Widok
oryginalny prezent na ślub???
Witam, mam problem za niecały miesiąc idziemy z mężem na wesele jego kuzynki i mam problem oczywiście z prezentem.
Wiem że najlepiej dać kasę, ale chciałabym jednak coś kupić żeby mieli pamiątkę. Problem w tym że "młodzi " mieszkają już na swoim od jakiegoś roku - całkiem nieźle im się powodzi więc zapewne sprzęt kuchenny odpada a poza tym to takie standardowe :)
Macie może jakiś pomysł na coś fajnego i oryginalnego??
Pozdrawiam
Wiem że najlepiej dać kasę, ale chciałabym jednak coś kupić żeby mieli pamiątkę. Problem w tym że "młodzi " mieszkają już na swoim od jakiegoś roku - całkiem nieźle im się powodzi więc zapewne sprzęt kuchenny odpada a poza tym to takie standardowe :)
Macie może jakiś pomysł na coś fajnego i oryginalnego??
Pozdrawiam
My dostalismy piekna posciel, do kolory naszej sypialni--boska;)...Mi sie bardzo podobalo, pieniadze sa ok, ale fajnie i tak cos dotac , szczegolnie od znajomych:)....Dowiedz sie jaka maja koldre i poduszki i jaki kolor sypialni...Mysle ze to fajny prezent i taki"przystepny cenowo"...Zalezy tez ile chcesz przeznaczyc na prezent???
ja idę na wesele brata za miesiąc i kombinuje kombinuje!i właśnie tez wymyśliłam posciel!aha ja ze swej byłą bardzo zadowolona!ale też myślałam o np kompletach ręczników!duży i mały np.bezowe dla niej i brązowe dla niego!:)
albo 2 grube mięciutkie szlafroki:)
jeszcze nie wiem co kupimy ale coś z tych pomysłów!
albo 2 grube mięciutkie szlafroki:)
jeszcze nie wiem co kupimy ale coś z tych pomysłów!
My tez dostaliśmy sporo prezentów, a jeden z najfajnieszych to komplet sztućcy na 12 osób, oprócz widelcy, noży , łyżek i łyżeczek są widelczyki do ciasta, różne łyżki, łychy itd. Jest piękny a nigdy bym sobie tego nie kupiła,bo wiadamo, zawsze jest coś pilniejszego ;-) tylko, że to dość drogi wydatek i nie wiem ile kasy możesz przeznaczyć. Dal mnie prezent trafiony w 10!
A moze taką zabawną pościel a do tego wielgasne pudło ładnie zapakowane pod kościół a w nim balony z helem ?????

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ja dałam taką pamiątkę z dedykacją http://www.artess.pl/sklep/metalizacja-przedmiotow-miedziowanie-galwanizacja/79-slub-prezenty-prezenty-na-slub-oryginalne-prezenty-na-slub.html
+ koperta z pieniazkami
znajomi byli zadowoleni do dzis maja na komodzie ta pamiatke. cenowo w porzadku.
+ koperta z pieniazkami
znajomi byli zadowoleni do dzis maja na komodzie ta pamiatke. cenowo w porzadku.