Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salambo to by była heca!! :D

Czytałyście tą notatkę o "Parkowej"? Jaka masakra :/ :/ A komentarze jeszcze ciekawsze...
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=29141

Chociaż jestem mało aktywna dzisiaj też z przjmnością powiem Wam Dzień dobry :-)

Ja bym się poddała... wyraźnie lekceważą klienta... Jak nie chcą moich pieniędzy, to nie.

kasiad witamy :D :]

a 6 września ma równy miesiąc do ślubu! stresik ;];]

ewaaa42 chyba 6 sierpnia :P

My mieszkamy w Orlexie w Wejhu na Przemysłowej... mamy mieszkanie narożne 46m2 i za 4 okna + 1 duże balkonowe zapłaciliśmy ok. 500 zł. już z przesyłką :) Rolety bardzo dobre z tymi systemami co się montuje, zeby były przy ramie... nie wiem jak to się fachowo nazywa ;) Poszukaj sobie na allegro uzytkownika "tomy-rzeszow"... ma bardzo bogata ofertę, a wszystkie rolety robi indywidualnie na wymiar. A czas oczekiwania od momentu zamówienia do momentu jak mieliśmy je w domu to niecały tydzień! No i najlepsze, ze jak się pomyliliśmy z jedną roletą, bo podaliśmy za duzy wymiar to bez problemu mogliśmy mu to odesłać i nam poprawił i przesłał, ale to już oczywiście na nasz koszt :)

Też mam ochotę się poddać, za każdym razem jak dzwonię domagam się kolejnej zniżki za kolejne dni... i teraz co ja mam niby przełożyć, żeby umówić rolety? dentystę, makijaż próbny, szukanie butów ślubnych, odebranie sukni, zabieg w szpitalu?? szlag mnie trafia.... dziś powiem- jedyny termin sobota 8.00

To oni powinni się dostosować a nie Ty! Po takiej zwłoce to już bym nic nie przekładała a sama narzuciła termin.

zastanowię się jak będę po rozmowie dzisiejszej... jeżeli nic nie wskuram, to zrezygnuję... tylko nie wiem jak to wymierzyć:( no i na montaż nie ma czasu, trzeba jeszcze tyle w mieszkaniu zrobić... po montować drzwi, listwy, pomalować kuchnię itd.

nie no agatko dobrze napisałam dziewczyny ślubujące 6 września został nam tylko miesiąc :)

Wiem Agata... ja już tam się wykłócam prawie każdego dnia:( Może lepiej kupić karnisze i zrobić firanki...

komentarze zawsze są ciekawe,
czytam je zawsze z przyjemnością :)
same polskie cechy wyłażą jak ludzie zaczynają komentować bieżące wydarzenia, czasami zwyczajnie mi wstyd

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Aaaaa... :D chodziło mi o to, że od 6 sierpnia do 6 września macie równy miesiąc :P Źle przeczytałam ;)

Żeby tylko dziewczyny mające tam wesela niczego takiego nie doświadczyły... bo to byłby koszmar :/

dziewczyny w jakiej formie macie podziękowania dla gości - ja chciałam takie pudełeczka z pralinkami z tym że nie chce kupować na allegro tylko tak "na żywo"

doczytałam ze w domu czekolady są takie podziękowania do kupienia ale to jest gdynia nie wiecie czy w gdańsku taki gotowy zestaw pudełko +czekoladka mogę gdzieś dostać (i ew. jaka cena)

Mysiorka - co do meirzenia do pestka :) Wszystko na jego stronie jest dokłądnie opisane... dziecko by to zrobiło :) A co do montażu to też nic trudnego i nei zajmuje dużo czasu... my w naszym mieszkaniu robiliśmy prawie wszystko sami i mamy z tego niezłą satysfakcję :)

zdaje mi się że widziałam coś takiego w Marasce na Długiej

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
No my też robimy wszystko sami w mieszkaniu i dlatego to tak długo idzie- Mój pracuje od 7 do 17, jak wraca nie ma siły walczyć w mieszkaniu. Na wieść o samodzielnym montowaniu rolet- nie był zadowolony. My już oboje nie mamy siły, a on w szczególności ma dość mieszkania w takich warunkach:(

ewaaa42 my robimy podziękowanie w formie pisemnej. Każdemu po ślubie wyślemy podziękowanie i każdy dostanie nasze zdjęcie. Na weselu żadnych podziękowań dla gości nie będzie.

do góry