Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na długim targu. Na stronie masz numer kontaktowy do p. Kasi. Z nią musisz się umówić.
Dzięki!
Czy ktos sie orientuje jakie sa MNIEJ WIECEJ ceny tych obraczek (pewnie rozne w zaleznosci od modelu..). Bardzo podobaja sie mojemu narzeczonemu i chcielibysmy je moze zobaczyc, ale nie mieszkamy w Polsce, a jak tam jestesmy to do Trojmiasta mamy kawalek, wiec nie wiem czy sie oplaca latac, jezdzic, zeby zamowic, odebrac itp.
Każdy model jest za 1800 lub 1900 nie pamiętam dobrze. Chyba że macie bardzo duże rozmiary, wtedy trochę więcej - za dodatkowe złoto trzeba dopłacić.
bardzo dziekuje, ale jeszcze glupio zapytam, ale zeby sie upewnic, cena za sztuke, nie za pare ?
Cena za parę :) Także uważam że przystępna :)
za pare? no to jestem zaskoczona, bo sa bardzo oryginalne. Ogladalismy w grudniu obraczki w kilku salonach np. Yes, Kruk, ale tez w malych sklepach jubilerskich i za obraczki, ktore w miare nam sie podobaly tez wychodzilo ok. 2000, a nie bylo to nic szczegolnego (tzn. bez kamieni, zolte zloto, ewentualnie z elementami z bialego zlota, ale laczonego jednak nie chcemy). No to trzeba bedzie to przemyslec...jeszcze raz dzieki za odpowiedz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz przez wzrost cen złota ceny sie trochę zmieniły, tzn cena jest bardziej zależna od masy obrączek (a nie tak jak było wcześniej wszystkie, ktore miescily sie w normie były w jednej cenie) wychodzi trochę drożej ale niewiele.
dzisiaj widziałam obrączki p Bielaka, sporo ładnych pomysłów, ceny podają dla konkretnych rozmiarów, jak nie bardzo szerokie i grube to nawet poniżej 1500 zł, wcale nie tak drogo jak na unikaty, ale b.szerokie i grube - ponad 2000 zł, cena nie zależy od wzory i koloru złota, mają też z palladu - piękne - białe- sporo tańsze niż białe złoto
czy ktoś wie ile się czeka na obrączki u p. Bielaka ?
ok. 3 - 4 tygodnie,
Gdzie dokladnie na dlugim targu mozna kupic obraczki bielaka
trzeba się umówić tel0 508 939 077 - Pani Marszalec, a spotkanie w Galerii Glaza przy Długim T.
ile kosztuja mokume-gane?
ok 5000 zł
z tego co pamietam jakies 4 tys...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ze srebrem 4 tysie a ze złotem 5
steefler a Ty tez u nich zamawiasz? na jaki model sie decydujesz bo my mocno sie zastanawiamy nad zebrem Adama... bardzo nam sie zymbolika wykonania podoba... ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
My się wciąż wahamy pomiędzy Bielakiem a Breuningiem. Cena podobna i teraz kwestia tego czy wolimy obrączki artystyczne czy nie. Od p. Bielaka chcemy z kolekcji Fantazja takie z napisami na zewnątrz. Tam są w galerii takie z napisami "kocham Cię" w różnych językach. My byśmy chcieli sentencję łacińską tam umieścić. Wciąż się jednak zastanawiamy bo Breuning też pięknie robi.
do góry