Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gorzej jak mi na ślub wypadnie hehe :)

no i mam dylemat bo chciałabym iśc na solarium a boję sie za dostanę okres ;/

Oj Dziewczyny... przeraża mnie czasem, kiedy wymieniacie doświadczenia na temat antykoncepcji, które są raczej złe niż dobre...

Ten Janek zaczyna mnie wqrzać :/ Tokio zrób coś:P jesteś bardziej doświadczona;) Chyba trzeba go po prostu zignorować ;P

ja też na to liczę :)
kiedyś miałam jak w zegarku, równiutko co 28 dni

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja właśnie odstawiłam plastry Evra. Nie wiem, jak to będzie ;) Zanim zaczełam brać tabletki i plastry miałam bardzo regularne. MOże wróci mi do normy? ;)

Ja jestem zachwycona tabletkami- może cera się jeszcze nie poprawiła, ale świece się mniej i...stanik się zrobił przymały :D:D i zaczynam się sobie podobać;)

ja nie biorę już 3 cykle, i cały czas mam inaczej,
lekarz mi powiedział że nawet do pół roku mogą wystepować takie zaburzenia,
jako że prowadzę pomiary termiczne z których wynika, że mam owulację, mam się nie przejmować, ponoć to nie zaszkodzi mi zajśc w ciążę

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mysiorka ja rozumiem, no ale... przecież nikt nie opisze dziewczynie scenariusza egzaminu, bo to jest indywidualna sprawa. Może jeździ super i tylko jakiś stres ją złapał, a może jeździ beznadziejnie i i tak nie zda... Co to za filozofia - powiedzcie mi co będzie!

Agata no nie bądź taka:P Jakbym zdawała, to też bym się Was popytała o doświadczenia;) Chociaż fakt- podczas egzaminu wbrew pozorom na niewiele rzeczy masz wpływ- bo jak chce cię oblać- to obleje za byle co

słuchajcie dziewczyny może któraś z was tak miała ja od 3 czy 4 cyklów nie biorę już tabletek i teraz cykle mi sie trasznie poprzestawiały ostatni miałam 29.czerwca (spóźniony o tydzień ) a teraz to już nie mam chyba za długo ciaża to ostatnia rzecz o jakiej myślę bo nie idziemy na żywioł tylko zabezpieczamy sie i uważamy:) mam sie wybierać do lekarza czy to normalne że tak jest po tabletkach?

Swoją drogą... wkurzył mnie ten wątek "prawo jazdy"... i pytanie: "czego się wystrzegać gdzie jeżdżą jakie pytania zadają itd. itp."... :/ Jak to czego się wystrzegać? :/ Głupoty... :/

dokładnie, a te zdjęcia są umieszczone w sieci za zgodą obu stron:) Poza tym każdy mógłby na nich być, bo nie widać twarzy :P

ja nic nikomu nie zarzucam :)))))

i nic mi się nie oberwało :))) akurat po mnie jak po kaczce spływają teksty takich Janków itd ... mam niezły ubaw ...

co do relacji ze zdjęciami ... tak, młodzi upubliczniają swoje zdjecia i te zdjecia może skopiowac każdy ... i zrobić z nimi co im się żywnie podoba ... a potem mają pretensje, że ich wizerunek się gdzieś rozpowszechnia bez ich zgody ...

papilio1@op.pl
dokładnie! Muzykę sobie ściągasz, ale nie możesz jej sprzedawać i tyle. A ktoś tu się wczuł w rolę strażnika teksasu i wjeżdża na ludzi, bo fotkę na forum wkleili... Lepiej zając się tymi, co rozpowszechniają masowo świństwa i zbijają na tym kokosy

Niestety niektórzy interpretują przepisy iście po aptekarsku... akurat jeśli chodzi o ściąganie z netu, to mój znajomy -- ksiądz!! - chciał wiedzieć czy popełnia kradzież ściągając z netu muzykę. Zapytał o to policjanta, który stwierdził, że ściągnąć taki plik można, nie można go jedynie kopiować i rozpowszechniać (np. sprzedawać w necie płyty z mp3!). Tak samo jest ze wszystkim co jest w sieci. Wklejając zdjęcia trzeba się liczyć z tym, że ktoś je skopiuje... nie wiem o co taki ambaras!

Mysiorka napisał(a):

> Tokio widzę, że mnie bronisz:)

hihi, nie wpadłam na to by kogoś bronić :PPPPP
piszę tylko, że moje sumienie pozwala mi ściagnąć z netu zdjecie i je prywatnie wykorzystać ... umieszczanie w sieci czyiś zdjeć bez pozwolenia to inna troszkę sprawa :)))

gdybym ci wysłała mailem zdjecie z moim wizerunkiem, a ty byś je umieściła np na forum bez mojej zgody mogłaby cię odnaleźć i podac do sądu ... i hmmm ... zrobiłabym to bez skrupułów ... niektórzy nie mają nic przeciwko ujawnianiu się w sieci inni sobei tego nie życzą....

papilio1@op.pl
Tokio to ja kradnę, bo śmiałam skopiować sobie zdjęcia zamieszczone na Internecie... Tobie się za mnie oberwało :P dla mnie jak ktoś umieszcza swoją relację ślubną na chodliwych portalach albo swoich stronkach, to godzi się na to- ja nie czerpię z tego żadnej korzyści- więc w czym problem- bo dziewczyna chciała sobie fotkę wydrukować i do albumu wsadzić?

W tym sandruni :P o fotografii ;)

Tokio widzę, że mnie bronisz:) Nie chciało mi się tam odpowiadać na tamte posty... ale widzę, że nasza Waleczna to zrobiła:)

coś tam do fotografów :)

hihi, ale uprzedzam .. jestem nieobyta, niekulturalna i wogule kradnę :)))))

ps: o zołzie zapomniał :)

papilio1@op.pl
do góry