Widok

zrzucamy kilogramy :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Robicie cos kwestii nadprogramowych kilogramow? Jakie macie metody, sprawdzone i wyprobowane? Ile udalo sie wam zrzucic przed slubem?
Potrzebuje inspiracji, bo choc sobie obiecalam ze od Nowego Roku... bla bla bla ... to jakos nie udaje mi sie dotrzymac tego postaniowienia...
Jak jest u was?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TYLKO DLA FORUMOWICZEK Z PORTALU TROJMIASTO.PL PRZYGOTOWALISMY 10 % RABAT NA WSZYSTKIE ZABIEGI Z CENNIKA

Salon Odnowy Biologicznej "MIASTO PIĘKNA
" istnieje od kwietnia 2007 roku. Mieścimy się w samym centrum Gdyni, przy ul. Starowiejskiej 54/3.

Dla naszych klientów mamy do dyspozycji 5 nowocześnie wyposażonych gabinetów zabiegowych i oferujemy szeroką gamę usług indywidualnie dobranych do potrzeb i oczekiwań klienta - zabiegi zarówno na ciało jak i twarz.
Z nami pozbędziesz się cellulitu, wymodelujesz swoje ciało zadbasz o twarz, dłonie
i stopy

Ul. Starowiejska 54/3

81-356 Gdynia

TEL: 058 661 40 63

GSM: 516 859 398

e-mail: salon@miastopiekna.pl

Czekamy na Ciebie:

Pn - Pt: 09:00 - 20:00

Sobota: 09:00 -15:00
narazie sie trzymam:) a jak wy dziewczyny:)

no ale mam nowe postanowienie- chodzić na basen-:) po nim prtzynajmniej super sie czuję o niebo lepiej niż po fitnesie- miałam iść wczoraj ale już miałam pierwszą wymówkę, narzeczony zabrał auto do pracy...a na piechotę mi się nie chciało......eeehhh gorzej u mnie z ta silną wolą!

aj kochana jak ja byłam w szkole średniej to jadłam za trzech:) i miałam rewelacyjna przemianę materii, tyle że grałam w piłkę ręczną, dodatkowo tańczyłam w zespole tanecznym, grałam w teatrze miałam masę zajęć , ale jedzenia sobie nie odmawiałam- a potem jak poszłam na studia i zaczełam pracę i zaczeło brakować czasu na wszystko i zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne to i tak w sumie biorę je od 4 lat i w ciągu tych 4 lat bprzytyłam o ok 7 kg , to nawet nie duzo na przełomie tego czasu, ale wkurzało mnie to że sie męczę pocę płacę kasę a tyję! szykujemy się do urlopu wkładam swoje spodenki krótkie a tu muszę wciągnąć brzuch bo nie wchodzę już w rozm. 38.masakra

a ja ostatnio się dowiedziałam, że nie powinno się jeść np. jogurtów bez tłuszczu bo tak naprawdę się od nich tyje... trzeba ich więcej zjeść, niż zwykłego, dzięki temu dowalamy sobie więcej kalorii.

kiedys słyszałam rozmowe dietetyka i powiedział ze osoby ktore sie odchudzaja nie powinny cwiczyc bo organizm ma i tak za duze obciazenie ktorym jest dieta a tu jeszcze takie poty:)
Kiedy byłam w klasie sportowej mialam 3 godziny wf i po szkole sksy 3 godziny to jadłam 2 pełne obiady i kolacje sniadanie:) wszyscy nie mogli sie nadziwc ze jem wiecej niz moi rodzice razem wzieci:) a i tak wazyłam 60 kilo przy 180 wzroscie:) ale teraz sie duuuzo zmieniło hormony ble....

no włąsnie, najgorsze jest to że przed fitnesem było wszystko ok, w sumie nawet go nie potrzebowałam bo nie mam nadwagi itp, po prostu chciałąm zacząć ćwiczyć a samej w diomu to nie miałam motywacji, ale faktycznie chodziłam na niego 6 miesiący, wypociłam się , rozruszałam a jak przychodziłam do domu to sie opychałam jak nienormalna,...także już od 2 tygodni na fitnes nie chodze zobaczymy czy cos spadne z wagi czy nie:)

też tak miałam, chodząc na fitness przytyłam najmocniej - bo nie mogłam się dopchać :P

a ja co ma powoedzieć?? odkąd biorę tabletki łącznie przybrałam na wadze ze 6 kg i nawet nie pomagało to że chodziłam na fitnes:(:( po nim jeszcze bardziej byłam głodna...musze też nad soboą pomysleć teraz w lato..

ja tez uwielbiam jesc. Czasmi mysle ze to jedyna przyjemnośc jaka ma człowiek:P ale jak mus to mus

ja schudłam i znowu przytyłam... co ja poradzę, że tak kocham jeść...

dzisiaj zrobiłam zapasy czerwonej herbary. Nie widziałam słodyczy od poniedziałku zreszta nie ciagnie mnie. Jak narazie -1 kilogram ale to dopiero woda. Czuje silna motywacje. Wesele za rok i musze zgubic 15 kilo:(

tez stosowałam meride ale wole sie pomeczyc niz zasmiecac sobie organizm:( dieta nie polega na nie jedzeniu tylko na psychice wszystko sie rodzi w głowie. wiem jak było ze mna wkreciłam sobie 'filma" ze nie zjem słodyczy i przez rok ich nie miałam w ustach nawet miałam takie obrzydzenie jak ktos jadł przy mnie słodkosci a tym bardziej tłusto:( tym sposobem schudłam 20 kilo tylko ze teraz przytyłam przez hormony:(:(:(

Ja stosuję tabletki meridia. schudłam 6 kg w 2 m-ce i juz od 2 miesięcy nie biorę a waga nadal w miejscu (tzn. kilogramów nie przybywa). Dla mnie super. Skutków ubocznych nie odczułam, ani żadna z moich znajomych, która je zażywała.
a ja mam kolejne 2 kg mniej:):):) i jest super, jeszcze 2 i bede happy:) ( a razem mam 15:)

oj ja musze duzo zgubic bo sie zapusciłam i to mnie wkurza.
Najwiekszym moim problemem jest to ze gdy siedze w domu to moge wcale nie jesc a jak ide do pracy to bym od stołu nie odchodziła:(
ale wczoraj byłam na zakupach i nie kupiłam nic słodkiego co jest wielkim sukcesem i przeszłam obojetnie koło MC:P

ja od wczoraj zaczelam od nowa moja diete bo zrobilam sobie przerwe kiedy bylam w polsce:)dzisiaj nie czuje glodu od rana to dobrze.diety czas zaczac jeszcze czekaja mnie dwa rozmiary do zgubienia jeden mam za soba:)

u mnie narazie postanowienie jest i to dośc twarde:)
no dziewczyny dajemy czadu:) nie jadłam kolacji i o 100 razy lepiej sie czuje dzisiaj rano:P

> lola a ile schudłas takim sposobem?/

schudłam 8kg

chodzę do dietetyka,
a ostatnie 2 tygodnie przeszłam na dietę kopenhaską :)
ja mam spora nadwagę więc muszę się odżywiać racjonalnie, i powolutku dążyć do celu, tyle że wolę mam słabą :(

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
do góry