Widok
Cześć Dziewczyny,
Jak tak czytam Wasze wpisy, to ja jestem jeszcze w polu... Mam tylko lokal i jestem w trakcie poszukiwania DJ'a ... A tyle mi jeszcze zostało ... Po DJ'u poszukam fotografa ... A kosciół zostawie sobie na deser, wkońcu troche tych kościołów w 3mieście jest jakby co :D:D:D
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :-)))
Jak tak czytam Wasze wpisy, to ja jestem jeszcze w polu... Mam tylko lokal i jestem w trakcie poszukiwania DJ'a ... A tyle mi jeszcze zostało ... Po DJ'u poszukam fotografa ... A kosciół zostawie sobie na deser, wkońcu troche tych kościołów w 3mieście jest jakby co :D:D:D
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :-)))
Witam i pozdrawiam poświątecznie wszystkie wrześnióweczki!!:)Czas powrócić do rzeczywistości po świętach, co nie zawsze jest łatwe.
Co do fotografa, ja osobiście polecam pana Artura Łastowskiego, bardzo sympatyczny gość i robi naprawdę świetne fotki-tzn jeszcze zależy kto co lubi:). My już go zarezerwowaliśmy na 13 września, ale pozostałe terminy może ma wolne. Pozdrawiam:)
Co do fotografa, ja osobiście polecam pana Artura Łastowskiego, bardzo sympatyczny gość i robi naprawdę świetne fotki-tzn jeszcze zależy kto co lubi:). My już go zarezerwowaliśmy na 13 września, ale pozostałe terminy może ma wolne. Pozdrawiam:)
ja w sumie chętnie bym sie do Was dopisala, bo chcielibysmy date 27,09,2008 , ale przyznam, ze jak widze, ze jest nas tak duzo to nie wiem czy znajde dla nas sale... poki co wszystko zajete... Na ten termin mam moich przyjaciol lub znajomych przyjaciol: kucharza, wizazystke, fotografa... Myslicie, ze mam szanse zdazyc z dj-em i sala na ten termin :>?? :):):) sciskam :)
kurcze z miesiac nie wlazilam na forum a wy juz wszystkie po przymiarkach ?! :) ja zaczne po nowym roku dopiero, pojade do warszawy zeby potwierdzic albo wybic sobie z glowy sukienke, ktora zobaczylam w necie...wiem, ze to glupie ale serio odkad ta mi wpadla w oko to juz zadna inna sie z nia nie rowna :)
wogole to obawiasm sie tego calego przymierzania..
najpeirw mialam wizje, ze zadna kiecka mnie nie poruszy
teraz mam nowy problem - ze w kazdej bede brzydka :))
pozdrawiam wszystkie wrzesnioweczki :)
wogole to obawiasm sie tego calego przymierzania..
najpeirw mialam wizje, ze zadna kiecka mnie nie poruszy
teraz mam nowy problem - ze w kazdej bede brzydka :))
pozdrawiam wszystkie wrzesnioweczki :)
a i owszem masz rację :) ja Ci niestety fotografa nie polecę bo mam ślub w tym samym dniu i już zarezerwowałam go dla siebie :) a fotograf alternatywny też już nie ma wolnej ekipy na ten dzień, radzę Ci żebyś szybko się decydowała bo z terminami jest kruchutko
ja też zamówiłam suknię u polskiego producenta - polsanta, mnie się bardzo podoba choć nie jest super oryginalna
ja też zamówiłam suknię u polskiego producenta - polsanta, mnie się bardzo podoba choć nie jest super oryginalna
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Witam Panny -juz nie dlugo :-)))
my mamy slub 27 wrzesnia:)))))) jestem juz dzis podekscytowana eheh ale napewno nie tyl;ko ja co dziewczyny Mamy zarezerwowane sale kosciol orkiestre kamerzyste mielismy kumpla za fotogr ale podjelismy decyzje ze go jednak nie chcemy jest wielu innych lepszych miejmy nadzieje pomozcie kogo polecacie jestem zalamana fakt ze jeszcze 9 miesiecy ALEEEEEE.... na ostatnia min nikogo nie znajdziemy i wychodze z zalozenia zeby zrobic to jak najszybciej ... pozdrawiam :-)
my mamy slub 27 wrzesnia:)))))) jestem juz dzis podekscytowana eheh ale napewno nie tyl;ko ja co dziewczyny Mamy zarezerwowane sale kosciol orkiestre kamerzyste mielismy kumpla za fotogr ale podjelismy decyzje ze go jednak nie chcemy jest wielu innych lepszych miejmy nadzieje pomozcie kogo polecacie jestem zalamana fakt ze jeszcze 9 miesiecy ALEEEEEE.... na ostatnia min nikogo nie znajdziemy i wychodze z zalozenia zeby zrobic to jak najszybciej ... pozdrawiam :-)
:) witam wszystkie wrześnióweczki :) ja tez zaczęłam juz zwiedzać salony z sukniami - byłam też w Alicji w Tczewie i po wizycie w 2 innych salonach byłam naprawde mile zaskoczona. Ja również wbrew panującym opiniom uważam ze obsługa była bardzo miła. Znalazłam 2 sukienki w których czułam sie tak jak powinna sie czuć panna młoda, ale pochodze jeszcze po kilki salonach dla spokoju sumienia ze wybrałam tą najcudowniejszą ;) a wypożyczenie to tylko 600 zł. Można też kupić sukienki za 2000 - naprawde sliczne - polskiego producenta ms moda - mają naprawde ciekawe wzory.
hej!!!!
Byłam wczoraj w Tczewie w salonie Alicja. Uwazam ze sa tam bardzo mile Panie, nie narzucajace swojej woli :) i przede wszySTkim mnie sluchaly..... Znalazlam tam jedna sukienke ktora moglabym miec...ale to nie byla chyba ta... bylo bardzo ładna ale....mnie nie olsnilo.... poszukiwania trwaja :)
a jak tam u Was dziewczynki, macie juz kupione sukienki? albo chociaz jakies na oku?? :) pozdrawiam :)
Byłam wczoraj w Tczewie w salonie Alicja. Uwazam ze sa tam bardzo mile Panie, nie narzucajace swojej woli :) i przede wszySTkim mnie sluchaly..... Znalazlam tam jedna sukienke ktora moglabym miec...ale to nie byla chyba ta... bylo bardzo ładna ale....mnie nie olsnilo.... poszukiwania trwaja :)
a jak tam u Was dziewczynki, macie juz kupione sukienki? albo chociaz jakies na oku?? :) pozdrawiam :)