Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobilismy dzis poradnictwo :) nie bylo tak zle:) godzinka szybciutko zleciala :) Pani byla troche zakrecona i pokazywala nam swoje wykrsesy :) momentami byla niezla beka :) zostaly nam jeszce nauki....

a Wy dziewczynki macie juz poradnicwto i nauki za soba???

heh;) zalezy jak czesto wpadacie na kawe.. :D
ale mzna powiedziec ze akurat jestescie w poblizu.... i chcecie kawy :D

tak tez sobie myslalam zeby zrocic :) mam nadzieje ze sie nie polapia :)

hmmm..my sie bedziemy umawiac z rodzinka.. na konkretny dzien..zeby nie tak znienacka

bedziemy mowic ze chcemy wpasc NA KAWE:)

dziewczyny, a jak bedziecie rozwozic zaproszenia, to bedziecie wczesniej uprzedzac rodzinke i przyjaciół ? :), tak sie zastanawiam bo u nas nie wszycy wiedza ze bierzemy slub i chcemy im zrobic niespodzianke...:)

ja wiem ze daje sie 3 miesiace przed slubem i tezbym tak zrobila tyle ze akurat bede a pozniej nie wiem kiedy i czy wogoel do slubu

o niezle zaproszenia teraz :)

ja tak planuje w maju... czerwcu:) jakos przed wakacjami napewno!

a zawiadomienia to w wakacje:)

z sukienka,... to tez musze juz zaczac chodzic..zeby miec zamowione chociaz szycie..

pzdr

hej!!!
my mamy zespół Magic, nie wiem czy jest Wam znany, w kazdym bądz razie ja ich znalalam w necie i spodobali mi sie :) pozdrawiam :) Pan Adam u Nas był, jest bardzo mily :) mam nadzieje ze fajnie beda grali :)www.zespol.k9.pl

Dzięki za informacje ;) Pozdrowionka ;)

nie mam demo oni nie maja nawet strony internetowej. Oni pochodza z ukrainy i jedyna plytke jaka mam to jest cala wlasnie w ich jezyku. moge podac namiar moze jak zadzwonisz to wysle ci ta babka jakies demo. To jest nr.(nie wiem czy tak sie pisze to nazwisko) Pani Rajbuszenko tel.059-861-17-44. Ale ta plytka ktora mam wogole nie oddaje tego jak graja na zywo. Zagrali nam na zywo i uwazam ze bylo super

A masz może jakieś ich demo? Żeby się z nimi spotkać i umówić to musieliście jechać do Lęborka?

oni sa z Lęborka to jest małżeństwo bardzo sympatyczne od dlugiego czasu graja na weselach imprezach dla poloni dancingach itd. To zalezy kto jaka muzyke prefeuje na weselu. Czy ma byc to dyskoteka czy wesele:)

to wszystko zalezy od tego kto jakie chce miec wesele. Ja mam bardzo rozrywkowa rodzine dlatego chcemy zapewnic im roznego rodzaju atrakcje:) nie chce wysylac zaproszen bo mi sie to nie podoba wole je dac osobiscie a ze akurat bedziemy tam to od razu je rozdam bo nie wiem kiedy bede tam nastepnym razem

Demolka, a mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym zespole? Ile osób gra, skąd są itp. :) My niestety nadal nie mamy zespołu i też szukamy wśród "nieznanych", bo te "znane" to już są od dawna pozajmowane...

zaproszenia na wrzesieni juz teraz?
wczesnie troche... u nas rodzina wie, ze bedzie slub, wie kiedy i gdzie, ale zaproszenia oficjalne wysle pozniej. Chocioaz weekend na mazurach to dobry pretekst ;))))

co do muzyki - tylko dj!
Narazie nie wiem jaki, ale chyab nie bede wpadac w panike, ktos sie na pewno znajdzie, bo mi nie zalezy na wodzireju z konkursami, ale na kims, kto dobrze zagra i rozkreci towarzystwo muzyka a nie konkursem z macaniem kobietek po nozkach.

cbrak mi jeszcze sporo rzeczy - filmowania nie chcemy wogole, moze tylko troche w kosciele, ale bardzo zalezy nam na dobrym fotografie, najelpiej na dwoch, zeby dalo sie uchwycic rozne sytuacje z roznej perspektywy. Wydaje mi sie ze z tym nie powinno byc problemu. Wiec o groszka walczyc nei bede :)
za to mam klopot z kiecka, nie moge zebrac sie na mierzenie i takie tam. ogladam, ogladam i wszystkie sa na koniec takie same :)

pozdrowienia
my mamy zespol wogole nieznany na weselniku ale powiem tylko ze za wesele i poprawiny placimy 2100zl no i widzialam film z wesela na ktorym grali i uwazam ze sa rewelacyjni

dziewczyny napiszcie jakie macie orkiestry badz dj na weselu?bo ja jakos niewiem na kogo mam sie zdecydowac:)
my teraz jedziemy w czwartek na mazury do mojej rodzinki rozwiezc zaproszenia. a u was jak??

nie no przepraszam moj ukochany zalatwil zespol sam go znalazl i musze powiedziec ze padlam z wrazenia jak ich uslyszalam sa rewelacyjni.

hej dziewczynki!!!
Moj za to ogranicza sie juz tylko do takich podstawowych spraw tzn. do tego co mu powiem ze ma zalatwic :) co musi zobaczyc :) sam raczej nie wychyla sie przed szereg :) bardzo interesowala go natomiast sala, a co do tego ze niby jest jeszce za wczesnie to ja nie mam z nim problemu, bo widzial w ile miejsc dzwonilismy zeby zaklepac cos na wrzesien :) buziaki

do góry