Widok
My mieszkamy w Orlexie w Wejhu na Przemysłowej... mamy mieszkanie narożne 46m2 i za 4 okna + 1 duże balkonowe zapłaciliśmy ok. 500 zł. już z przesyłką :) Rolety bardzo dobre z tymi systemami co się montuje, zeby były przy ramie... nie wiem jak to się fachowo nazywa ;) Poszukaj sobie na allegro uzytkownika "tomy-rzeszow"... ma bardzo bogata ofertę, a wszystkie rolety robi indywidualnie na wymiar. A czas oczekiwania od momentu zamówienia do momentu jak mieliśmy je w domu to niecały tydzień! No i najlepsze, ze jak się pomyliliśmy z jedną roletą, bo podaliśmy za duzy wymiar to bez problemu mogliśmy mu to odesłać i nam poprawił i przesłał, ale to już oczywiście na nasz koszt :)
Też mam ochotę się poddać, za każdym razem jak dzwonię domagam się kolejnej zniżki za kolejne dni... i teraz co ja mam niby przełożyć, żeby umówić rolety? dentystę, makijaż próbny, szukanie butów ślubnych, odebranie sukni, zabieg w szpitalu?? szlag mnie trafia.... dziś powiem- jedyny termin sobota 8.00
dziewczyny w jakiej formie macie podziękowania dla gości - ja chciałam takie pudełeczka z pralinkami z tym że nie chce kupować na allegro tylko tak "na żywo"
doczytałam ze w domu czekolady są takie podziękowania do kupienia ale to jest gdynia nie wiecie czy w gdańsku taki gotowy zestaw pudełko +czekoladka mogę gdzieś dostać (i ew. jaka cena)
doczytałam ze w domu czekolady są takie podziękowania do kupienia ale to jest gdynia nie wiecie czy w gdańsku taki gotowy zestaw pudełko +czekoladka mogę gdzieś dostać (i ew. jaka cena)