Widok

wrześnióweczki 2008 :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki jak tam przygotowania? Jeszcze sporo czasu-tak by się wydawało, ale czas szybko płynie:). Pozdrowionka!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz i ja sie pochwale:))) mamy zalatwione tak: termin u ksiedza 6 wrzesnia 2008 godzina 17 parafia sw krzyza we wrzeszczu ,sala na ogrodkach dzialkowych w brzeznie, kucharka. zespol, makijaz, fryzjer( o to sie nie martwie bo to moja branza:)) foto i kamera, no i najwazniejsze!!! wczoraj podpisalam umowe w beauty na suknie model amalia szkoda ze nie ma fotki bo bym wkleila moze ktoras z was byla i widziala;) pozdrawiam

Nie wiem kto ze mną pójdzie, kumpele nie mają czasu, a mama jest daleko i raczej nie przyjedzie...

Drogie wrześnióweczki!

Jednak ze względu na salę i DJa przesunęliśmy ślub na tydzień wcześniej, czyli teraz jestem sierpnióweczką ;) będę Wam jednak dopingować, bo 30 sierpnia to praiwe jak wrzesień :) pozdrawiam, miłego weekendu!!

a wlasnie, jak to jest
czy moge te uszycie sukni juz sobie zamowic np na pozniejsszy teramin?
czy musze od razu zaczac szyc po zamowieniu?

demolka - Twoja branza? fajnie masz.. mi wlasnie fryzjerka powiedziala ze ma wolna sobote akurat wiec nie wie czy bedzie w gdansku... ;/ ale kogos mam nadzieje sie znajdzie :D

Dima - ja mysle ze bedziesz nas dopingowac:P

pzdr

ja tez tak na poczatku myslalam :) ale pozniej duzo bardziej chcialam zeby mnie zobaczyl :)

A kto za mnie będzie trzymał kciuki ?? ;) ja z tych płaczliwych, jak cały ślub przepłaczę?? pomyślą,że mnie zmusili ;) pozdrowionka!

mw suknie możesz zamówić teraz a szyć ją będą później, jeżeli zamówisz w salonie suknie firmy zagranicznej to zaczną ją szyć bodajże jakieś 4 miesiące przed ślubem, ja zamawiałam u polskiego producenta i zaczną mi ją szyć dopiero 2 miesiące przed ślubem :)

też bym może chciała żeby mój luby zobaczył mnie w kreacji przed samym ślubem, ale niestety wyszło inaczej

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
oo dzieki Salambo !
dobrze wiedziec to moze sie do tych salonow wybiore wczesniej:)

Dima - no jak to kto bedzie trzymal za Ciebie kciuki - no JA :D
heheh:D moge sie nawet pomodlic co bys nie przeplakala i nie czula sie zmuszona :D

milej niedzieli:)

:)

No to sie dolacze - my potwierdzilismy 13.09.2008

Narazie jest sala i ksiadz. Makijaz robi moja przyjacioka, wiec z glowy. Wlosami sie nie martwie, za to sukienka tak.
Chyba jest jeszcze spoooro czasu.
Co do reszty, to najbardziej mnie gnebi fakt, ze zadne z nas nie jest z gdanska, chociaz mamy duzo gosci gdanszczan. No i okolice.
Chyba zamiast jakiegos hotelu wynajmiemy autobus co porozwozi ludzi do domu. To chyba nie jest taki zly pomysl...

bedziemy sie informowac :)
a ja mam już sukienkę zamówioną, szukam teraz kosmetyczki w Słupsku i myślę nad zaproszeniami czy sama ich nie zrobić

dziewczyny, a myslalyscie kiedy nalezy wreczyc lub powysylac zaproszenia???
ile m-cy prze slubem???

ja zaproszenia juz odebrałam w lipcu będę rozdawać i wysyłać

a do kiedy chcesz zeby goscie Ci potwierdzili czy przyjada czy nie????

mam napisane w zaproszeniach że do 24 sierpnia tj 2 tygodnie przed ślubem

My zaproszenia zaczniemy rozwozić i wysyłać w czerwcu, żeby wszyscy mogli sobie spokojnie załatwić urlop (połowa gości jest z innej cześci Polski)... A co do tego do kiedy mają nam potwierdzić to jeszcze się zastanawiam, bo gdyby potwierdzili tak miesiąc przed ślubem to jeszcze byśmy zdążyli zaprosić kogoś innego na to miejsce...
A z innej beczki... Gdzie zamawiacie ciasta i tort na wesele? Może któraś może polecić dobrą i sprawdzoną kucharkę, która piecze ciasta na wesele, najlepiej z okolic Wejherowa? :)
Pozdrawiam :)

Zaproszenia chyba najlepiej rozsylac w czerwcu - kazdy bedzie mial dosc czasu a i nie bedzie za wczesnie. Potwierdzenia 21 dni przed to minimum.
hej!!!
ja tez myslam o czerwcu :) mysle ze bedzie to odpowiedni miesiac :)

ja mam 2 tygodnie przed bo tydzień przed muszę potwierdzić w restauracji

a tak wogole, to co juz macie gotowe?
Jaka kiecka na wrzesien? W sensie jak dla mnie wszystkie sa letnie (bo gole), ale jakies bolerko chyba trzeba mniec?
Jej, jak sobie pomysle ze mam sie ubrac w cos takiego, to sie boje ze mnie ludzie nie poznaja!
do góry