Widok
no ja osobiście tak każdej bym nie gotowała na samych kościach...no chyba, że nie miałabym wyboru albo nie robiłoby mi to znaczenia...
moim zdaniem zupy m.in. jarzynowe, pomidorowe, ogórkowe to zupy "rosołowe" i lepiej wychodzą i smakują na drobiu (ewentualnie mieszance: drób+ jakaś kość wieprzowa)...
na kościach to kapuśniak, grochowa...
moim zdaniem zupy m.in. jarzynowe, pomidorowe, ogórkowe to zupy "rosołowe" i lepiej wychodzą i smakują na drobiu (ewentualnie mieszance: drób+ jakaś kość wieprzowa)...
na kościach to kapuśniak, grochowa...
jem teraz mega dobry kapusniak zrobiony przez mojego faceta,zupę robił od godziny 19nastej,ale on zawsze poswieca tyle czasu zupom...robil na kościach,boczku,zeberkach...do tego podsazmona kiełbaska wedzona,dużoooo warzyw,specjalnie czekałam az skonczy,jakie on robi zupy,tylko fakt długo sięczeka ale warto,zeby zrobić dobra zupe naprawde trzeba ja gotowac min 3 godziny.