Widok
x WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 575 x
witam się Dziewczyny po przerwie, wreszcie oddałam to mordercze tłumaczenie ;)
raz jeszcze bardzo Was przepraszam za nieobecność, naprawdę nie dałabym rady, od piątku tłumaczyłam non-stop :(
następnym razem na pewno będę i mam nadzieję, że to będzie niedługo :)
miłego dnia i niech praca szybko mija :)
raz jeszcze bardzo Was przepraszam za nieobecność, naprawdę nie dałabym rady, od piątku tłumaczyłam non-stop :(
następnym razem na pewno będę i mam nadzieję, że to będzie niedługo :)
miłego dnia i niech praca szybko mija :)
nooo na pewno będzie okazja :) Walerko, a Ty na jak długo będziesz w Polsce? i kiedy?
w kontekście zapracowania jeszcze ten tydzień jest ciężki, bo tłumaczenie wprawdzie oddane i chwilowo nie mam nic pilnego, ale jest wystawianie ocen w szkole o oczywiście tysiąc poprawek do sprawdzania, a do tego mamy jeszcze 20lecie i kupę przygotowań...
Michałowa, to super, że Twoje baby ładnie rośnie :) nadal chodzisz do dra Czecha rozumiem?
w kontekście zapracowania jeszcze ten tydzień jest ciężki, bo tłumaczenie wprawdzie oddane i chwilowo nie mam nic pilnego, ale jest wystawianie ocen w szkole o oczywiście tysiąc poprawek do sprawdzania, a do tego mamy jeszcze 20lecie i kupę przygotowań...
Michałowa, to super, że Twoje baby ładnie rośnie :) nadal chodzisz do dra Czecha rozumiem?
witam sie czwartkowo ;)
miałam okropna noc....przez katar alergiczny wrrrr niech te trawy przestaną juz pylić bo mnie wykonczą...najśmieszniejsze jest to,ze rodzice mieszkają na obrzezach miasta gdzie traw i zbóz - na które jestem uczulona jest pełno, wiec zawsze to ciezko znosiłam..teraz mieszkam w mieście i dalej życ nie moge ...tabsy nie działają ;/
miałam okropna noc....przez katar alergiczny wrrrr niech te trawy przestaną juz pylić bo mnie wykonczą...najśmieszniejsze jest to,ze rodzice mieszkają na obrzezach miasta gdzie traw i zbóz - na które jestem uczulona jest pełno, wiec zawsze to ciezko znosiłam..teraz mieszkam w mieście i dalej życ nie moge ...tabsy nie działają ;/
Asiiek współczuje, ja normalnie też już mam o tej porze alergię i to silną, ale jakoś w tym roku nie mam i nie wiem o co chodzi? tzn. cieszę się, ale jeśli ona przyjdzie potem w lipcu i sierpniu to się załamię nerwowo!
a ja dziś i jutro zostaje w pracy dłużej bo skreślamy listy wyborcze no i w niedzielę idę na 5 rano do pracy, co za masakra!
a ja dziś i jutro zostaje w pracy dłużej bo skreślamy listy wyborcze no i w niedzielę idę na 5 rano do pracy, co za masakra!
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
helou Kolezanki,
witam jesiennie, nie uwierzycie jaka fatalna pogode maamy w Makaronowie, normalnie listopad.
Wczoraj wieczorem tak mocno padal deszcz, ze myslalam ze nadszedl koniec swiata. Do tego bylam sama w domu, bo mezus w delegacji.
A na jutro zaplanowalismy wyjazd nad morze - nie widze tego dobrze....
witam jesiennie, nie uwierzycie jaka fatalna pogode maamy w Makaronowie, normalnie listopad.
Wczoraj wieczorem tak mocno padal deszcz, ze myslalam ze nadszedl koniec swiata. Do tego bylam sama w domu, bo mezus w delegacji.
A na jutro zaplanowalismy wyjazd nad morze - nie widze tego dobrze....
oj floraska to niefajnie, dobrze, że u nas choć w miarę ok ostatnio :)
Michalowa już patrze :)
Michalowa już patrze :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl