiadziemy:) Fotelik moglby byc troche lepszy ale reszta bez zastrzezen. W sklepie nigdzie go nie ma w calym Trojmiescie szukalam i nie znalazlam ale ciesze sie, ze sie na niego zdecydowalam bo jest inny niz wszystkie, ktore spotykam na ulicach:)
ja mam jeszcze czasu trochę. a powiedz mi jak spacerówka? czy jest duża i czy dobrze buda zabezpiecza od wiatru
image
moja sąsiadka ma ten wózeczek tylko w wersj B3, kolor ciemny szary wpadający nawet w czarny. Jest w bardzo przystępnej cenie w stosunku do tych wszystkich wózków 3 w 1 dostępnych na rynku. Jest z niego bardzo zadowolona stąd moja decyzja o jego zakupie za jakieś 2 tygodnie :) Wymacałam, obejrzałam z każej strony - jest świetny. Tylko że ja biorę B4 bo na moje wertepy na drodze bardziej się nadaje, jej jest na mojej drodze mało stabilny. Reszta super. W sklepach nie widziałam. Zamawiam z internetu.
pozdrawiam
upppp
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomysły na tegoroczne prezenty : (46 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

podrażnienia po goleniu (23 odpowiedzi)

dziewczyny:jak radzicie sobie z podraznieniami po goleniu miejsc intymnych oraz z niemiłym...

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

do góry