Widok
Czy ktos sie orientuje jakie sa MNIEJ WIECEJ ceny tych obraczek (pewnie rozne w zaleznosci od modelu..). Bardzo podobaja sie mojemu narzeczonemu i chcielibysmy je moze zobaczyc, ale nie mieszkamy w Polsce, a jak tam jestesmy to do Trojmiasta mamy kawalek, wiec nie wiem czy sie oplaca latac, jezdzic, zeby zamowic, odebrac itp.
za pare? no to jestem zaskoczona, bo sa bardzo oryginalne. Ogladalismy w grudniu obraczki w kilku salonach np. Yes, Kruk, ale tez w malych sklepach jubilerskich i za obraczki, ktore w miare nam sie podobaly tez wychodzilo ok. 2000, a nie bylo to nic szczegolnego (tzn. bez kamieni, zolte zloto, ewentualnie z elementami z bialego zlota, ale laczonego jednak nie chcemy). No to trzeba bedzie to przemyslec...jeszcze raz dzieki za odpowiedz
dzisiaj widziałam obrączki p Bielaka, sporo ładnych pomysłów, ceny podają dla konkretnych rozmiarów, jak nie bardzo szerokie i grube to nawet poniżej 1500 zł, wcale nie tak drogo jak na unikaty, ale b.szerokie i grube - ponad 2000 zł, cena nie zależy od wzory i koloru złota, mają też z palladu - piękne - białe- sporo tańsze niż białe złoto
My się wciąż wahamy pomiędzy Bielakiem a Breuningiem. Cena podobna i teraz kwestia tego czy wolimy obrączki artystyczne czy nie. Od p. Bielaka chcemy z kolekcji Fantazja takie z napisami na zewnątrz. Tam są w galerii takie z napisami "kocham Cię" w różnych językach. My byśmy chcieli sentencję łacińską tam umieścić. Wciąż się jednak zastanawiamy bo Breuning też pięknie robi.