Widok
złamany palec w pracy
WITAM WSZYSTKICH TYDZIEN TEMU ZŁAMAŁEM PALEC W PRACY PODCZAS ROZŁADUNKU JAK TO FACHOWO SIE NAZYWA ZŁAMANIE PALICZKA PALCA 5 LEWEJ REKI JESTEM UBEZPIECZONY I DO TEGO PLACE DODATKOWE UBEZPIECZENIE PZU W KWOCIE OK 50 ZL JESLI KTOS SIE NA TYM ZNA TO NIECH NAPISZE CZY WARTO SIE STARAC O JAKIES ODSZKODOWANIE CZY NIE ZAWRACAC SOBIE TYM GŁOWY BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA PODPOWIEDZI KTORE MI POMOGA PODIAC DECYZJE
Moim zdaniem i z doświadczenia - warto zawsze! W końcu po to płacimy ubezpieczenia, że w momencie kiedy jest potrzeba, to z tego skorzystać! Taki jest mój punkt widzenia. Właściwie to nie są jakieś skomplikowane sprawy, które trzeba w związku z tym załatwić, więc - warto! W końcu to idzie z Twoich pieniędzy.
moj tata zlamal sobie paliczekw prawej rece w palcu wskazujacym. bylo to paaaare ladnych lat temu a pamietam ze odszkodowanie dostal calkiem pokazne, takze tak jak mowi Agata, skoro placisz skladki, a do tego dobrowolnie to chyba wlasnie na taki wypadek jak ten. Oczywiscie, ze starac sie o odszkodowanie.