Widok
Już długo nie zaglądałam na forum
GRATULUJĘ EWA30 :)
Ja w końcu zrobiłam badania hormonów :)
A to są moje wyniki, może któraś z Was się na tym zna :)
FSH 6,96 mlU / ml
LH 14,96 mlU / ml
ESTRADIOL 51,42 pg / ml
PROLAKTYNA 17,01 ng / ml
TSH 3-cia gen. 1,656 ulU / ml ( wg tabelki to w normie )
Co myślicie o wynikach??? A do lekarza mam dopiero 23.08 :(
GRATULUJĘ EWA30 :)
Ja w końcu zrobiłam badania hormonów :)
A to są moje wyniki, może któraś z Was się na tym zna :)
FSH 6,96 mlU / ml
LH 14,96 mlU / ml
ESTRADIOL 51,42 pg / ml
PROLAKTYNA 17,01 ng / ml
TSH 3-cia gen. 1,656 ulU / ml ( wg tabelki to w normie )
Co myślicie o wynikach??? A do lekarza mam dopiero 23.08 :(
hej Lusia... oj chyba niczym nie pachnie... :( bylam dzis na usg (10 dc) i pecherzyki prawie nic nie urosly jedne co mial 8.9 ma 9.2 a drugi z 9.2 urósł na 9.6 -- marnie, bardzo marnie !!
Jestem zalamana !! nawet nic juz nier wspominalam o pregnylu. W pon ide znowu na wizyte, zobaczyc czy cos sie zmieni...
pozdrawiam :) i zycze owocnego cyklu. Dobrze ze lekarz zlecil ci wszystkie te badania...
Jestem zalamana !! nawet nic juz nier wspominalam o pregnylu. W pon ide znowu na wizyte, zobaczyc czy cos sie zmieni...
pozdrawiam :) i zycze owocnego cyklu. Dobrze ze lekarz zlecil ci wszystkie te badania...
hej Kobietki :)
na początku Gratulacje dla Ewy30 !!!! :))
ja dzis (8dc.) bylam na monitoringu, sa pecherzyki w prawym i lewym jajniku, najwiejsze maja po 8 i 9mm. endo 6,5. W srode kolejne usg, oby nadal sobie rosly... a pozniej wizyta dopiero w poniedz. (to bedzie 15dc) i mam nadzieje ze pecherzk peknie a jak nie to moze ginka da mi pregnyl... dzis tylko mi powiedziala ze zobaczymy w srode czy beda rosly... i wtedy sie zobaczy co dalej.... mysle ze miala na mysli zastrzyk, a jak nie to sama musze cos nadmienic jak bede w srode na monitoringu.
Co ja bym dala zeby teraz w koncu sie udało...
na początku Gratulacje dla Ewy30 !!!! :))
ja dzis (8dc.) bylam na monitoringu, sa pecherzyki w prawym i lewym jajniku, najwiejsze maja po 8 i 9mm. endo 6,5. W srode kolejne usg, oby nadal sobie rosly... a pozniej wizyta dopiero w poniedz. (to bedzie 15dc) i mam nadzieje ze pecherzk peknie a jak nie to moze ginka da mi pregnyl... dzis tylko mi powiedziala ze zobaczymy w srode czy beda rosly... i wtedy sie zobaczy co dalej.... mysle ze miala na mysli zastrzyk, a jak nie to sama musze cos nadmienic jak bede w srode na monitoringu.
Co ja bym dala zeby teraz w koncu sie udało...
hey dziewczyny
EWA30- GRATULUJE!!!!!!! FAJNIE MASZ:)
sorrki kobiety ze sie nie odzywalam, ale nie mam internetu :( psuje mi sie cos z zasiegiem jest.
u mnie nic nowego! narazie jestem na etapie ''naturalnym'' bo bez clo ten cykl, jutro 12 dc ide na monitoring i i tak nic nie bedzie :( za miesiac do poznania jade i zobaczymy co dalej, powiem wam, ze juz zaczynam sie poddawac i nie wierze w zaden cud!...
buziaki :*:*:*:*
EWA30- GRATULUJE!!!!!!! FAJNIE MASZ:)
sorrki kobiety ze sie nie odzywalam, ale nie mam internetu :( psuje mi sie cos z zasiegiem jest.
u mnie nic nowego! narazie jestem na etapie ''naturalnym'' bo bez clo ten cykl, jutro 12 dc ide na monitoring i i tak nic nie bedzie :( za miesiac do poznania jade i zobaczymy co dalej, powiem wam, ze juz zaczynam sie poddawac i nie wierze w zaden cud!...
buziaki :*:*:*:*
Dziewczyny na zakończenie swojego wątku mam informację.
Dzisiaj zobaczyłam na teście DWIE KRECHY.
Jutro idę na betę.
Życzę Wam wszystkim abyście wytrwały i nie poddawały się. Jak nie CLO to coś innego Wam pomoże, ale nie traćcie nadziei.
Ewcia31 życzę Tobie również aby Twój wątek przyniósł Ci szczęście.
Dzisiaj zobaczyłam na teście DWIE KRECHY.
Jutro idę na betę.
Życzę Wam wszystkim abyście wytrwały i nie poddawały się. Jak nie CLO to coś innego Wam pomoże, ale nie traćcie nadziei.
Ewcia31 życzę Tobie również aby Twój wątek przyniósł Ci szczęście.
HEJ dziewczyny, nie uciekajcie wszystkie na "nasz bocian" :)
tu tez jest fajnie i mozna sie sporo dowiedziec... teraz ludzie maja urlopy i troszke ucichlo... ale ruszy... :))
Ewa31- jak nazwalas ten watek na bocianie? bo nie moge znaleźć?
LUSIAAAA a TY gdzie sie podziewasz?????????????? co u Ciebie???
Ja dzis 4 dzien z clo... po pół tabl. Jutro (8dc.) mam wizyte a póżniej mam nadzieje ze monitoring az do owu. Ciekawe czy bedzie jakis pecherzyk ?! obyy :))
papa
pozdrowionka
tu tez jest fajnie i mozna sie sporo dowiedziec... teraz ludzie maja urlopy i troszke ucichlo... ale ruszy... :))
Ewa31- jak nazwalas ten watek na bocianie? bo nie moge znaleźć?
LUSIAAAA a TY gdzie sie podziewasz?????????????? co u Ciebie???
Ja dzis 4 dzien z clo... po pół tabl. Jutro (8dc.) mam wizyte a póżniej mam nadzieje ze monitoring az do owu. Ciekawe czy bedzie jakis pecherzyk ?! obyy :))
papa
pozdrowionka
Zrób tak żeby było Wam wygodniej.
Ja przeniosłam się na forum Nasz Bocian.
Tam nie trzeba przewijać całego forum tylko przechodzi się ze strony na stronę.
Zajrzyjcie same, tam jest wiele interesujących tematów, min o CLO i o wiele więcej ludzi zagląda i pisze. Także można więcej się rzeczy dowiedzieć i poznać więcej ludzi.
Pozdrawiam
Ja przeniosłam się na forum Nasz Bocian.
Tam nie trzeba przewijać całego forum tylko przechodzi się ze strony na stronę.
Zajrzyjcie same, tam jest wiele interesujących tematów, min o CLO i o wiele więcej ludzi zagląda i pisze. Także można więcej się rzeczy dowiedzieć i poznać więcej ludzi.
Pozdrawiam