Widok

x WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 575 x

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się Dziewczyny po przerwie, wreszcie oddałam to mordercze tłumaczenie ;)

raz jeszcze bardzo Was przepraszam za nieobecność, naprawdę nie dałabym rady, od piątku tłumaczyłam non-stop :(
następnym razem na pewno będę i mam nadzieję, że to będzie niedługo :)

miłego dnia i niech praca szybko mija :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
komorowski 45,7%, kaczyński 33,2%

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ja też dzisiaj jadę na wybory... przy okazji sobie pochodzę po sklepach:)
image
image
daria zdawaj te egzaminy i z glowy ;) powodzenia ;)

Dzień Dobry niedzielnie :)
Ja oczywiście też idę na wybory, a miło zaskoczyła mnie dzisiejsza pogoda, bo w prognozach mówili, że bedzie pochmurno i nie za ciepło, a tu za oknem słoneczko i to nieźle grzeje, oby tak zostało.
Miłej niedzieli zołzy :)
image

Silje powodzenia na egzaminach!

Ja idę na wybory po pracy, chciałabym żeby II tury nie było bo znów przyjdzie nam zostawać po godzinach i pracować w weekend...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
dzień dobry dziewczyny :) wy już też na nogach od rana :) która wybiera się na wybory? ja idę koniecznie, oby ten głos coś dał ;) a tak w ogole przed chwilą bylam na dworzu - pięknie jest!!! czyste słońce i już 17 stopni - w rumi ;)

Dzien dobry!

U mnie niedziela też będzie pracowita, za chwilę zmykam na uczelnię (mam dzisiaj 4 egzaminy :/), więc do 19:30 będę się dokształcać, a wieczorkiem mamy zaplanowane spotkanko z przyjaciółmi...

A ja nie mogę głosować, nie zdążyłam wybrać się do UM w Gwo po zaświadczenie, czego bardzo żałuję... :(

Melopomena, dzięki za podpowiedź, kiedyś stosowałam Tantum Verde, i rzeczywiście jest dobry! :))

Miłej niedzieli!! :)))
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
witajcie :) ja dziś lud roboczy już w pracy...

miłej niedzieli bo moja miła nie będzie na pewno, że choć wczoraj miałam dość udany dzień :)
Aaa Silje polecam Ci Tantum Verde w sprayu do gardełka uratowało mi to życie kiedy miałam angine,polecam na wszystkie bóle gardziełka,kosztuje coś ok.20zl z tego co pamiętam ale warto i na długo starcza.
image
Cześć dziewczynki:)
ja dziś cały dzień w domku sprzątałam i przygotowywałam balkon na sezon letni:) powiesiłam maty bambusowe,lampki solarne,kwiatki,zioła,krzesełka umyłam i jest pieknie-można odpoczywać:) poza tym psa wyprałam i dziś było wielkie czesanie:) zrobiłam dukanowe zimne nóżki i deserek na jutro jogurtowy a teraz wreszcie poległam na fotelu z nogami do góry i jem serniczek oczywiście dukanowy:)dziekuje za miłe słowa odnosnie moich zgubionych kg:) to miłe i motywujące:)
zimno dziś jak piorun a chciałam iśc na kijki ale jak tak wieje to mi się odechciało:)
Dziewczyny jeżdzi lub jeżdziła któraś Renault? faktycznie tak się często psuja?i części rzekomo drogie?
miłej nocki i niedzieli życzę-jutro idę wrzucić głos bom nie tchórz:)))
image
Cześć wieczornie! ;)

U nas nadal intensywnie, i kurczę coś pobolewa mnie gardło po tych naszych podrożach - kupiłam sobie dzisiaj ziołowe tabletki do ssania i mam nadzieję, że przejdzie :)
Ponadto śpiaca jestem, od jakiś dwóch tygodni wstaję codziennie, a to 3, a to 4, spać idę po 23, albo 24 i tak ciągle...

Litwa jest przepiękna! W ogóle wschód Europy jest cudowny, i ludzie trochę jej nie doceniają...

image
Dzień Dobry sobotnio :)
Ja zaraz zmykam na zakupy, a później jak wróce pomysle o jakimś sprzątaniu, chociaż po ciężkim tygodniu mam strasznego lenia :)
image

dzień dobry dziewczyny, witam się weekendowo :) ja też gratuluję zrzucenia tylu kg..ja właśnie szukam kogoś kto chciałby ze mną pobiegać, pojezdzic na rowerze itd....
ja mam dziś intensywnie bo muszę świadectwa wypisać, przygotować dokumenty do poradni psychologiczno-pedagogicznej, pomóc koledze napisać jego teczę na awans zawodowy, zrobić obiad, posprzatac...także sporo dziś tego :)

a co do wakacji, to mieliśmy jechać do Turcji albo na Litwę i Ukrainę, ale niestety stwierdziliśmy, że te pieniądze lepiej zainwestować w budowę a nie w wakacje..

no nic, to ja powoli wstaję :)

miłego weekendu dziewczynki :)

ja dziś jadę zapłacić za nasze wczasy, pomierzyć jeszzce sukienki i do siebie na chwilkęm podlać roślinki, troszkę posprzątać kurze w domku :)
Witam weekendowo dziewczyny :)
Oj nie było mnie chwilke, ale cały tydzień taka zabiegana byłam, że tylko Was podczytywałam, ale nie było czasu, żeby wtracić słówko. Na szczęście już piątek i dwa dni oddechu, uff :)
Dziewczyny super te Wasze urlopy, łał Riwiera Turecka, Costa Brava, Turcja, moge tylko pomarzyć :P My tydzień urlopu napewno spędzamy na działce nad jeziorkiem, a drugi tydzień chcielibyśmy pojechać do Zakopanego, ale zobaczymy co z tych planów wyjdzie.
Melpomena witamy po długiej nieobecności i gratuluje skutków diety, ach mi też, by się przydała, ale jak narazie to korzystam z lata tzn. grille, kebaby i zapiekanki w Gdyni po wieczornym spacerku, lody i inne pyszności. Może na jesień się zmobilizuje :)
Teraz siedzimy z moim M. i oglądamy mecz, oczywiście przy piwku i chipsach :P
Miłego weekendu zołzy :*
image

ostatnio oglądałam jakiś mecz i byłam bardzo zawiedziona bo na końcu jak ściągają koszulki to się okazało, że mieli na sobie i podkoszulki ;/ nie wiem czy wyraziłam się jasno...
image
image
Ufff, dopiero weszłam do domu - wyjeździłam się w tym tygodniu, że hoho... U nas nadal pracowicie i w biegu! :) Już tylko 5 dni i wyjeżdżamy!

image
a pewnie wpdadajcie, tyle ze to impreza kolegi ale kolega goscinny:-)
ma rzutnik i wielki bialy ekran, szkoda ze nie graja z brazylia bo bym sobie tych przystojniaczkow w duzym wymiarze poogladala, ale moze i dobrze ze nie bo gdyby przegrali to mialabym zalobe.
A Niemcy przegrywaja i dobrze im tak, kibicuje Serbii.
image

image
Hej wszystkim:)
Asiiek bardzo dziekuję,walcze z waga chociaż na Dukanie to naprawde sama przyjemnośc co chwile odkrywam nowe przepisy i to smakowite:)w zyciu bym nie pomyślała,że ja moge tyle schudnąć skoro całe życie miałam za przeproszeniem wielki tyłek:)

Fajne macie plany wakacyjne,ja nie wiem kiedy urlop wziać w sierpniu bym chciała ale nie wiem czy uda mi się odłożyć coś na wyjazd chcoiaż na tydzien za granice to bym wolała we wrzesniu jechac z powodu upałów a jak nie to chciałabym w sierpniu w polske gdzieś chociaż,ale wiem,ze będzie urwanie głowy bo przenosimy sie obok i powstawac będzie na naszym miejscu centrum zabaw dla dzieci,także pracowicie będzie:)
a jeszcze w lipcu kupuje auto nareszcie i nie moge sie doczekać,a
tak sie panicznie boję zacząc jezdzic po 1,5 roku prawie,ze nawet sobie nie wyobrażacie:) w dodatku wszyscy mi mówią,ze nie mam kupowac Renault Scenica bo to francuz i każdy co innego doradza,takze wesoło mam:)
Walerka zabierz mnie:) ja tez bym sobie pooglądała:)
image
hehe fajnie walerka ;)

no to przyjemnego oglądania meczu...;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry