Widok

x WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 575 x

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się Dziewczyny po przerwie, wreszcie oddałam to mordercze tłumaczenie ;)

raz jeszcze bardzo Was przepraszam za nieobecność, naprawdę nie dałabym rady, od piątku tłumaczyłam non-stop :(
następnym razem na pewno będę i mam nadzieję, że to będzie niedługo :)

miłego dnia i niech praca szybko mija :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha rozumiemy i witam z powrotem. w koncu do watek dla zapracowanych jak by nie bylo.
image

image
Spokojnie Ja-dwisiu, wiemy jaka jesteś zapracowana. Nie miałyśmy pretensji ;-) Tylko szkoda wielka, że się nie poznałyśmy. Ale liczę na to, że jeszcze będzie okazja ;-).
ale mi sie dzisiaj czas dłuuuuuuzy................ja juz chce do domku !
nooo na pewno będzie okazja :) Walerko, a Ty na jak długo będziesz w Polsce? i kiedy?

w kontekście zapracowania jeszcze ten tydzień jest ciężki, bo tłumaczenie wprawdzie oddane i chwilowo nie mam nic pilnego, ale jest wystawianie ocen w szkole o oczywiście tysiąc poprawek do sprawdzania, a do tego mamy jeszcze 20lecie i kupę przygotowań...

Michałowa, to super, że Twoje baby ładnie rośnie :) nadal chodzisz do dra Czecha rozumiem?
witam sie czwartkowo ;)
miałam okropna noc....przez katar alergiczny wrrrr niech te trawy przestaną juz pylić bo mnie wykonczą...najśmieszniejsze jest to,ze rodzice mieszkają na obrzezach miasta gdzie traw i zbóz - na które jestem uczulona jest pełno, wiec zawsze to ciezko znosiłam..teraz mieszkam w mieście i dalej życ nie moge ...tabsy nie działają ;/
Asiiek współczuje, ja normalnie też już mam o tej porze alergię i to silną, ale jakoś w tym roku nie mam i nie wiem o co chodzi? tzn. cieszę się, ale jeśli ona przyjdzie potem w lipcu i sierpniu to się załamię nerwowo!

a ja dziś i jutro zostaje w pracy dłużej bo skreślamy listy wyborcze no i w niedzielę idę na 5 rano do pracy, co za masakra!
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
witam:) a to już w tą niedzielę? Jak ten czas leci... a ja mam dzisiaj wolne - jak fajnie...
image
image
a co do alergii to też już nie mogę z tym swoim kichaniem... a nawet nie wiem na co jestem uczulona ;/
image
image
ja na trawy i zboża jestem uczulona....i zeby było smieszniej całe życie za płotem miałam pola zbóż hihi

Mar-chew zrób sobie testy ;)
po porodzie oczywiscie hihi
w ogóle to za chwile jadę z moją kotką do weterynarza - zaczynam się denerwować za nią;P ciekawa jestem jak ona się zachowa...
image
image
Cześć!

Ja-dwisiu, chodzę już do innego lekarza. Ale też fajnego :)
helou Kolezanki,
witam jesiennie, nie uwierzycie jaka fatalna pogode maamy w Makaronowie, normalnie listopad.
Wczoraj wieczorem tak mocno padal deszcz, ze myslalam ze nadszedl koniec swiata. Do tego bylam sama w domu, bo mezus w delegacji.
A na jutro zaplanowalismy wyjazd nad morze - nie widze tego dobrze....
no to radze zabrac ciepłe polary...i ciezkie buty co was ten wiatr nad morzem nie porwie hihi
Hej Floraska! U nas ładnie w sumie.

Karola, wysłałam ci biznesowego maila ;-).
Nad to morze jedziemy sie opalac i kapac, inaczej nie widze sensu. Dlatego wyczekuje poprawy pogody do jutra! :-)
oj floraska to niefajnie, dobrze, że u nas choć w miarę ok ostatnio :)

Michalowa już patrze :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
kotka była dzielna - tylko jak psy usłyszała to zaczęła drżeć ze strachu... za to pani prawie zemdlała...
image
image
i jeszcze zostawiłam wszystkie dokumenty kota u weterynarza ;/ muszę się wrócić - ale najpierw coś zjem - bo może cukier mi spadł...
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

otworzyć firmę ?? (37 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry