Widok
hej Lusia :) równiez dzieki za pozdrowienia ! Na szczescie dzis mam meza przy sobie, jutro idzie na sluzbe ale przynajmniej co drugi dzien bedzie w domu wiec szansa jest :))
oby tylko wystapila owulacja bez clo... ciekawe..., szkoda ze nie wiem jak tam pecherzyk no ale coz moja ginka sie urlopuje. Dopiero 5 lipca ide do niej.
A Twoje złe samopoczucie to moze nie zwiastun okresu ale ...ciąża... :)) OBYY trzymam kciuki !!!
ja mam dzis 10 dc i kurcze zero plodnego sluzu :(( hmm ten wiesiolekj cos nie dziala. Mam nadzieje ze sie pojawi chociaz odrobine ...
buzka do usłyszenia !!
:)*
oby tylko wystapila owulacja bez clo... ciekawe..., szkoda ze nie wiem jak tam pecherzyk no ale coz moja ginka sie urlopuje. Dopiero 5 lipca ide do niej.
A Twoje złe samopoczucie to moze nie zwiastun okresu ale ...ciąża... :)) OBYY trzymam kciuki !!!
ja mam dzis 10 dc i kurcze zero plodnego sluzu :(( hmm ten wiesiolekj cos nie dziala. Mam nadzieje ze sie pojawi chociaz odrobine ...
buzka do usłyszenia !!
:)*
hey ana,dzieki za pozdrowionka :). faktycznie teraz te powodzie, to twoj maz ma niezle do roboty duzo, biedaczek... a ja mam fatalny dzien dzis... rano wstalam, jakies glupie uczucie na zoladku, na wymioty mnie zbieralo... i na dodatek cos mi pecherz szwankujke, chyba przez ten okres tak, ciekawe kiedy nadejdzie!!! jutro mam dostac i w brzuchu mi cos dziwne dzwieki graja :)... i jeszcze mnie troche wysypalo...
pozdrawiam cie i meza :):):) buziakiiii....
ps: sorrki ze nie zagladam az tak czesto, ale internet mam zepsuty. :(
pozdrawiam cie i meza :):):) buziakiiii....
ps: sorrki ze nie zagladam az tak czesto, ale internet mam zepsuty. :(
hej Lusia... widze ze jestes bardzo dobra dla Twojego męża :)
i bardzo dobrze!! :)
Wiesz co Lusia... ty mi zazdrościsz, bo moge juz zaczac staranka a mój mąż ciągle w pracy, to forum jest na portalu regionalnym trójmiasta ale ja nie jestem stąd... tylko z południa, niedaleko nas sa powodzie (na szczescie nasze miasteczko polozone jest w miejscu gdzie powodz nie dotarla...ale moj maż dzielny strazak dzis rano poszedl do pracy i ma teraz służbe non stop do odwolania stanu podwyzszonej gotowosci bojowej i go nie mam przy sobie :((( i musze czekac a nie wiem kiedy wróci... moze dopiero w pon... i tez pewnie na 1 dzien a pozniej znowu służba .... :((( mam nadzieje ze moja owulka przyjdzie nie za wczesnie !!! i ze jej nie przegapimy !!! narazie nie mam objawów płodnych wiec mam nadzieje ze to dopiero w nastepnym tyg ok. środy.
Mój mąż tez bardzo pragnie juz dziecka, nie ma dnia zebysmy nie rozmawiali o tym jak bardzo bylibysmy szczesliwi gdyby w koncu sie udalo... bo tylko maleństwa brakuje nam do pełni szczescia...bardzo liczymy na ten miesiac a tu taki pech ... ale mam nadzieje ze moze jednak uda sie nam trafic w ta owulacje !! :))
pozdrawiam Cie i Twojego męża :))
:*
i bardzo dobrze!! :)
Wiesz co Lusia... ty mi zazdrościsz, bo moge juz zaczac staranka a mój mąż ciągle w pracy, to forum jest na portalu regionalnym trójmiasta ale ja nie jestem stąd... tylko z południa, niedaleko nas sa powodzie (na szczescie nasze miasteczko polozone jest w miejscu gdzie powodz nie dotarla...ale moj maż dzielny strazak dzis rano poszedl do pracy i ma teraz służbe non stop do odwolania stanu podwyzszonej gotowosci bojowej i go nie mam przy sobie :((( i musze czekac a nie wiem kiedy wróci... moze dopiero w pon... i tez pewnie na 1 dzien a pozniej znowu służba .... :((( mam nadzieje ze moja owulka przyjdzie nie za wczesnie !!! i ze jej nie przegapimy !!! narazie nie mam objawów płodnych wiec mam nadzieje ze to dopiero w nastepnym tyg ok. środy.
Mój mąż tez bardzo pragnie juz dziecka, nie ma dnia zebysmy nie rozmawiali o tym jak bardzo bylibysmy szczesliwi gdyby w koncu sie udalo... bo tylko maleństwa brakuje nam do pełni szczescia...bardzo liczymy na ten miesiac a tu taki pech ... ale mam nadzieje ze moze jednak uda sie nam trafic w ta owulacje !! :))
pozdrawiam Cie i Twojego męża :))
:*
ana ale Ci zazdroszcze :)... juz mozesz zaczac staranka, a ja jeszcze musze czekac na @ :(... kurde jeszcze mi cos pecherz daje we znaki :(.... kupilam dzisiaj sobie zuravit i clo :) .... zaraz maz z pracy wraca, jemy obiadek i w koncu weekend :):):).... a u nas w miescie fajne festyny sa, wiec mozna cos porobic, szkoda ze malucha nie mam, z ktorym bym mogla pojsc na spacer....
wiesz co mi ostatnio maz powiedzial:
kochanie, jestes taka opiekuncza. robisz mi budynie wieczorem z bananem, kladziesz mi rano koszule, krawat, itp, nawet paste mi nakladasz na szczoteczke :), bedziesz tez taka jak bedziemy mieli dziecko??? czy zapomniesz o mnie ?....
wiesz jak mi sie go szkoda zrobilo ??? tak slodko to powiedzial... :D
wiesz co mi ostatnio maz powiedzial:
kochanie, jestes taka opiekuncza. robisz mi budynie wieczorem z bananem, kladziesz mi rano koszule, krawat, itp, nawet paste mi nakladasz na szczoteczke :), bedziesz tez taka jak bedziemy mieli dziecko??? czy zapomniesz o mnie ?....
wiesz jak mi sie go szkoda zrobilo ??? tak slodko to powiedzial... :D
dziewczyny życzę wam wszystkim powodzenia, ja po II cyklu z CLO, zastrzyku - ale ja dostaje Ovitrelle czy jakoś tak nie wiem jaka jest różnica, Pregnyl podobno tańszy... tydzień temu mieliśmy IUI, czekam jeszcze tydzień na wynik, ale to czekanie jest straszne...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
hej Lusia... nie martw się, bedziesz miec dzidziusia !!!
Mnie tez dzis brzuch strasznie boli ale od okresu, dzis dostalam ... :(
ciekawe jaki bedzie ten cykl... bez clo... ???
a jesli chodzi o pregnyl to ja mojej mowilam ze troche poczytalam na necie i podobno jest cos takiego jak zastrzyk w razie gdyby pecherzyki nie pekaly ... noi moja gin mowila ze jak nie beda pekac mozemy sprobowac ... ale to dopiero w lipcu bedz sierpniu. Lipiec tez mam miec cykl bez clo a w sierpniu moge znowu zaczac ale tylko pol tabl. na dzien...zeby znowu nie doszlo do przestymulowania jajnikow. Ale mam nadzieje ze moze sie uda bez clo... :)
buźka Lusia !!! głowa do góry! bedzie dobrze :**
Mnie tez dzis brzuch strasznie boli ale od okresu, dzis dostalam ... :(
ciekawe jaki bedzie ten cykl... bez clo... ???
a jesli chodzi o pregnyl to ja mojej mowilam ze troche poczytalam na necie i podobno jest cos takiego jak zastrzyk w razie gdyby pecherzyki nie pekaly ... noi moja gin mowila ze jak nie beda pekac mozemy sprobowac ... ale to dopiero w lipcu bedz sierpniu. Lipiec tez mam miec cykl bez clo a w sierpniu moge znowu zaczac ale tylko pol tabl. na dzien...zeby znowu nie doszlo do przestymulowania jajnikow. Ale mam nadzieje ze moze sie uda bez clo... :)
buźka Lusia !!! głowa do góry! bedzie dobrze :**