Widok
wózek trójkołowy
witajcie
mam pytanie odnośnie tych wózków. Czy któraś z Was ma lub szykuje się na kupno takie wózka?
dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni i te wózki okazały się najwygodniejsze w prowadzeniu, ale cena za to bardzo wysoka. Co prawda znaleźliśmy na allegro dużo tańszy i pewnie tam będziemy kupować.
Chciałabym wiedzieć plusy i minusy takich wózków.
mam pytanie odnośnie tych wózków. Czy któraś z Was ma lub szykuje się na kupno takie wózka?
dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni i te wózki okazały się najwygodniejsze w prowadzeniu, ale cena za to bardzo wysoka. Co prawda znaleźliśmy na allegro dużo tańszy i pewnie tam będziemy kupować.
Chciałabym wiedzieć plusy i minusy takich wózków.
ja trójkołowego nie chcę,choćby nie wiem co. byłam świadkiem jak kobieta wciągała (dosłownie) ten wózek z dzieckiem i zakupami tyłem po pochylni na schodach - bo przodem nie da się wejść. zagadnęłam ją i powiedziała, że oprócz tego strasznego wciągania wózka tyłem to okazuje się,że jak dziecko choć trochę wariuje w wózku (wykręca się),to niestety wózek nie jest stabilny i zdarzyło jej się, że wózek wywrócił się razem z dzieckiem na chodnik.Przy większym dziecku to standard szaleństw. Ogólnie mocno odradzała zakup trójkołowca.
popieram mails nie polecam zakupu trojkolowca mi tez go odradzala przyjaciolka ktora chciala byc modna i kupila dla coreczki po za fajnym wygladem jest bardzo niebezpieczny
ja byłam strzsznie negatywnie nastawiona do 3-kołowców do wczorajszego dnia(nie zebym od razu ie decydowała ale mam zagwostkę) kolezanka kupiła(model podam wieczorkiem bo mam w rozmowie na gg) i testowała po lasach,górach i w miescie powiedziała ze super sie sprawdza-jeden minus ze jest ciezki(a jaki nie jest:) ), 2 minus ze jak podchodzi pod krawezniki lub schodki musi blokowac przednie koło bo sie skreca-ale nie jest to uciazliwa czynnosc...polecała szczerze a jest to osoba ceniaca sobie komfort i bardzo aktywnie spedzajaca czas,najbardziej chwaliła przechadzki po drogach leśnych miedzy drzewami-bardzo zwrotny i stabilny wózek:)-tak okresliła
Byłam bardzo ZA takim wózkiem dopóki nie zakupiłam takowego. Fakt takim wózkiem bardzo dobrze się prowadzi po markecie albo po prostej drodze. Krawężnik = porażka (nie raz wózek leciał mi na bok) Źle się wjeżdża takim wózkiem do autobusu :/ Do tego po długim użytkowaniu sa problemy z przednim kołem (tym bardziej jeśli jest ono skrętne)
Ogólnie nie polecam! Naszczeście już go odsprzedałam i teraz mam normalną spacerówkę:)
pozdrawiam
Ogólnie nie polecam! Naszczeście już go odsprzedałam i teraz mam normalną spacerówkę:)
pozdrawiam
\"Człowiek jest wielki nie przez to,co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi \"
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi \"
Hania napisał(a):
> witajcie
> mam pytanie odnośnie tych wózków. Czy któraś z Was ma lub
> szykuje się na kupno takie wózka?
> dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni i te wózki okazały się
> najwygodniejsze w prowadzeniu, ale cena za to bardzo wysoka. Co
> prawda znaleźliśmy na allegro dużo tańszy i pewnie tam będziemy
> kupować.
>
> Chciałabym wiedzieć plusy i minusy takich wózków.
>
>
ja polecam w 100%. wszystko zależy od samego wózka. są wózki i wózki. tak jak z autami, jeden drugiemu nie równy. ja jestem posiadaczką Quinny Buzz model z 2006 r. użytkuje go ponad rok i wszystko gra. kupiłabym go jeszcze raz. polecam popatrzeć na allegro bo można już je kupić używane.
> witajcie
> mam pytanie odnośnie tych wózków. Czy któraś z Was ma lub
> szykuje się na kupno takie wózka?
> dzisiaj byliśmy z mężem w hurtowni i te wózki okazały się
> najwygodniejsze w prowadzeniu, ale cena za to bardzo wysoka. Co
> prawda znaleźliśmy na allegro dużo tańszy i pewnie tam będziemy
> kupować.
>
> Chciałabym wiedzieć plusy i minusy takich wózków.
>
>
ja polecam w 100%. wszystko zależy od samego wózka. są wózki i wózki. tak jak z autami, jeden drugiemu nie równy. ja jestem posiadaczką Quinny Buzz model z 2006 r. użytkuje go ponad rok i wszystko gra. kupiłabym go jeszcze raz. polecam popatrzeć na allegro bo można już je kupić używane.