Widok

oryginalny prezent na ślub???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam problem za niecały miesiąc idziemy z mężem na wesele jego kuzynki i mam problem oczywiście z prezentem.
Wiem że najlepiej dać kasę, ale chciałabym jednak coś kupić żeby mieli pamiątkę. Problem w tym że "młodzi " mieszkają już na swoim od jakiegoś roku - całkiem nieźle im się powodzi więc zapewne sprzęt kuchenny odpada a poza tym to takie standardowe :)
Macie może jakiś pomysł na coś fajnego i oryginalnego??
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dałam taką pamiątkę z dedykacją http://www.artess.pl/sklep/metalizacja-przedmiotow-miedziowanie-galwanizacja/79-slub-prezenty-prezenty-na-slub-oryginalne-prezenty-na-slub.html
+ koperta z pieniazkami
znajomi byli zadowoleni do dzis maja na komodzie ta pamiatke. cenowo w porzadku.
My dostaliśmy kufer po brzegi wypełniony ryżem. W środku była ukryta kartka z życzeniami.

image

ja znalazłam na allegro jeszcze taka pościel

http://www.allegro.pl/item332338031__posciel_prezent_na_slub_slubny_od_primasorti.html

Świetne :))) Dzięki za pomoc.Jesteście prawdziwą kopalnią pomysłów :))))
Hej. Ja polecam elektroniczną ramkę na zdjęcia. Nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale napewno wiecie o co chodzi-wgrywa się tam cyfrowe zdjęcia, filmiki tez chyba można. Nie wiem w jakiej cenie ma być prezent, ale na allegro widziałam fajne ramki już od ok. 300zł.
aj sorki nie doczytałam ze prezent ma byc oryginalny;)no to reczniki,posciel i komplet kawowy odpada;)ps ten ostatni to musisz miec podobny gust do slubujacych bo inaczej bedzie to starsznie uciazliwy prezent:)

image

a ja dałam kase ale w orginalnym opakowaniu zaraz poszukam fotki i wkleje

a my dostalismy komplet kawowo-deserowy lubiany biały malowany recznie-rewelacja!!!!i jedyny taki na całym swiecie;P...a ostatnio kupowalismy znajomej komplet reczników grubych fajnych:),teraz idziemy i chyba to samo..bo jednka reczników nigdy za wiele szczególnie takich rewelacyjnych jakosciowo

My tez dostaliśmy sporo prezentów, a jeden z najfajnieszych to komplet sztućcy na 12 osób, oprócz widelcy, noży , łyżek i łyżeczek są widelczyki do ciasta, różne łyżki, łychy itd. Jest piękny a nigdy bym sobie tego nie kupiła,bo wiadamo, zawsze jest coś pilniejszego ;-) tylko, że to dość drogi wydatek i nie wiem ile kasy możesz przeznaczyć. Dal mnie prezent trafiony w 10!
A moze taką zabawną pościel a do tego wielgasne pudło ładnie zapakowane pod kościół a w nim balony z helem ?????
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo takie cus
image
Bardzo ładne i fajny prezent jak dla mnie****

Hihi :) też coś podobnego dostałam, tylko inaczej zapakowane, tzn nie w wiklinie.
Też bardzo fajne :)

moze cos takiego, 2 reczniki i 2 szlafroki
image
ten album - to coś zbliżonego do tego:

http://www.allegro.pl/item360512150_wyjatkowy_album_skrzynia_na_zdjecia_200_zdjec.html

ja idę na wesele brata za miesiąc i kombinuje kombinuje!i właśnie tez wymyśliłam posciel!aha ja ze swej byłą bardzo zadowolona!ale też myślałam o np kompletach ręczników!duży i mały np.bezowe dla niej i brązowe dla niego!:)
albo 2 grube mięciutkie szlafroki:)
jeszcze nie wiem co kupimy ale coś z tych pomysłów!

Ja dostałam w prezencie ślubnym piekny, drewaniny album ślubny. W sumie to taka otwierana skrzynia, która w środku ma 10 małych albumików. W sumie 200 zdjęć. Dodatkowo na przodzie jest wygrawerowana tabliczka z piękną sentencją i informacją od kogo dla kogo :)
Bardzo się z niego ucieszyliśmy!

moja koleżanka dostała w prezencie ślubnym bony z Ikei :) kupili sobie za nie póxniej to co chcieli

A ja dostałam 7 kompletów pościeli! I te "7" to już przegięcie ;p

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry