Widok

Budka z lodami

Gdzie według was można by było postawić budkę z lodami, aby zyskać jak najwyższą liczbę klientów? Podajcie konkretne miejsca w Trójmieście. Pytanie jak najbardziej poważne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kocio
No trochę szkoda ,ale wiesz "przez żołądek do serca", więc nadzieja jest ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez inne miejsca też się można dostać do serca... XD tak tylko...nadmieniam :p

Kiedyś gdzies w internecie rzuciło mi się w oczy fajne hasło... "Ożeń się nie z kobietą piękna acz potrafiąca gotować. Uroda przemija, głód nigdy."

Lecz oczywiście miało być...ale widać mój słownik wie lepiej :p

Podejrzewam, żeś facet i patrzysz bardzo wąsko. Długa kolejka może świadczyć zarówno o marce jak i guzdrzącej się obsłudze....

przy jakimś markecie

Obstawiałbym, że wszędzie tam, gdzie spacerują rodziny z dziećmi. W końcu dzieciaki uwielbiają lody, parki na przykład. Albo niedaleko plaży? W końcu świetnie jest zjeść pyszne lody dla ochłody po wyjściu z plaży. Jak dla mnie to szczyt marzeń w upalny dzień. Ale jeśli chcesz faktycznie założyć biznes i rozpocząć działanie w branży, to dobrze jest od razu zainwestować w dobry sprzęt, jak ten https://mk-komi.pl/nasze-maszyny/wyposazenie-lodziarni/frezery/ żeby działać skutecznie i bez niepotrzebnych awarii czy przestojów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

najprościej chyba gdzieś przy plażach i parkach, gdzie łazą rodzice z dziećmi

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (59 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Kawa czy Herbata - rano (218 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (314 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry