Widok
ja nie biorę już 3 cykle, i cały czas mam inaczej,
lekarz mi powiedział że nawet do pół roku mogą wystepować takie zaburzenia,
jako że prowadzę pomiary termiczne z których wynika, że mam owulację, mam się nie przejmować, ponoć to nie zaszkodzi mi zajśc w ciążę
lekarz mi powiedział że nawet do pół roku mogą wystepować takie zaburzenia,
jako że prowadzę pomiary termiczne z których wynika, że mam owulację, mam się nie przejmować, ponoć to nie zaszkodzi mi zajśc w ciążę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
słuchajcie dziewczyny może któraś z was tak miała ja od 3 czy 4 cyklów nie biorę już tabletek i teraz cykle mi sie trasznie poprzestawiały ostatni miałam 29.czerwca (spóźniony o tydzień ) a teraz to już nie mam chyba za długo ciaża to ostatnia rzecz o jakiej myślę bo nie idziemy na żywioł tylko zabezpieczamy sie i uważamy:) mam sie wybierać do lekarza czy to normalne że tak jest po tabletkach?
ja nic nikomu nie zarzucam :)))))
i nic mi się nie oberwało :))) akurat po mnie jak po kaczce spływają teksty takich Janków itd ... mam niezły ubaw ...
co do relacji ze zdjęciami ... tak, młodzi upubliczniają swoje zdjecia i te zdjecia może skopiowac każdy ... i zrobić z nimi co im się żywnie podoba ... a potem mają pretensje, że ich wizerunek się gdzieś rozpowszechnia bez ich zgody ...
i nic mi się nie oberwało :))) akurat po mnie jak po kaczce spływają teksty takich Janków itd ... mam niezły ubaw ...
co do relacji ze zdjęciami ... tak, młodzi upubliczniają swoje zdjecia i te zdjecia może skopiowac każdy ... i zrobić z nimi co im się żywnie podoba ... a potem mają pretensje, że ich wizerunek się gdzieś rozpowszechnia bez ich zgody ...
papilio1@op.pl
Niestety niektórzy interpretują przepisy iście po aptekarsku... akurat jeśli chodzi o ściąganie z netu, to mój znajomy -- ksiądz!! - chciał wiedzieć czy popełnia kradzież ściągając z netu muzykę. Zapytał o to policjanta, który stwierdził, że ściągnąć taki plik można, nie można go jedynie kopiować i rozpowszechniać (np. sprzedawać w necie płyty z mp3!). Tak samo jest ze wszystkim co jest w sieci. Wklejając zdjęcia trzeba się liczyć z tym, że ktoś je skopiuje... nie wiem o co taki ambaras!
Mysiorka napisał(a):
> Tokio widzę, że mnie bronisz:)
hihi, nie wpadłam na to by kogoś bronić :PPPPP
piszę tylko, że moje sumienie pozwala mi ściagnąć z netu zdjecie i je prywatnie wykorzystać ... umieszczanie w sieci czyiś zdjeć bez pozwolenia to inna troszkę sprawa :)))
gdybym ci wysłała mailem zdjecie z moim wizerunkiem, a ty byś je umieściła np na forum bez mojej zgody mogłaby cię odnaleźć i podac do sądu ... i hmmm ... zrobiłabym to bez skrupułów ... niektórzy nie mają nic przeciwko ujawnianiu się w sieci inni sobei tego nie życzą....
> Tokio widzę, że mnie bronisz:)
hihi, nie wpadłam na to by kogoś bronić :PPPPP
piszę tylko, że moje sumienie pozwala mi ściagnąć z netu zdjecie i je prywatnie wykorzystać ... umieszczanie w sieci czyiś zdjeć bez pozwolenia to inna troszkę sprawa :)))
gdybym ci wysłała mailem zdjecie z moim wizerunkiem, a ty byś je umieściła np na forum bez mojej zgody mogłaby cię odnaleźć i podac do sądu ... i hmmm ... zrobiłabym to bez skrupułów ... niektórzy nie mają nic przeciwko ujawnianiu się w sieci inni sobei tego nie życzą....
papilio1@op.pl
Tokio to ja kradnę, bo śmiałam skopiować sobie zdjęcia zamieszczone na Internecie... Tobie się za mnie oberwało :P dla mnie jak ktoś umieszcza swoją relację ślubną na chodliwych portalach albo swoich stronkach, to godzi się na to- ja nie czerpię z tego żadnej korzyści- więc w czym problem- bo dziewczyna chciała sobie fotkę wydrukować i do albumu wsadzić?