Widok
teraz i ja sie pochwale:))) mamy zalatwione tak: termin u ksiedza 6 wrzesnia 2008 godzina 17 parafia sw krzyza we wrzeszczu ,sala na ogrodkach dzialkowych w brzeznie, kucharka. zespol, makijaz, fryzjer( o to sie nie martwie bo to moja branza:)) foto i kamera, no i najwazniejsze!!! wczoraj podpisalam umowe w beauty na suknie model amalia szkoda ze nie ma fotki bo bym wkleila moze ktoras z was byla i widziala;) pozdrawiam
a wlasnie, jak to jest
czy moge te uszycie sukni juz sobie zamowic np na pozniejsszy teramin?
czy musze od razu zaczac szyc po zamowieniu?
demolka - Twoja branza? fajnie masz.. mi wlasnie fryzjerka powiedziala ze ma wolna sobote akurat wiec nie wie czy bedzie w gdansku... ;/ ale kogos mam nadzieje sie znajdzie :D
Dima - ja mysle ze bedziesz nas dopingowac:P
pzdr
czy moge te uszycie sukni juz sobie zamowic np na pozniejsszy teramin?
czy musze od razu zaczac szyc po zamowieniu?
demolka - Twoja branza? fajnie masz.. mi wlasnie fryzjerka powiedziala ze ma wolna sobote akurat wiec nie wie czy bedzie w gdansku... ;/ ale kogos mam nadzieje sie znajdzie :D
Dima - ja mysle ze bedziesz nas dopingowac:P
pzdr
mw suknie możesz zamówić teraz a szyć ją będą później, jeżeli zamówisz w salonie suknie firmy zagranicznej to zaczną ją szyć bodajże jakieś 4 miesiące przed ślubem, ja zamawiałam u polskiego producenta i zaczną mi ją szyć dopiero 2 miesiące przed ślubem :)
też bym może chciała żeby mój luby zobaczył mnie w kreacji przed samym ślubem, ale niestety wyszło inaczej
też bym może chciała żeby mój luby zobaczył mnie w kreacji przed samym ślubem, ale niestety wyszło inaczej
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
No to sie dolacze - my potwierdzilismy 13.09.2008
Narazie jest sala i ksiadz. Makijaz robi moja przyjacioka, wiec z glowy. Wlosami sie nie martwie, za to sukienka tak.
Chyba jest jeszcze spoooro czasu.
Co do reszty, to najbardziej mnie gnebi fakt, ze zadne z nas nie jest z gdanska, chociaz mamy duzo gosci gdanszczan. No i okolice.
Chyba zamiast jakiegos hotelu wynajmiemy autobus co porozwozi ludzi do domu. To chyba nie jest taki zly pomysl...
bedziemy sie informowac :)
Narazie jest sala i ksiadz. Makijaz robi moja przyjacioka, wiec z glowy. Wlosami sie nie martwie, za to sukienka tak.
Chyba jest jeszcze spoooro czasu.
Co do reszty, to najbardziej mnie gnebi fakt, ze zadne z nas nie jest z gdanska, chociaz mamy duzo gosci gdanszczan. No i okolice.
Chyba zamiast jakiegos hotelu wynajmiemy autobus co porozwozi ludzi do domu. To chyba nie jest taki zly pomysl...
bedziemy sie informowac :)
My zaproszenia zaczniemy rozwozić i wysyłać w czerwcu, żeby wszyscy mogli sobie spokojnie załatwić urlop (połowa gości jest z innej cześci Polski)... A co do tego do kiedy mają nam potwierdzić to jeszcze się zastanawiam, bo gdyby potwierdzili tak miesiąc przed ślubem to jeszcze byśmy zdążyli zaprosić kogoś innego na to miejsce...
A z innej beczki... Gdzie zamawiacie ciasta i tort na wesele? Może któraś może polecić dobrą i sprawdzoną kucharkę, która piecze ciasta na wesele, najlepiej z okolic Wejherowa? :)
Pozdrawiam :)
A z innej beczki... Gdzie zamawiacie ciasta i tort na wesele? Może któraś może polecić dobrą i sprawdzoną kucharkę, która piecze ciasta na wesele, najlepiej z okolic Wejherowa? :)
Pozdrawiam :)